Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Salutare!
Gata fetelor cu mancarea ca deja mi-e gura apa.
Floricik sincer imi pare rau pentru lucrurile prin care treci, dar eu zic sa nu iti faci nici o problema pentru ca sunt sigura ca o sa revii cat de repede printre burtici. Doamne Doamne e mare si stie El mai bine cat trebuie sa se intample anumite lucruri, uite de exemplu sotului mei i s-a spus ca va trebui sa asteptam ceva timp ca sa avem un bebe (cam putintei innotatori dupa un oreion in adolescenta) dar iata ca minunea noastra a aparut inainte sa incepem cu tratamentele medicamentoase miraculoase cu testosteron (e drept ca asta si dupa o sedinta de tincturi, ceaiuri si tot felul de alte plante pe care practic il obligam sa le inghita in fiecare zi). Deci iata ca minunile apar cand te astepti mai putin daca ai credinta si esti optimista ca totul va fi bine.
Fetelor, in legatura cu visele ciudate, pana acum am crezut ca sunt singura care trece prin asa ceva si practic mi-a fost teama sa deschid gura sa spun cate aberatii ~am vazut~ si eu

Ma duc si eu acum sa-mi fac un cacao (pentru ca de la cafea incerc sa ma abtin cat pot, dar Doamne ce aroma are... )
Cristina cu 13 + (speram sa fie un Luca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Poftiti la capitol Nou

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput