pacientul si...drepturile lui
Raspunsuri - Pagina 40
ariel_7000 spune:
gabriella merci,
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
gabriella1 spune:
si eu multumesc ptr ajutorul dat lui Bogdanel !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ardeiash spune:
o nu.. . Ariel de ce ti-ai sters mesajele?
nu am citit de mult ceva mai adevarat decat ceea ce ai spus.. si putini se hotarasesc sa se lupte cu morile de vant ca tine.. of.
catalina: nu exista manifestari impotriva medicilor pentru ca suntem la mana lor.. cand su ntem bolnavi sau unul din cei dragi este bolnav.. stam si-n limba in fata medicilor numai sa faca tot ce-i omenesc posibil...numai cei cu adevarat verticali sau cei carora cineva drag le-a murit mai au curaj sa dea in judecata sau sa riposteze.. din pacate prea tarziu..
s-auzim numai de bine! si
catalina2307 spune:
ardeiash eu nu vorbesc de medici. De sistem. Sa ne revoltam impotriva sistemului. Medici, asistente, infirmiere, liftiere (io am o problema cu liftierele ).Iar medicii, cei carora le pasa si nu sunt fericiti cu conditiile de doftoricit sa fie in primul rand. Sa urle ca nu vor sa cumpere bomboane copiilor personali cu banii unor mamici care la randul lor au copii mancatori de bomboane. Sa urle ca nu mai suporta umilinta indurata cand Xulescu, vai mama lui de profesor de muzica - ca nu pote da nici meditatii, le indeasa plicu in buzunar.Si sa urle ca nu mai rezista sa trimita rudele pacientilor sa faca tutul Bucurestiului de 3 ori pe noapte sa gaseasca algocalmin, spirt, branule, perfuzoare. Si sa ceara pe necesar medicamente si 5 sapunuri FA si doua "shpreiuri" rexona.
grodear spune:
Ariel 7000 foarte rau ai facut ca ti ai sters mesajele!
Ralu- mamica de fetita superba!!!
ardeiash spune:
apai da .. dar sistemul tot ei sunt.
eu una i-as ruga frumusel pe toti sa fie numai o saptamana in pielea parintilor de copii bolnavi sau a celor care au in familie pe cineva bolnav si sa treaca prin nevoile lor zilnice. cred ca si-ar lua campii si si-ar da si demisia apoi.
s-auzim numai de bine! si
catalina2307 spune:
Eu nu le-as dori nimic. Nu le doresc sa simta ce simte o mama cand merge sa ridice rezultatul autopsiilor puilor ei. Dar mai intai sa faca cerere.Sa astepte sa o semneze directoru'. Sa astepte dupa aia functionarele care nu au decat registre si te intreaba "da de ce au murit ca nu gasim - sau nascut morti sau au murit dupa aia - da cat ziceati ca aveati -unde or fi doamne rezultatele alea? "
Nu le doresc....le doresc doar sa inteleaga, sa fie umani, sa inchida ochii daca mama aceea nu are cea mai politicoasa atitudine. Sa o ajute. Sa fie siguri ca au facut ceea ce tb sa faca si nu au trimis-o acasa cu placentele in uter. Sa-si asume responsabilitatea. Asta le doresc...
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Eu nu le-as dori nimic. Nu le doresc sa simta ce simte o mama cand merge sa ridice rezultatul autopsiilor puilor ei. Dar mai intai sa faca cerere.Sa astepte sa o semneze directoru'. Sa astepte dupa aia functionarele care nu au decat registre si te intreaba "da de ce au murit ca nu gasim - sau nascut morti sau au murit dupa aia - da cat ziceati ca aveati -unde or fi doamne rezultatele alea? " Nu le doresc....le doresc doar sa inteleaga, sa fie umani, sa inchida ochii daca mama aceea nu are cea mai politicoasa atitudine. Sa o ajute. Sa fie siguri ca au facut ceea ce tb sa faca si nu au trimis-o acasa cu placentele in uter. Sa-si asume responsabilitatea. Asta le doresc... Catalina |
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grodear Catalina2307, Ralu- mamica de fetita superba!!! |
di ci n-ai activat PM ,bre?.iaca voiam sa te rog ,daca vrei,si daca poti, sa-l ajuti pe Bogdanel.
Gabriela