Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

In sarcina asta am poftit si eu la dulciuri ceva de speriat...d-aia am si crezut ca o sa am fata...se pare ca n-a fost sa fie...cand eram gravida cu Andrei numai gandul la ceva dulce imi provoca greata, si asta pana prin luna a 6-a...Asa ca nu mai cred in superstitii...

Lavinia, 17+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Lavini eu am mancat acru si eram ferm convinsa ca o sa am baiat....

Fetele eu nu ma stresez de prima tinuta a bebelinei, pe noi ne scoate nasa din spital, deci hainele vor fi aduse de NASA... o sa iau si eu niste body si costumase ca poate imi cere sa o imbrace cat stam in spital, dar doar atat...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

16+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

M-am intors si eu de la dr.Si sunt suparata..Trebuie sa fac cerclaj,colul e inchis,dar pe masura ce uterul creste trage de el si il scurteaza,plus ca acele contractii nedureroase scurteaza colul si e posibil sa se deschida asa ca cea mai buna varianta e cerclajul.A doua optiune era sa stau in pat toata sarcina,dar exclusiv in pat,doar la baie sa merg..si vba aia,trebuie sa ma marit,sa merg sa-mi iau CM de la dr de fam...Bine asta nu inseamna ca daca-mi fac cerclaj o sa zburd,dar cel putin exista sanse mult mai mari sa duc sarcina la termen.
Maine la 6 ma duc sa mi-l faca,cu anestezie generala.Operatia dureaza 15min si apoi merg acasa.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ledi, imi pare rau ca va trebui sa faci cerclaj...Dar daca asta e cea mai buna optiune pt tine...important e sa ajunga bb la termen, restul sunt amanunte...Bafta multa maine, iti tinem pumnii sa iasa totul bine.

Lavinia, 17+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ledi - daca asa zic doctorii ca e cel mai bine... bafta mare maine. nu iti face ganduri negre - o sa fie totul bine

23+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

M-am intors si eu de la dr.Si sunt suparata..Trebuie sa fac cerclaj,colul e inchis,dar pe masura ce uterul creste trage de el si il scurteaza,plus ca acele contractii nedureroase scurteaza colul si e posibil sa se deschida asa ca cea mai buna varianta e cerclajul.A doua optiune era sa stau in pat toata sarcina,dar exclusiv in pat,doar la baie sa merg..si vba aia,trebuie sa ma marit,sa merg sa-mi iau CM de la dr de fam...Bine asta nu inseamna ca daca-mi fac cerclaj o sa zburd,dar cel putin exista sanse mult mai mari sa duc sarcina la termen.
Maine la 6 ma duc sa mi-l faca,cu anestezie generala.Operatia dureaza 15min si apoi merg acasa.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

off
o sa fie bine, nu te necaji

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Ledi incearca sa te gandesti numai la lucruri bune, important e sa fie bb bine.

Fetelor eu azi merg prima data dupa amiaza la dr. Este de garda la maternitatea Giuleasti, mi-o face si mie echo? ma intreb deoarece pana acum am mers dimineata, si este un cabinet unde se face echo, cu alti medici... daca nu-mi face azi ii zic sa-mi dea trimitere pentru luni... ca maine nu am cum ca merg la cununie...
Om vedea, dar numai la asta imi sta gandul...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

16+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Leditia..imi pare rau ca trebuie sa faci cerclaj. Dar gandeste-te ca asa bebe va fi protejat si ca vei ajunge cu bine la termen. Hai..fii mai optimista si nu te mai consuma. Nu face bine la bebe!

Eu sunt incantata. Ieri am facut primele cumparaturi pt bebe, adica ceva hainute. 2-3 BODY-uri, camasute, pantalonasi, prosop de baie, paturica, botosei, caciulite. A fost un sentiment extraordinar! Surprinzator, imi place sa cumpar pentru bebe mai mult decat atunci cand cumpar ceva pentru mineSotul era si el incantat, se uita la cat de mici sunt body-urile si zicea ca ai putea spune ca hainutele sunt pentru o papusica.

