pacientul si...drepturile lui
Raspunsuri - Pagina 35
Guestus spune:
la magariile facute de unii nu e buna generalizarea...si nici care cumva sa fie eliminati din sistem...dar cind e vorba de primit salariu "UK style" e vorba ca toti sa primeasca..atunci toti, dar absolut toti, trebuie sa fie in aceeasi galeata
asa e bine stanescu?
gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stanescu De ce nu are fiecare spital un chirurg neonatolog si o sala de operatii cu reanimare? Uite, chiar sunt curioasa daca in alte parti orice maternitate (deci nu spital interdisciplinar cu sectie de OG) are neonatologi de toate specialitatile si toate dotarile pentru interventi majore. Apropo, stiati ca la Budimex exista un singur neurochirurg pediatru? Io m-am crucit cand am aflat. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. |
cred ca m-am exprimat aiurea si nu s-a inteles...nu vreau un chirurg pediatru si o sala de operatii disponibile non stop...ci vreau un lant al supravietuirii...daca ai problema X pe cine trebuie sa contactezi...care este protocolul in caz ca este necesara interventia chirugicala...cum se transporta pacientul etc, etc...fara amicitii, colegialitati si altele din astea
in spitalul in care am nascut eu...nu se nastea daca aveai sub 36 de saptamani sau peste 150 kg...sectie de neonatologie nu exista...ca sa stai acolo tu si copilul trebuia sa fiti perfect sanatosi...copilul statea din prima clipa si pana in ultima secunda de spitalizare cu mama in camera pentru ca asigurarea unei sectii de neonatologie nu era cost-effective.
gabriella1 spune:
iaca eu
Cu problema mea vis-a vis de copilasul bolnavior.
povestea lui ,daca va uitati la Dodo-pui ,unde scrie blogul lui Bogdan -Andrei,nu cred ca va lasa nepasatori.NU POT CREDE !
[/b]
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126229&whichpage=1
Indiferent de ce hotarati,VA MULTUMESC !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mimonix spune:
citat din mesajul lui Guestus la magariile facute de unii nu e buna generalizarea...si nici care cumva sa fie eliminati din sistem...dar cind e vorba de primit salariu "UK style" e vorba ca toti sa primeasca..atunci toti, dar absolut toti, trebuie sa fie in aceeasi galeata asa e bine stanescu? |
asta a fost bestiala
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Guestus spune:
citat din mesajul lui Stanescu Ea explica-le tu doamnelor de aci sa fie de acord sa nasca cu medicul de garda, nu cu cel care le-a urmarit sarcina - sa vedem cat supravietuiesti? (ma tem ca deschid cutia Pandorei cu chestia asta) Da chiar asa, crezusem ca pe asta cu dormitul, dusuletul si pijamaluta cu iepurasi am lamurit-o - sau nu ai mai citit ultimele pagini? Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. |
dar daca tu nu ai avea voie sa faci operatiile decit la tine acasa...sau in garaj...sau unde vrei tu...atunci si ele ar naste cu cine gasesc de garda. asa cum se face in multe tari civilizate ..sau mergi nene la privat si naste cu cine vrei!
tu pe banii poporului ...ca sala de operatii e facuta de popor...faci ciubucuri. corect?
Stanescu spune:
citat din mesajul lui Guestus la magariile facute de unii nu e buna generalizarea...si nici care cumva sa fie eliminati din sistem...dar cind e vorba de primit salariu "UK style" e vorba ca toti sa primeasca..atunci toti, dar absolut toti, trebuie sa fie in aceeasi galeata asa e bine stanescu? |
Ia zi tu cand am sustinut io asa ceva "si nici care cumva sa fie eliminati din sistem".
dayanara spune:
mi se pare normal sa nasti cu medicul de garda, nici la privat peste tot aici nu se naste cu cine vrei tu, analizele si toata fisa medicala sta intr.un computer si poate fi vazuta bine merci de medicul de garda, deci ce poa` sa stie medicul tau si sa nu stie cel de garda ? totul e scris...
ivan si dayanara
Stanescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
dar daca tu nu ai avea voie sa faci operatiile decit la tine acasa...sau in garaj...sau unde vrei tu...atunci si ele ar naste cu cine gasesc de garda. asa cum se face in multe tari civilizate ..sau mergi nene la privat si naste cu cine vrei! tu pe banii poporului ...ca sala de operatii e facuta de popor...faci ciubucuri. corect? |
Auzi, stii cat de bine mi-ar fi fara telefoane in creierii noptii, fara plecat de acasa in creierii noptii, fara stat ore in sir peste program...nici nu-ti inchipui.
Program de 6/7 ore pe zi cu 1/2 garzi obligatorii - si in rest free - as putea chiar sa imi mai iau un job, as putea pleca linistita in week-and sau concediu...
Chiar, cand cheltui 5 milioane din banii mei pentru medicamente, se pune? Unde? (stiu, dati-l jos pe director, etc).
Guestus spune:
citat din mesajul lui Stanescu Ia zi tu cand am sustinut io asa ceva "si nici care cumva sa fie eliminati din sistem". Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. |
pai atita timp cit nu am vazut nici o actiune...dar absolut nici o actiune luata de medici sa-si elimine jigodiile atunci e clar ca sinteti de acord cu ei. sau cum?
gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Stanescu
Auzi, stii cat de bine mi-ar fi fara telefoane in creierii noptii, fara plecat de acasa in creierii noptii, fara stat ore in sir peste program...nici nu-ti inchipui. Program de 6/7 ore pe zi cu 1/2 garzi obligatorii - si in rest free - as putea chiar sa imi mai iau un job, as putea pleca linistita in week-and sau concediu... Chiar, cand cheltui 5 milioane din banii mei pentru medicamente, se pune? Unde? (stiu, dati-l jos pe director, etc). Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. |
nah, ce vinovati suntem ca ne imbolnavim
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.