Un roman aproape de top 10 Mariah Carey-votam?

Un roman aproape de top 10 Mariah Carey-votam? | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

am citit acest articol si imi pare ca am putea ajuta si noi. ce ziceti?

Un roman are sanse sa ajunga in Top 10 Temixuri, pentru ultimul single Mariah Carey, „I’ll Be Lovin’ U Long Time”. Asta i-ar aduce posibilitatea ca remixul lui sa devina remix oficial Mariah . Insa numai primele 10 piese din top vor fi ascultate de cine trebuie, ele fiind alese in urma unui vot online. Cum sunt mii de remixuri, totul se reduce la cati prieteni vor vota pentru un anumit concurent. romanii care au ambitia ca un remix romanesc sa devina remix oficial, pot vota pentru compatriotul nostru la
http://www.indabamusic.com/submissions/show/2688

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

am citit acest articol si imi pare ca am putea ajuta si noi. ce ziceti?

Un roman are sanse sa ajunga in Top 10 Temixuri, pentru ultimul single Mariah Carey, #8222;I#8217;ll Be Lovin#8217; U Long Time#8221;. Asta i-ar aduce posibilitatea ca remixul lui sa devina remix oficial Mariah . Insa numai primele 10 piese din top vor fi ascultate de cine trebuie, ele fiind alese in urma unui vot online. Cum sunt mii de remixuri, totul se reduce la cati prieteni vor vota pentru un anumit concurent. romanii care au ambitia ca un remix romanesc sa devina remix oficial, pot vota pentru compatriotul nostru la
http://www.indabamusic.com/submissions/show/2688

s-auzim numai de bine! si

Tie chiar iti place sau vrei sa castige pentru ca e roman?

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Ba mie chiar mi-a placut. Nu o sufar pe Mariah, dar de data asta am ascultat pana la capat.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput