Nou stil de viata (226)
Raspunsuri - Pagina 18
Delidana spune:
Salutare,
Multumesc tuturor pentru urarile adresate mamei mele.
Am incercat sa maninc cu masura, cite un pic din toate.
O pereche de blugi pe care mi i-am luat cu citeva zile inainte sa plec din Bangkok imi sint acum largi, nu-mi explic cum e posibil, ori eram eu balonata cind i-am luat ori nu stiu.....nu ca m-as supara, important e sa nu ma stringa.
Vik, felicitari pentru kg in minus!
O astept si pe Tzuni cu raportul, poate ne face si ea o surpriza placuta.
Felicitari tuturor celor care au slabit, bravo fetelor, vad ca incepem sa ne tinem serios de treaba.
Roxa, felicitari ca ai schimbat categoria!
Meniul de azi:
MD: jumate de chifla graham cu masline si cas (brinza); 1 ceai de soc cu o lingurita de miere
P: o farfurie de mamaliga cu brinza (de cind n-am mai mincat asa ceva...)
C: salata dintr-o rosie si un castravete cu 6 masline, putin ulei, sare si otet, 1 kefir
Gustare: 3 prune, 1 strugure mic, citiva mieji de nuca.
Cred ca mai maninc niste fructe pina ma culc, ca inca mai mi-e foame. Am mers pe jos 30 minute, e vremea numai buna pentru asa ceva, mai ales daca nu ploua. Da' mi-e friiiiiiiig , brrrr...
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Delidana spune:
Graviduta, multumesc pentru complimente; pozele sint facute de mine si de sotul meu, fiecare cu aparatul lui , al meu e un www.cameras.co.uk/reviews/nikon-coolpix-l12.cfm" target="_blank">Nikon Coolpix L12 iar al sotului e ceva mai mare, iti spun miine cum se numeste ca acum nu-mi vine in minte numele modelului.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
Meniul de azi:
P - friptura de vita (roasted beef) cu salata verde
C - pepene rosu
Anky fara placintele promit.
Dordia succes azi la si puiul sa nu-l doara la vaccin.
Delidana te-ai obisnuit cu fusul orar?
Donna succes is tie la noua slujba.
Crys cum iti e? Vad ca esti tare aglomerata, abia mai dai pe la noi.
Intre timp am aflat cei cu DRAFT-ul si nu-i acolo mesajul meu lung si frumos.
Va urez o zi buna in continuare.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Zuzi, de cind am venit ma scol noaptea pe la 4-5 da' ma bag la loc in pat...aaa si noaptea ma invelesc cu plapuma, s-a crucit maica-mea cind i-am spus. La iarna cred ca-mi mai iau una.
Zuzilici spune:
Dragelor sunt un pic c-am sucarita c-am racit si nu mi-e bien deloc. Imi curg toate cele asta dupa ce ochii imi curgeau de la ochelari.
Sper sa ma "rapar" rapid ca nu-mi place deloc cum ma simt.
O seara buna tuturor.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
yubi spune:
Buna seara !Nu am reusit sa mai intru pt. ca am avut probleme cu Raport - stagnare.Felicitari fetelor care au slabit Am plecat la
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
cafea, ceai, cereale cu lapte, omlete... poftiti va rog la masa!
Nu e nimeni in zona??
Well, sa aveti o zi buna!
Tzuni, ai ajuns cu bine?
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
carina spune:
Salutare, salutare
Cam putina activitate. Vremea o fi de vina.
Tzuni: hai vino si povesteste cum a fost.
Zuzi: esti mai bine azi?
Gabi: multumim de tratatie. Eu te servesc cu o feliuta de placinta cu bostan.
Carmen: la ce clase predai?
Lou: unde esti?
Claudia: imi cer scuze ca am tot uitat sa iti spun ca sunteti o familie tare frumoasa. Mie imi place cum iti sta cu parul asa: iti lumineaza fata.
Marilena: o vorba spune....
Criss: felicitari pentru slabit.
Rolo: sper ca te-ai tinut de treaba prin strainataturi. Zuzi si Criss au fost cumintele.
Eu am emotiica in seara asta merg cu Carina la stoma sa ii faca sigilare la primii 2 molari permanenti si sper sa reactioneze bine.
Meniul de azi:
5 feliute de placinta cu bostan si o mini muffin de cacao cu visine si ceai
pizza (mini pizza homemade) cu piept de curcan, ardei, crema de branza si mozarela
diseara nu stiu ce mananc ca o sa ajungem tarziu de la stoma (la 7.45 e programarea).
Va pupic si sper sa revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
dordia2000 spune:
Buna fetelor....
Ieri a fost ok la vaccin, a plans putin dar i-a trecut repejor. A facut si un pic de febra (38.6) si a dormit de a rupt patul. In rest e ok.
Eu azi merg la oftalmo...sa vedem ce imi zice....si pe vremea asta nu am nici un chef.
Ieri am fost la servici...si ma asteapta fetele ca pe painea calda. Directoarea m-a luat de la intrare sa imi spuna ca e dezastru departamentul si ca va trebui sa il pun din nou la punct si sa imi constrtuiesc o echipa...ca deja mai sunt doar 4 fete din care 2 sunt noi...si va tb sa angajam si sa instruim si...va sa le facem sa ramana ca e un volum de munca monstruos. Ce sa mai...imi e groaza ca tb sa ma intorc si mai ales in balamuc....dar nu am incotro ca ratele tb platite si burta noastra tb sa pape iar cu sal lui tati si indemnizatia mea...slabe sperante sa supravietuim.
Gata ca v-am impuiat capul. Chiar....nu vrea nimeni sa se angajeze in Buc???
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Tzuni spune:
Neata, fetelor!
Am ajuns aseara. Drumul a fost lung - schimbat avion in Amsterdam - dar cea mai grea portiune a fost Buc Otopeni - casa. Am stat in trafic 2 ore jumate
Chicago e SUPERB. Un oras frumos, curat, CIVILIZAT. Mi-a placut mult de tot. Si oamenii sunt calzi si zambitori, amabili si deschisi... Nu striga nimeni, nu claxoneaza nimeni aiurea, nu injura nimeni... Mi-a placut mult de tot faptul ca desi e un oras urias (al treilea ca marime din SUA), e foarte linistit. Daca va spun ca in cartierele periferice am vazut printre case caprioare, veverite, ratoni...
In cursul zilei de azi incerc sa pun niste poze. Si sa va mai povestesc cate ceva.
Deocamdata am asa o stare depresiva.... Noroc cu Meri...
Va pup si revin. Si cu raportul.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog