Pepenasi de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
kamelya spune:
noi ne pregatim sa mergem la doctor ptr vaccinul de 2 luni
puteti sa-mi spuneti si mie diferenta dintre vaccinul gratuit si cel cu plata?
am pus si eu poze la semnatura
va 
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
Violeta_m_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laremi violeta, te rog sa imi dai parola pe pm saru-mana ![]() |
Nu ai activat Pm, intra la mesaje private (in partea stanga sus) si activeazati si dupa aia iti trimit
Edit: ti-am trimis mail cu parola

Vio
de Mirunapoze
oanasm spune:
didi mda..si io cu sportu o sa ma dreg..doar sa treca timpu' ca de abia am nascut, vorba sotului ![]()
ioana ce mari suntei deja! felicitari pt alaptat! asta da victorie!
michelle io cu dunga neahrea n-am treaba..adica nu ma deranjeaza..se va duce ea incet..doar burtica mi-e ciudat sa o am..fara bb in ea!
..nici cu kilele nu-mi bat capul...ca mai am vreo 4-5 in plus...da' burta..asa..atarna si e moale...parca e racitura
!
crisule tie dupa cat timp ti s-a retras?
gini las' maica..ca se duc si burtile noastre..le venim noi de hac
sunisor
mda...abia astept si io sa ma duc macar la un inot
truli sanatate Anei
anna deci asa cu burtiera....na..f probabil nu-mi voi lua...
kimmy si mie imi pare ciudata faza cu avortu'..de ce?
anaco tu ce sport vei face si la cat timp dupa operatie? ai grija cu furunculu' ala...ca nu e de joaca
bujo valeu da' ce poiata esti si t..bravo neica:)..ioi...mi-ai amintit de botez..si io ar trebui sa merg sa vorbesc cu popa
laremi ce fel de exercitii faci? io altceva decat plimbarile cu bb si na pe acasa una alta..nu fac
pthiu...in sfarsit scriu si io un mesaj klumea![]()
![]()
Oana
de
Raul
filmuletz bb
diarux spune:
n-am calcat chiar nik!
stau in brate cu-un pitic!
oare e ceva in aer? ca nu a mai fost asa de agitat!
mai fetelor,m-ati speriat cu poezicile ca cica nu aveti. dupa ce a scris BUJO, am inteles ce n-ati inteles. eu am raspuns fetelor care scrisesera, in versuri. nu m-am apucat de facut poezii la toata lumea din nou. INCA. Ideea era sa mai destindem atmosfera tensionata.dar don'tworry, la momentul potrivit...rima potrivita. fac si eu ce pot.
ANKUTA sper ca glumesti ca nu ai poezica. ma duc sa verific pe site. sa fiu sigura.
BUJO frumos ai contracarat cu poezica. stiam io ce stiam de tine si talentul tau.
Salutari lu' FILIPOCU'.
TIBERICA banuiesc ca ai primit parola deja.
VIO,DIDI, GINI, SUN, OANA
CRIS multumim. ce puseu avurati acum?
IOANA SUPER CA AI SCAPAT. CUM ARATA GRANULOMU' ALA? MIE MI-AU ZIS CA A SCAPAT, DA SA FIU SIGURA. ERA SUSPECT DE GRANULOM SI AL MEU. scuze ca am scris asa, nu mai streg ca iar is cu pruncu' in brate la tzitzi....
LAREMIcred ca am sa-mi fac si io curaj sa ies in lume cu el.
ANACOvai de mine, nu le da idei!
ia sa vedem daca ne lasa acum sa prestam treaba...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
mai da NARCISA n-a mai fost de mult pe aici. iar DIANA M a disparut cu tptu'. nici pe mess nu mai e. si nu-mi raspunde la mesaje pe mobil.
ce-o fi cu ea?
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
laremi spune:
violeta, am activat pm ![]()
oana, doar exercitii usoare deocamdata (ca atat mi-a dat voie doc) ... deci cam asa ... intins in pat ridic usor picioarele pana la 45 de grade, mentin cat pot apoi cobor usor ... apoi ridic usor trupul, mentin cat pot si cobor usor. Nu am niciun rezultat spectaculos inca, dar nu ma las mai ales ca Bumpi meu priveste cu mare interes toata operatiunea si ma mai si imita la faza cu ridicatul picioarelor
In afara de asta doc a recomandat si plimbari lungi, da' la astea nu m-am riscat inca ca aici e sezon ploios si numai prin ploaie nu m-am plimbat cu Bumpi, astept sa treaca musonul sa facem plimbari lungi .
violeta29 spune:
Mamaaaa,da muuuuult ati mai scris. sa vedem cam ce-am retinut
Mai intai felicitari tuturor micutelor crestine.
Bun venit fetelor noi, ma bucur tare mult ca ni se mareste familia.
Pupici la toti pepenasi, am vazut pozicile toate, doamne ce-au mai crescut si cat de frumosi sunt.
Fetelor , va multumesc taaare mult pentru aprecierile la adresa micutei mele. un camp de floricele
si o armata de pupici
pentru toata lumea fara discriminare.
Regret enorm sa vad ca exista divergente, pentru mine sunteti cu adevarat o familie, nici eu nu nominalizez intotdeauna pe toata lumea,sper sa nu se supere nimeni, dar imi sunteti la fel de dragi toate,am trecut prin atatea emotii impreuna...
DIARUX, ma uimesti, m-ai dat gata cu poezia asta ai un pupic maaaaaare de tot de la noi.
MICHELLAB , ma bucur tare mult ca se inmultesc galatencele pe-aici.
MIKYCRIS, inainte sa nasc chiar ma intrebam ce mai faci, ca nu mai intrasei de ceva vreme, ma bucur tare mult sa aflu ca esti bine!
ANKALAURA,ce m-ai amuzat cu piticii tai
"Distractie placuta" , abia astept sa ne povestesti cum a fost.
Fug ca s-a trezit printesa. Va pup
,
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
ankalaura spune:
Gata, am scapat de granulom! Ne-a mai pus acolo niste chestie lichida si rosie si gata. De maine avem liber la baita, da' cum sa ii fac eu baita fetei cand o sa fim la cucurigu' bacaului la soacra-mea... 
MICKY -
si multam de intrebare... Ne descurcam, multumesc lui Dzeu. Nu prea pot sa fac tot ce vreau - de exemplu nu prea am timp sa ma ocup de Eliza cum as vrea, dar va fi mai simplu dupa ce va reincepe gradinita, adica de luni...
SUN - impulsul de moment m-a facut sa comand marsupiu pe net, cu conditia sa mi-l livreze azi. Ii astept in jur de 4. Asa si eu, imi place acolo, zona e superba, gradinna e minunata, te plimbi prin livada si iei fructe dupa plac, in casa e racoare, aerul e curat, liniste, e superb. DAR e greu si cu Eliza, daramite cu amandoua...
Am inceput sa o prelucrez pe Eliza, sa ii explic cum e cu parul de pisica, de ce e periculos, etc... Sa vad eu cat va tine minte sa nu puna mana pe pisici chiar in continuu, sa se spele des pe maini, sa nu puna mana pe bebe, sa nu pupe pisicile in bot... I-am povestit ca daca inghiti un fir de par, ajungi la spital si doctorul iti taie burtica sa il scoata... Nu imi place sa o sperii, dar nu le intra in cap dom'le, la copiii astia le intra pe o ureche si le iese pe alta....
Cu plecatul la tara... initial am zis sa plecam maine, dupa ce vine Eliza de la bazin, ca sa nu piarda antrenamentul. Ca sa compensez, am zis sa stam si luni, asa ca Ovidiu si-a luat liber. Acum, mi-am dat seama ca luni e prima zi de gradinita, plus ca dupa-amiaza are ora la balet... 
Deci... sa pierd antrenamentul la inot? Sau prima zi de gradinita si ora de balet??
La inot nu as renunta, ca i-a dat prietenei ei, cu imprumut, calutul de plus, Nini, si acuma ii e dor de el, deci isi vrea calutul inapoi.... 
Sa plecam dupa inot si sa revenit duminica seara, n-am tupeu sa propun, ca imi enervez sotul. Si are dreptate, ca daca e sa plecam la mama, nu fac niciodata mofturi, si as staaaaa......
MADAp - eu zic sa nu stresezi fata, daca mananca bine borcanele. E mica totusi, si nu e obligatoriu sa manance si gatit. Cand o duci la gradi? Acolo o sa si manance?
ANNA - cat stati la Slanic? Ma gandeam sa dam si noi o fuga weekendul asta, daca tot sunt la cucurigul Bacaului... Noua ne e in drum (soacra-mea e la Comanesti)
BUBULE - culmea e ca vara asta au avut renovare capitala, socrii mei. Dar cumnata-mea, mare constructor, a facut baia dar nu a tras si tevi pentru un boiler electric baremi. Ei au gaze, dar le convine mai mult sa faca focul cu lemne si doar sa intretina cu gaze daca e cazul. Acuma au si termopane, ba chiar si destule electrocasnice... adica microunde, robot, treburi socoteli, care ar trebui sa imi usureze viata, sau chiar sa ma scape de stres. De exemplu, ca sa indrepte tavanul, cumnata-mea a pus rigips si ... L-A COBORAT!!! Barbatu-miu nu mai poate sta in picioare pe hol si in bucatarie! 
Dar am eu pitici, bucataria e super super mica, peste tot sunt oale si ibrice cu de toate (bine ca nu mai au porc! pana acum aveau si o caldare cu laturi pentru pirc...
si, de fapt, cel mai mare pitic mi-a aparut din cauza pisicilor...
MARIMAR _ cumva vorbesti de Feivel?
Anca mami de Eliza si Erika
iul-aug2008 spune:
Dragi mamici si dragi pitici
Ia va rog intrati aici
Un capitol nou se pare
Va invit cu mic, cu mare

PS Daca ne tinem de poezii apai cu poezie sa fie.![]()