Shoppaholicele Redouto-masochiste (124)
Raspunsuri - Pagina 20
miki68 spune:
oferta noua valabila pentru www.laredoute.fr/achat-enfant-pyjamas-et-co-bebe.aspx?categoryid=34457049&omniturecode=001RP0290" target="_blank">astea cu vesnicele conditii: sauf nouveautés, exclusivités web, prix mini, prix verts et prix rouges
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ioana_77 spune:
mei, io imi fac mea culpa, ca va citesc cu drag, dar nu scriu, ca nu am ce. Adicatelea io nu le am cu hainele de dama, barbati si nici cu shoppingul in general, de-aia nu ma bag unde nu ma pricep.
EU cumpar in general haine pt copii, dar v-am mai scris asta. SI cand am ceva interesant de zis pe tema asta, scriu si eu doua vorbe. Sau pun intrebari
Laura_S spune:
Am finalizat comanda. Tocmai asta ma nedumereste. Si in disperare de cauza am repetat-o (pe considerentul ca doua produse de acelasi fel n-o fi foc).Acelasi rezultat: fara mail, banii sunt -inca- in cont, in "suivi" nu apare, cosul e plin...... Inca o comanda nu imi permit (decat daca ma hotarasc sa deschid en gros). Este posibil ca , comanda sa fie inregistrata in conditiile date sau mail-ul de confirmare este obligatoriu?
Draga Miki68, sunt " relativ noua" pt ca sunt inregistrata de mult dar , de cand sunt consemnata la domiciliuadica in ingrijire copilnu am acces la net decat ocaziunal. Ma disculp desi nu consider ca "a viziona " e un lucru rau , si ar trebui sa va flateze nu sa va deranjeze. Poate acum , ca am"conexiune" o sa fiu prezenta mai des, desi si in momentul de fata se duc lupte aprige pt tastatura ( Eduard , baietelul meu are monopolul incontestabil...........)
Graviduta spune:
Ioana, off topic..ti-am mai vazut de vreo doua ori filmuletul cu Maria si intotdeauna m-a impresionat. E o galusca frumoasa. Si cantecul e k lumea.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura_S Am finalizat comanda. Tocmai asta ma nedumereste. Si in disperare de cauza am repetat-o (pe considerentul ca doua produse de acelasi fel n-o fi foc).Acelasi rezultat: fara mail, banii sunt -inca- in cont, in "suivi" nu apare, cosul e plin...... Inca o comanda nu imi permit (decat daca ma hotarasc sa deschid en gros). Este posibil ca , comanda sa fie inregistrata in conditiile date sau mail-ul de confirmare este obligatoriu? Draga Miki68, sunt " relativ noua" pt ca sunt inregistrata de mult dar , de cand sunt consemnata la domiciliuadica in ingrijire copilnu am acces la net decat ocaziunal. Ma disculp desi nu consider ca "a viziona " e un lucru rau , si ar trebui sa va flateze nu sa va deranjeze. Poate acum , ca am"conexiune" o sa fiu prezenta mai des, desi si in momentul de fata se duc lupte aprige pt tastatura ( Eduard , baietelul meu are monopolul incontestabil...........) |
Daca e asa cum spui tu, nu exista alta explicatie decat ca nu ai dat comanda. Altfel, produsele dispar din cos, banii sunt blocati/luati din card, primesti mail (dar nu e obligatoriu). Faptul ca produsele sunt in cos, inseamna ca nu ti-a luat comanda si undeva ai gresit. Mai astepata, vezi ce se intampla cu banii de pe card si daca nu apar nici macar blocati...mai da o data comanda. Sa nu-ti fi aparut la final mesajul ala cu "contactati o hostess" si sa nu-l fi vazut tu.
Alta explicatie nu gasesc!
Graviduta spune:
Sunt de acord cu Claudia. Totusi, ai putea sa le scrii pe Aide & Service si sa-i intrebi daca au inregistrat vreo comanda de la tine in perioada 10-16 septembrie si, daca da, care e continutul acesteia.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ella_74 spune:
citat din mesajul lui Laura_S Buna ziua la toata lumea! Sunt relativ noua prin zona asa ca am nevoie de ajutor..........Din 10 incerc sa trimit o comanda si nu reusesc. Am validat (bani in cont sunt, cardul a mai fost folsit )dar nu am primit confirmarea comenzii pe mail (altadata venea in ziua respectiva), bani din cont nu mi s-au luat , cosul a ramas plin........Ce se intampla oare????? A mai patit cineva asa ceva? Unde gresesc? |
ba eu am patit asa si a fost comanda dublata; si am repetat comanda la interval de 1 zi, fiindca n-am avut nici un semn: nu era hold pe suma, n-am avut email de confirmare, comanda nu aparea in suivi.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
miki68 spune:
Bey, da' di ci dati voi cu rosii in moi ca n-am zis cu nici un rau Am facut si eu o constatare.
cristina d.
ella_74 spune:
citat din mesajul lui miki68 Bey, da' di ci dati voi cu rosii in moi ca n-am zis cu nici un rau Am facut si eu o constatare. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
da' shini bre da cu rosii in matali?
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
miki68 spune:
citat din mesajul lui ella_74 da' shini bre da cu rosii in matali? Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Tati lumili
cristina d.