Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (101)
Raspunsuri - Pagina 11
Luna1 spune:
Ieri m-am intalnit cu Matei si Fianna plus sotul si sora Fiannei care sunt toti niste scumpi. Ne-am vazut scurt doar vreo ora jumate dar ii mai asteptam. Matei e un dulce l-as lua acasa cat imi place mutrisoara lui.
Mamii nu te speria, eu sapt trecuta vorbeam cu nasa lui Lis pe 10 si zic "hmmm luna asta trebuie sa fac MMR-ul (ROR-ul) stai sa verific cand...ah pe...9 sept. Deci ieri." Am sunat, mi-am cerut scuze si am reprogramat pe 6 oct, sper sa imi aduc aminte. Eu scriu totul in calendar...dar nu verific calendarul.
Nici eu nu vad sensul vaccinului cu exceptia Rujeolei insa n-am ce face, fara cel de rujeola nu ma risc sa nu-l fac asa ca accept tot vaccinul.
In rest noi suntem ok nimic nou decat ca sunt terminata de oboseala, ma alearga copiii astia ai mei la greu. Ah azi am fost la un parc natural super am stat la soare (fianna azi a fost mai cald ca ieri) si cam atat.
Ah si Lis nu toleareaza laptele de vaca normal, am incercat sa-i dau si a vomitat plus a urlat de stomac. Asa ca vom mai sta pe formul pana la 2 ani si mai incercam atunci.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
surubika spune:
Luna, si eu am incercat sa-i dau lui Deni lapte de vaca normal si nu s-a impacat deloc cu el, era mai tot timpul constipat, dar ii dau din comert,pasteurizat, fulga, zuzu sau mili, de care gasesc si nu am avut pb
Antoanela23 spune:
Neata,
Cu ochii lipiti am facut o , poftiti de va treziti.
dulce toata strumfaria,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
musso17 spune:
buna dimineata...si noi la cafea.daca acu doua saptamani ma plangeam ca e prea cald si nu putem iesi prea mult,acu'iar ma plang...e prea urat
noi suntem pe formula,i-am mai dat si lapte din comert dar cu gris sau orez..am decis sa stam pe formula pana la doi ani.
si eu tot antirujeolicul vreau sa-l fac dar daca nu-l gasesc separat o sa facem ror-ul.
azi dimineata am sesizat niste bubite pe picioarele lui mihnea,nu stiu ce-or fi,ma gandesc ca o alergie,dar nu pot identifica de la ce..am fost ieri la o zi de nastere si i-am dat cateva bucatele de pizza cu cascaval...n-am avut ce face...si eu am intoleranta la diferite alimente dar bubele imi apar pe tot corpul...la el doar pe picioare.
o zi frumoasa sa aveti!
Alinutzaa spune:
Buna dimineata
Mamaaaaaa, ce vreme e afara! Brrrrrr
Copilul meu sta agatat de clanta de la usa de la intrare. Zici ca e maimuta. Vrea afara mititelul. Poate mai tarziu un pic, sper sa fie un pic mai bine afara.
Va pup sa aveti o zi frumoasa
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
X-ray spune:
buna dimineata!
mama dar ce groaznic e afara....
fianna eu am tuns-o pe eli pt ca avea un par dragutz dar de foarte proasta calitate ...firav si crescut inegal,ea a avut si cateva perioade de cadere a parului,mai ales la tample,arata ca si cozma mineru' o suvitza lunga in fata si zulufi la spate.nu zic ca nu erau draguti dar acum dupa ce am tuns-o de 2 ori cu masina la nivelul 1 are parul uniform,des si aspru asa ca o perie este o diferenta uriasa fata de inainte.dar gata nu o mai tund la anul in vara vedem noi cum ne descurcam cu caldura,si asta a fost un motiv sa o tund transpira groaznic.dar ma repet diferenta este chiar fff mare fata de inainte si nu-mi pare rau deloc ca am tuns-o.
luna asa a facut si eli de la laptele normal nu HA.stiu cum e sunt asa de agitati si ii doare burtica....am revazut toate pozele din roma.ma inebuneste cozmin cat e de grijuliu cu alelise,si tati la fel,sigur nu mai faceti unu'?aveti deja reteta reusitei...si am vazut-o si pe mamii o mamica tanara foc cu un baiat mare-mare.
sambata a venit cristina cu ingrid pe la mine.era sa o sechestrez,sa nu o mai las sa plece.am povestit incontinuu,noroc cu sora ei si sotul meu ca au mai stat cu fetele.ingrid e o papusica i-am facut poze dementiale,e un fotomodel perfect.s-a jucat cu eli asa fain,nu s-au certat deloc.daca nu ar fi un ocean intre noi cu siguranta ne-am vedea mult mai des. mai incolo incarc pozele.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Antoanela23 spune:
(Re-)Hellou si buna ziua,
Scriu si eu cateva raspunsuri mai "vechi", adica la paginile de sapt trecuta;
Timi, ai mei copii nu dorm in aceeasi camera. Am avut posibiltatea sa-i cazam separat si ne-am gandit ca e mai bine asa, mai ales ca in primele luni cind stiam ca bb2 plange mai des si am zis sa nu-l trezeasca si pe Victor care si asa nu e un mare somnoros. dar stiu si cazuri cu pitici care au dormit impreuna si f bine din day1. acum depinde mult de copii, cred ca la momentul respectiv veti gasi cea mai buna solutie.
Fianna, am sa tin minte propunerea ta pt intalnirea din oct/nov .
Ioana, Fianna, si eu astepta cu interes sa ajunga incalzirea globala la belgia; iar treaba cu becurile aprinse dimineata o cunosc, e depresiv, nu numai cand e innorat dar si iarna cand e lumina doar de la 8am la 4 pm.
Sa va fie de bine intalnelile de peste weekend, .
Repet si eu o intrebare, de la intalnirea cu ccc Cristina in Herastrau nu aveti poze? Sau am inteles eu gresit si nu v-ati intalnit?
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
Luna1 spune:
'neatza!
Am vazut un Tudor al Alinutzei frumos foc si inainte de tuns si dupa. intre noi fie vorba nu l-as fi tuns ca eu am suferit din lipsa de par la ambii copii, si Cosmin si Adelise au fost cu lipsa, iar acum ca i-a crescut Adelisei si eu tot ca Fianna ma bucur de zulufii aia mitzosi, ieri tot trageam sa fac de o codita dar nu iese.
Alina mersi de complimente, nu mai facem gata, acum trecem la planul doi, mutatul (poate mai vedem cum e al meu cu serv ca s-ar putea sa ia un job mai bun aici) apoi cand se face gargarita mea de vreo 2 ani bag tare la cariera ca lumea zice ca am ceva creier in cap asa ca ar fi pacat sa nu-l folosesc. Apoi noua ne place sa calatorim si acum ne facem planuri de distante mai mari, cu bebei e mai greu. Oricum la mine cifra magica a fost mereu 2 nu ma pot imagina cu trei copii facuti de mine insa cine mi-a vazut subiectul la adoptii stie ce urmeaza in plan in cativa ani daca ne ajuta Dumnezeu.
Alina stiu sentimentul cu Cristina ce sa zic, eu am ramas cu inima stransa ca poate nu o voi mai vedea asa de draga mi-a devenit.
Anto zicea Monicabo ca are poze la semnatura cu intalinrea cu Cristina.
Timi eu planuiesc sa-i mut pe ai mei impreuna cam pe la 2 ani caci am un dormitor in plus insa e jos de tot, avem un etaj intre ele asa ca nu pot sa il mut pe niciunul acolo. Pana cand gasim o solutie zic eu ca Vor putea convietui, Cosmin abia asteapta.
Luna1 spune:
Mai ce numiti voi frig in Romania? Cate grade?