Am un Ford Focus combi din 2006 adus din Germania anul trecut.Si nu stiu daca are sistem isofix. Ma intereseaza pentru ca vreau sa cumpar un scaun de masina si as vrea unul isofix. Cartea masinii este in germana si nu am inteles nimic. Daca mai are cineva modelul asta de masina si ma poate ajuta as fi foarte recunoscatoare. Am tot gugalit pe net si teoretic ar trebui sa aiba dar cum aflu sigur? Sa nu arunc banii pe fereastra.
Multumesc anticipat
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Daca pe scaunul din dreapta si pe bancheta din spate ai fante dreptunghiulare metalice ( 2 pe scaunul din fata si 4 pe bancheta) ca niste bride metalice atunci acela este sistemul isofix.
Sunt niste gauri in care intra niste picioruse metalice ale scaunului si fac clik.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Eu am avut chiar Ford Focus combi (primul model din 2002) dar nu avea isofix. L-am vandut si acum am Mondeo (ultimul model) care are isofix, numai ca scaunul a ramas cel vechi, deci nu este compatibil. Dar se pare ca tu ai un model mai nou de Focus si asta s-ar putea sa aiba. Intreaba la o reprezentanta Ford si te lamuresc ei, sau intra pe siteul lui Ford.
Si eu ma intreb acelasi lucru. Eu am Ford Focus berlina din 2001, si are niste chestii pe scaunele din spate, dar nu stiu ce e cu ele ...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
eu am ford focus cu 4 usi,fab in 2007,model 2005 si are isofix.la service sau reprezentanta nu stiu sa-ti spuna?