Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 19
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rain_lover Babytza, un mare numai pentru tine. 37+ Eva GabrielaMai e atat de putin ![]() |
Ma bucur ca ai reusit.

Valentina
36 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
Mamidestefan pe 18 ? S-ar putea sa avem aceeasi data !
Daca nu, eu o sa scot agitatele pentru tine 
Valentina
36 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
rain_lover spune:
Eu ma bag iar la somn ca am dormit vreo 3 ore azi noapte in conditiile in care eu dorm minim 8 deci sunt cam franta! Sa aud vesti bune cand revin (poate de la Sabinel sau Piolica ceva) ![]()

37+
Eva Gabriela
Mai e atat de putin 
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui denisa.g buna dimineata!! Mamidestefan – felicitari pt ca ati stabilit data nasterii. Gata, incep emotiile…Ma bucur ca e bine cu fratiorul bebelinei. ![]() 39 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Multumim
..Apropo ..vazut pozici ...ce burtica sexi
..ieri am facut si eu citeva ...ca ma roaga sotzul de luni de zile ...si eu nu..si nu ..
dar cind sa le descarc ...se pare ca am restrictii pe laptop...asta chiar nu stiu de ce ..dar sper sa o rezolv curind..
cind eram
cu Stefan faceam pozici in fiecare saptamina...asa de entuziasmata eram..dar acum cu cicatricea de la cezariana ..nu prea mi-a mai suris ideea LIDIA
(38w+)cu
Izabella-Cleopatra si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
andy.p spune:
Tzitzi
da e emotionant si acuma orice imi spune sau face ma emtioneaza si mai tare
..va intelege pana la urma si cred ca se va linisti dupa ce o va vedea pe fetita.
denisa
harnicutza si sper si eu ca va fi asa cum zici tu.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
denisa.g spune:
Laureta – sa-ti traiasca printesele!! Sunt superbe. Imi place poza in care Inisa o pupa pe Bianca. Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii. 

Ramonzca – hai sus moralul 
.. gandeste-te pe cine o sa tii in brate in curand.. merita!! E greu, dar macar stii ca o sa-i fie si ei bine la prietena ta, fara interdictiile pe care i le-ai fi pus tu acasa dupa ce vine bb. 
39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
sabinel spune:
denisa, se stie ca-i incapatanata ca tac-su. dar tu? nu mai ai mult si tare mi-e c-o sa ma iei![]()

bafta mamicilor ce urmeaza sa nasca, nu nominalizez ca neuronul meu gravid nu functioneaza normal zilele astea, iar celor care deja au facut-o si sunt cu bebeii acasa, uof, sanatosi sa va fie! asa stiu sigur ca n-am omis pe nimeni.
in sfasit am descoperit si eu care-i treaba cu hyperlinkul
. asa ca s-a dat liber la poze![]()
41+ cu
Amalia Stefania
poze
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui babytza Mamidestefan pe 18 ? S-ar putea sa avem aceeasi data ! ![]() Valentina 36 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
Da voi nu va cam grabiti
?..ca baieteii de obicei cresc mai greu ..si stau mai mult
LIDIA
(38w+)cu
Izabella-Cleopatra si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
babytza spune:
Mamidestefan pe 18 asteptam verdictul dr...![]()
Valentina
36 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
denisa.g spune:
| citat din mesajul lui sabinel denisa, se stie ca-i incapatanata ca tac-su. dar tu? nu mai ai mult si tare mi-e c-o sa ma iei ![]() bafta mamicilor ce urmeaza sa nasca, nu nominalizez ca neuronul meu gravid nu functioneaza normal zilele astea, iar celor care deja au facut-o si sunt cu bebeii acasa, uof, sanatosi sa va fie! asa stiu sigur ca n-am omis pe nimeni. in sfasit am descoperit si eu care-i treaba cu hyperlinkul . asa ca s-a dat liber la poze 41+ cu Amalia Stefaniapoze |
SA NU COBESTI !!!!!!!!
Nu vreau sa preiau stafeta de la tine
Vazut poze cu burtica maaaaare !!! Sa fiti sanatosi ca fericiti se vede ca sunteti.

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica