Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Fluturasha, ordinea pt activare PM este: contul meu, mesaje private, options(din meniul dreapta sus care va aparea), bifezi activare PM.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

neatza burtici!

Oceanborn si azi prima, ca de obicei!

Simona felicitari pentru vestile bune de la echo!

Diana s-ar putea sa ti-o iau inainte! Deja am aproape 34 de sapt si dr mi-a zis ca daca reusesc sa ajung la 37 tot e bine. Stiu ca si Mirtha si Mav au sarcini la fel de inaintate. Sper ca n-am uitat pe nimeni. Oricum eu tot sper sa nastem cat mai aproape de termen si sa fie bebeii sanatosi.

Otliav am ras cu lacrimi!

Pup toate burticile!

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Leeloo n-ai mai intrat demult pe forum! Pe unde barzaunesti?

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Multumesc oceanborn si simona. Am activat PM-ul.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

buna dimineata,

dupa ce ieri ma laudam in gura mare ca dorm de sparg, azi vin sa raportez prima noapte alba datorata ...hemoroizilor . Desi mi-au aparut doar de cateva zile uite ca deja nu ma lasa sa dorm. Durerea si disconforul creat de acestia mi-au dat si somnul si pe mine peste cap. Abia pot sa mai stau pe scaun, daca ma intind in pat resimt durerea la fiecare miscare, in picioare simt ca pocnesc . Spuneti-mi va rog ce sa fac? Incotr-o sa o iau ca nu stiu sincer ce sa fac. Medicul de familie mi-a recomandat doxiproct unguent, dar nu are nici un efect . Credeti ca e cazul sa ma duc la medic?Dar la ce medic? La ora asta nu pot nici sa gandesc logic. UUfffffffff...si eu care credeam ca am scapat de nenorociti :(.

Va pup si va doresc sa aveti o zi cat se poate de buna. Eu am in seara asta musafiri....prin urmare toata ziua voi fi de serviciu in bucatarie.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

31 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Fluturasa trimis pm.
Malinas si tu? aiurea cu h astia...nu stiu ce sa-ti zic pt ca pana acum n-am avut probleme cu asa ceva. nu te stresa prea tare in bucatarie...ieri m-a apucat gatitul felul intai, doi, desert...si seara am avut doua baloane in loc de glezne.. nu mai fac eu de astea...
Ginye ce n-as da sa nu fiu prima...si gandeste-te eu sunt cu o ora in urma fata de Ro...dar la ora aia nu mai am stare in pat...si ma plicti , asa ca bantui pe forum...

28+Thomas

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca azi-noapte am reusit sa dorm bustean dupa mult timp. M-am trezit sa ma duc la buda de 2 ori dar m-a luatsomnul imediat. Fara greturi, fara dureri de spate. Dar iar am visat aiurea: am visat ca ma duceam la control la 34 de sapt, adica sambata asta si dr a vazut ca bebe are un handicap sever si insuficienta respiratorie. A tb sa-mi faca cezariana urgent. Apoi l-am visat pe bebe pe la 4-5 ani. Avea un par negru si f des, el era negru si juca fotbal. Adica nu semana cu nimeni din familie.

Cred ca ne facem prea multe griji si de aia visam atatea tampenii.

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineata,

Mav, draguta de tine, hai ca trece si perioada asta si o sa fie bine. Mie mi-e si frica sa imi fac analize. Am picioarele asa umflate ca imi raman gaurii daca apas si se albesc acolo unde le ating. Sun curioasa ce o sa zica dr maine...analiza de albumina nu mi-am facut inca, dar cred ca trebuie. Pentru constipatie incearca sa iei dimineata, pe stomacul gol, tarate din alea de bors inmuiate in lapte cu miere. Incearca sa le consideri cereale cu lapte. La mine au facut minuni la prima sarcina.

Monicabo, ce coincidenta! Ia uita-te la numele fetelor noastre!

Mai fetelor, cu spagile astea, nu stiu ce sa zic. Eu nu am dat si nu voi da decat la nastere, pentru ca este vorba de sanatatea/viata copilului meu. In rest, prefer sa ma duc la un dr scump, sa platesc la cabinet mai mult, decat sa ma duc la spital sa dau spagi. In rest nu dau deloc, la nici un fel de functionar, doctor, etc. Cred ca totul depinde de noi, ca si "clienti", nu de ei. Cred ca daca noi nu am da, nici ei nu ar fi obisnuiti cu asta. La prima nastere am dat la medic si anestezist. La asistente le dadeam ceva la sfarsitul turei, doar daca se purtau frumos, daca nu...data viitoare sa se poarte cum trebuie.

Diana, multa sanatate fetitei!

Fetele cu balonarea, eu am luat un ceai de la Helpnet, numit Finocarbo si mi-a facut bine. Incercati si voi.

Otilia, multumim pentru banc. Foarte tare!

Fetelor, m-am certat cu fi-mea si acum e pedepsita de 2h in camera ei. Azi nu are voie la desene. O sa o las sa iasa din camera cand termin de scris mesajul, doar sa ma ajute la curatenie. Azi vreau sa fac si mancare: varza cu carnati si ciorbita de pui. Poate fac si o budinca cu macaroane si branza...mai vedem

Manilas, fa-ti bai calde in lighean cu ceal de galbenele. Incearca sa iti dai si cu alifie cu galbelene.

O zi buna tuturor, fara picioare umflate, hemoroizi, dureri de burtica, etc...!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

madutza este important sa iti faci analize...uita-te mai jos cat de necesare si utile sunt analizele...

http://sanatateatv.wordpress.com/2008/06/26/investigatii-de-laborator-utile-in-monitorizarea-sarcinii/
Trebuie sa le faci......suntem alaturi de tine.....

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 25+
AMR 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
diana eu cred ca dr Steriu te va linisti si ai sa vezi ca bb e ok...cred ca noi ne agitam prea mult..ah si ma bucur ca doca ta a fost asa o dragutza
otilia e tare rau bancul..abia astept sa vina ion sa il zic..hehe ...a si inca ceva eu nu am citit ce scria monicus despre RH- daca mai citeam cred ca ma imbolnaveam detot de nervi...asa ca...titrarea a iesit negativ pana acuma sa speram ca si pe viitor tot asa ramane
oceanborn multumim de
criss ai eu am durerea explicata de tine...daca nu ajung urgent la toa e de rau..cand mai sunt prin oras si ma apuca intru intr-un restaurant ceva sir ez problema...urata treaba asta e noi sa fim sanatoase
malinas si tu problema cu H... sa plece de la voi problema asta
ginye uite mai cum va bateti voi pt coroninta de prima nastere acuma sa vedem cine o ia
saptamana viitoare sper sa ajung si eu la echo...am niste emotii... stiti ca la pavel dupa varsta asta gestationala sa vazut problema...avuma cu Dumnezeu inainte..daca ar avea ceva nu inseamna ca il iubesc mai putin...oricum sper sa fie bine
31+Dimitrie

Mergi la inceput