Aspirante optimiste > 20 (345)
Raspunsuri - Pagina 7
mara-i spune:
buna fetele

pe toate
amber, ti-a spus doctorul sa astepti 6 luni de la anticonceptionale?![]()
mie mi-a zis ca nu e nevoie,da asa pentru linistea mea pot sa astept o luna. si asa am si facut
poate maine va dau o veste buna![]()
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui titi143 Fetelor, imi spuneti va rog in ce consta analizele DH si HSG. Eu nu stiu am tot cautat dar nu am gasit ceva concret. Merci de ajutor ![]() ![]() ![]() ![]() si eu vreau bebe! |
DH=dozari hormonale,niste analize de sange care se fac in anumite zile alea CM(3,14,21)
HSG=histerosalpinografia,investigatie asupra trompelor ...se introduce o substanta de contrast pe trompe si ecografic se vede permeabilitatea trompelor.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
titi143 spune:
Merci Anca de raspuns. Analizele pentru DH se fac doar cu trimitere de la ginecolog? Sau pot sa cer eu singura?
si eu vreau bebe!
amber_onyx spune:
| citat din mesajul lui titi143 Fetelor, imi spuneti va rog in ce consta analizele DH si HSG. Eu nu stiu am tot cautat dar nu am gasit ceva concret. Merci de ajutor ![]() ![]() ![]() ![]() si eu vreau bebe! |
Din cate stiu eu HSG=histerosalpingografie unde se introduce o solutie de contrast prin vagin, in sus pe trompe, apoi se face radiografie pentru determinarea permeabilitatii trompelor iar DH- dozari hormonale. Uite un link interesant despre analize: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70554&whichpage=1
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui titi143 Merci Anca de raspuns. Analizele pentru DH se fac doar cu trimitere de la ginecolog? Sau pot sa cer eu singura? si eu vreau bebe! |
cu trimitere ca sunt anumite analize.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
amber_onyx spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri si incurajari.Nu mi-a zis doctorul sa astept 6 luni, dar am tot citit pe net, si nu numai pe forumuri iar parerile sunt impartite.Unii spun 3 luni, altii 6, si sincer chiar nu vreau sa risc.Intre timp o sa ma ocup sa duc o viata sanoatoasa,sa mai pun la punct anumite aspecte pre-sarcina, sa-mi fac toate analizele..si o sa sper ca mama avea dreaptate cand mi-a zis ca sigur o sa seman cu ea "iepuroaica"
Va pup

si ma
sa ne fie bine tuturor
titi143 spune:
Asta este , de acest lucru ma temeam, acum trebuie sa conving pe unul din cei 2 ginecologi ai mei sa imi faca trimitere si sa imi faca si HSG.
si eu vreau bebe!

uraaaa
de baut pentru toata lumea