Shoppaholicele Redouto-masochiste (124)
Raspunsuri - Pagina 10
Graviduta spune:
Merci frumos, fetelor. Nushu, uite ca nu m-am uitat daca sunt si marimi mai mici, dar cel putin alea cu ursuleti sunt bestiale. Si au si pe verde si albastru. Ella, eu i-am luat acum 86 (de la TEX iau pt 12-18 luni) ca a purtat 81 in vara.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
miki68 spune:
How do you do girls? Mie mi-au trimis astia oferta de -16 euro fara cod/coduri Daca dau click pe oferta mi se deschide pagina LR despre carte kangourou Ce dreaq sa inteleg din asta? eniuei, nu prea am ce sa cumpar acum, asa ca stau cuminte.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Graviduta Merci frumos, fetelor. Nushu, uite ca nu m-am uitat daca sunt si marimi mai mici, dar cel putin alea cu ursuleti sunt bestiale. Si au si pe verde si albastru. Ella, eu i-am luat acum 86 (de la TEX iau pt 12-18 luni) ca a purtat 81 in vara. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
ar fi pe verde cred ca i le iau daca ma hotarasc sa dau comanda, cu toate ca i-am luat asa multe... dar nu ma pot opri, probabil dupa ce nasc ma opreesc ca nu o sa mai am timp de shopping...sau nu?
35+ DAVID-MIHAI
Graviduta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
ar fi pe verde cred ca i le iau daca ma hotarasc sa dau comanda, cu toate ca i-am luat asa multe... dar nu ma pot opri, probabil dupa ce nasc ma opreesc ca nu o sa mai am timp de shopping...sau nu? 35+ DAVID-MIHAI |
NU Adica, most likely, nu o sa prea mai ai timp de shopping, dar asta dupa 4-5 luni incolo cand deja se va ridica cu pretentii. Pana atunci, insa, poti colinda LR in timpul reprizelor de somn ale Domniei sale.
Si NU, nu o sa te opresti. Asta e de-abia startul. Eu sunt constant amenintata de catre mariu ca ma trimite la psiholog sa vada daca am vreo problema de comand atat pe LR si cum se poate trata.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Lorenza spune:
citat din mesajul lui miki68 How do you do girls? Mie mi-au trimis astia oferta de -16 euro fara cod/coduri Daca dau click pe oferta mi se deschide pagina LR despre carte kangourou Ce dreaq sa inteleg din asta? eniuei, nu prea am ce sa cumpar acum, asa ca stau cuminte. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Da click mai sus,ca se deschide si pogina care trebuie.
Lorenza spune:
citat din mesajul lui medeeam buna!!! iata ce pulovaras am gasit!pare tare dragalas.ce ziceti? http://www.laredoute.fr/vente-pull-tunique-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324120830&documentid=346108&single=false&categoryid=49761710 |
L-am luat si eu in iarna.Mie mi se pare super frumos,l-am purtat de i-au sarit fulgii,dar atentie,musai se poarta cu un tricou asortat pe dedesubt,cam in genul cum se vede din poza,altfel risti o campanie in genul celei ale Mihaelei Radulescu.
miki68 spune:
citat din mesajul lui Lorenza Da click mai sus,ca se deschide si pogina care trebuie. |
tocmai cand credeam si eu ca-s in centrul unei conspiratii...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ella_74 spune:
Exact Nushu, Gravi are dreptate din pacate, nu te vei opri; si eu sunt in situatia asta; ma uit acum ca tre sa strang lucrurile de vara ale lui bob si mi se rupe sufletul fiindca stiu ca nu-i vor mai veni la vara urmatoare :cel putin 25 de tricouri, 40 de body maieu si maneca scurta, pantalon scurti vreo 15, la fel lungi, salopete, camasute, veste, sepci, etc.
si am adunat deja 2 cutii din alea de IKEA cu lucruri care inca nu-i vin, de pe LR si de prin tarile pe unde am calatorit; de la noi n-apuc sa cumpar decat din carrefour -colectia TEX.
Carrefour va deveni si pentru tine magazinul preferat, ca nu vei mai face shopping live decat de pampers, lapte, cereale, borcanele si restul
Gravi, pai de aia sunt in dilema ca BOB poarta deja 86 la bluze si 81 la pantalon iar cele de la TEX 12-18 a purtat asta primavara; m-am dus fara el, vroiam sa iau 18-24 dar parca nici asa de mare nu e Bob.
Bob are la 1 an si 4 luni 12,5 kg si cam 82 cm.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
nushulica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Graviduta
NU Adica, most likely, nu o sa prea mai ai timp de shopping, dar asta dupa 4-5 luni incolo cand deja se va ridica cu pretentii. Pana atunci, insa, poti colinda LR in timpul reprizelor de somn ale Domniei sale. Si NU, nu o sa te opresti. Asta e de-abia startul. Eu sunt constant amenintata de catre mariu ca ma trimite la psiholog sa vada daca am vreo problema de comand atat pe LR si cum se poate trata. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
al meu acum e in al9lea cer ca anul asta chiar daca am mai comandat nu am mai luat atat de multe si macar am luat ce trebuia pt bebe(asa crede el)
ella sa stii ca deja am inceput sa iau de la tex din crefour si chiar imi place bumbacul e fain, la spalat cum se comporta?
35+ DAVID-MIHAI
anne16 spune:
Am 'bantuit' astazi 5 ore prin magazine sa ii caut fiului cel mare incaltaminteMi-a facut o surpriza: poarta 41 la 12 ani. In primavara purta 39
Si cum v-a spuneam am fost in mai multe magazine de incaltaminte...
Am gasit cu greutate in Leonardo ceva care cred ca il vor tine o luna.
Si cum incepe scoala ii trebuie si adidasi....Mergem si cautam adidasi dar cand sa cumparam, spunem: stop "modele noi"-350-500 ron
Pe LR acelasi model este la reduceri, adica 60 euro
Astia au numai porcari prin magazine si sunt, si foarte scumpe.
Si eu care spuneam ca fac o pauza ca nu mai cumpar nimic acum trebuie sa caut incaltaminte pentru copii