Dar ia sa spuneti voi daca patiti o chestie ca mine. Nu stiu ce am nenica, dar nu suport nici un sfat din partea socrilor sau a parintilor legata de copil. Ma enervez instantaneu. Mi se par unele chestii depasite si faptul ca vor sa isi impuna parerile ma enerveaza cumplit. Socrii ieri incepusera ca haaa...de ce ati luat deja hainute, ca nu e bine..si le-am zis si eu calm, ca nu suntem bancheri sa scoatem nu stiu cate milioane deodata din buzunar; in plus, noi nu suntem superstitiosi. Pe urma, ma lua socra-miu (mai ceva ca soacra-mea) ca vezi, sa nu ii dai suzeta ca ii ies dintii nu stiu cum..vai de mine, ce ma enerveaza chestiile astea. Frate, noi am avut suzeta si nu ne=au mai iesit dintii in nici un fel. Nu zice nimeni ca o sa tin copilul cu suzeta pana la 15 ani, dar lasa-ma nene sa fac cum stiu eu..nu ma mai bate la cap. Deci nici nu mi s-a nascut copilul si deja lumea tabara cu sfaturi. Cum sa le spun ca nu am nevoie de sfaturile lor? Pe urma, ma tot gandesc la momentul cand voi aduce bebelina acasa. In afara de maica-mea si sotul care or sa fie in casa, in rest nu vreau pe nimeni cateva zile. Chiar si in cartea "mama si copilul" spune ca e interzis ca oricine din exterior sa tina copilul in brate, sau sa il mangaie in primele zile de viata. La cum ii stiu eu pe socrii, ar fi capabili sa vina sa stea calare pe sufletul meu non stop. Doamne ce probleme am si eu acum

Justme 23+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

si noi pe-aici, incercam sa ne organizam!
Ledi - capu sus ca nu-i un capat de tara! Cerclaju asta e facut ca sa va fie mai bine la amandoi! Fii barbata!!! Daca doctora zice ca-i mai bine asa, apoi e mai bine nu??
Naty - felicitari pt fetita!! La fel si dalmei!! Fetelor, bine zicea Cristi dati-ne si noua reteta va rugam pt bebe 2!!!
Daiopri - pai io cre ca nu s-a dus la vecina ca n-am vazut nici una mai ochioasa prin bloc si io stau la parter si pe-acolo tre sa treaca toata lumea :)))) Daca s-a dus, sa-i fie de bine, nu de alta da' daca aflu n-o sa mai aiba cu ce se duce :)))))))))
In rest nu prea-mi mai aduc aminte ce s-a discutat...
AAAA - mi-am masurat din nou burtica aseara ca si io ca si voi aveam impresia ca nu mai creste - ei bine circumferinta 104 - a crescut 5 cm in aprox 2 saptamani!!!

23+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

eu lucrez in fuga calului dar normal ca tre sa trag cu ochiul la voi
Ioana ii pui pampers (mic sau potrivit cu marimea ), body, salopeta, caciulita si daca e ff frig un costum de cosmonaut intreg. si gata. acasa.
orice ecograf folosit in scopuri de obstetrica-ginecologie are doua sonde: abdominala si intravaginala. ele-s interschimbabile sau instalate amandoua odata (ca la un computer, pe 2 sloturi USB - ca ecograful functioneaza ca un mare computer cu o componenta video/ultrasunete). sonda intravaginala se poate folosi pana la 18 saptamani fara probleme pentru fat - si este folosita asa mai ales la ecografele mai slabe dpdv al calitatii pentru ca are putere de penetrare mai mare. cea abodminala nu are restrictii de folosire.
Merci mult Roxana , mai linistit. Sper sa fie asa. Dar eu merg la ea de vreo doi ani si nu am vazut si nu am auzit si de sonda abdominala. Dar sper sa fie asa cum zici. Poate ii plac ei mai mult cele intravaginale.17

Mergi la inceput