Paralympic Games
Am remarcat ca acest eveniment nu exista pentru media romana. Desigur...avem insa penibili care vorbesc in primetaime despre sfarsitul lumii, despre Mutu si o liota de gascari fotbalisti, Mircea Sandu si muuuuuuuuuuulte pitipoance.
Insa despre acest eveniment - nimic. Paralimpics. Who cares?
O competie mondiala - ce se desfasoara dupa fiecare olimpiada: pentru sportivii cu probleme de sanatate: in scaune cu rotile... Sunt nenumarate povesti de succes, de ambitie si vointa. De invingere a preconceptiilor, de victorie a sufletului...
...si totusi... mass mediei romane nu ii pasa de ei. Nici macar la emisiunile de sport nu e loc pentru asa ceva. Inca o dovada a lipsei de interes pentru valorile adevarate.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
Natasa spune:
Nici olimpicii nu au atras prea mult atentia presei, indiferent ce medalii au cistigat. Ce poate sa egaleze prestatia penibila a unor fotbalisti sau ce chiloti mai poarta nu stiu ce pitipoanca? Chiar si pe acest site subiectul despre olimpiada nu a avut loc pe pagina de generale, asa cum a avut campionatul european de fotbal. De ce oare?
zuzunaki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Nici olimpicii nu au atras prea mult atentia presei, indiferent ce medalii au cistigat. Ce poate sa egaleze prestatia penibila a unor fotbalisti sau ce chiloti mai poarta nu stiu ce pitipoanca? Chiar si pe acest site subiectul despre olimpiada nu a avut loc pe pagina de generale, asa cum a avut campionatul european de fotbal. De ce oare? |
Ratingu' ne omoara,nu stii?
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
Natasa spune:
Stiu ca ratingul ne omoara, dar fi bine sa nu omoare si site-uri de genul asta, desi, evident, e decizia celor care le-au creat.
In alta ordine de idei, asta e site-ul oficial al jocurilor paralimpice
http://en.paralympic.beijing2008.cn/
si aici gasiti imagini (in direct sau inregistrate)
http://player26.narrowstep.tv/assets/players/3206/html/player.html
Intrati sa vedeti, merita!
Ancuta-Maria spune:
Am vazut aseara un documentar despre o inotatoare care nu avea picioarele de la genunchi in jos. Are cele mai multe medalii de aur la paralympic games precum si la mondiale. Un adevarat exemplu.
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
voljena spune:
io nu scriu pana nu muta moderatorii subiectul la locul lui ce debandada dom'le, asa ceva...
Ancuta-Maria spune:
citat din mesajul lui voljena io nu scriu pana nu muta moderatorii subiectul la locul lui ce debandada dom'le, asa ceva... |
;-))))))))))))
ca ala cu jocurile olimpice nu au vrut chip sa il lase aici. L'am alergat de mi'au sarit capacele. Ca nu este locu' dom'le...
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
desprecopii spune:
citat din mesajul lui voljena io nu scriu pana nu muta moderatorii subiectul la locul lui ce debandada dom'le, asa ceva... |
Asta nu este subiect de sport :) Ci de atitudine. In Olanda spre exemplu, aceste jocuri se mediatizeaza puternic. Un om cu handicap duce in Olanda o viata normala. In Romania stai in casa sau esti aratat cu degetul. A mediatiza aceasta olimpiada inseamna sa-i consideri si pe acesti luptatori ca oameni normali.
Un om cu un handicap are deja o viata mai grea. Ce poate fi mai motivant pentru decat sa-si vada semeni luptand si castigand medalii?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Natasa spune:
DIn pacate, dintr-o tara care nu respecta valorile nu pot ajunge la olimpiada prea multi oameni talentati, doar nu vreti sa ramina parlamentarii si alte loaze fara fonduri...
http://results.beijing2008.cn/WRMP/ENG/BIO/NOC/ROU.shtml
Natasa spune:
Mirela, perfect de acord cu tine in tot ce ai spus, dar eu tot am un of ca behaiala de la eurovision si datul cu stingul in dreptul de la campionatul mondial de fotbal au avut loc pe prima pagina si olimpiada nu, ca vezi Doamne sa pastram ordinea... E pacat pentru ca si oamenii aia tot valori sint, au muncit si ei enorm, dar cum nu-i cheama Mutu n-au avut sanse de asemenea onoare. Reprezentau Romania, dar n-a contat.
Si oricit ai pune tu zimbetul acela, subiectul tau e unul de sport! Oamenii astia alearga, inoata, trag cu arcul sau mai stiu eu ce fac mai bine decit 90% dintre cei care stau cu fundul pe scaun toata ziua. Fac sport si primesc medalii nu de mila, nu mimeaza performanta!
Eu inteleg ca tu ai vrut sa deschizi un subiect prin care sa atragi atentia asupra persoanelor cu dizabilitati si sa mai schimbi din optica bolnava pe care o intilnesti la tot pasul in Romania si pentru asta tot respectul. Dar da-mi si mie voie sa ma incapatinez sa cred ca mutatul ostentativ al subiectelor despre olimpiada nu a avut niciun sens!
voljena spune:
a, ok, daca e atitudine... ma rog.... deci aialaltii nu avura atitudine, numai droguri...tz tz
englezii mediatizeaza si ei. un pic. ca-s pe locul 2 nu de alta