Gravidute & Mamici de IASI (62)
Raspunsuri - Pagina 10
danyelle005 spune:
RALUCA se vede ca v-ati trezit de-a binelea, si cu chef de vorba
.Nunta se tine la Traian.
MIHA asta e si ideea cu toaleta subtire de vara
.
LACRAMIOARA e trista dar adevarata povestioara ta. Adevarul e ca nici eu nu mi-am facut pana acum o mamografie pt ca si eu am zis ca-s prea tanara pt asta; neaparat trebuie sa o fac cat de curand.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 MIHA asta e si ideea cu toaleta subtire de vara |
Iu-iu-iuuu...
Asta daca am prins ideea si nu care cumva vrei o toaleta noua.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
helau ...ca sa parafrazez...deja incep ploile si statul in casa!
...tre sa ne gandim la jocuri noi, nu?
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
iulia-stefy spune:
ella, vad ca ti-a raspuns deja Miha. Si noi am trecut prin asta si cu cat am incercat s-o fortez sa inghita ceva, cu atat mai mult si-a facut greata. Si apoi, o perioada, cum vedea lingurita incepea sa-si faca greata. Eu am ajuns cu ea la doctor, ca .... si mi-a zis sa n-o mai fortez si s-o las sa manance cand vrea. Pediatra mi-a zis ca asa e la primul copil, ne agitam din orice. Miha are mai multa experienta, deci... Asa ca las-o, n-o forta, ca mai rau faci...
alina, multa sanatate lui David.
Daniela, distractie placuta. Eu mamografia am facut-o de nevoie (am avut un nodul cat un bob de fasole, dar in timp s-a retras), dar de acum am sa ma tin de controlul periodic.
Michelle, cum e Domi? Eu zic ca e bine. Si Multumim pentru urari.
Ralu, nu asta a fost intentia. Am vrut sa trag un semnal de alarma. Ce sa-ti fac sa redevii glumeata? Uite iti trimit 

.
Miha, multumesc. Am reusit sa fac si eu ciocolata dupa reteta data de tine si a iesit.... super. Data viitoare am sa incerc sa fac si eu rulada, dar pentru un incepator, am zis ca intai fac simpla, ca mi-a dat soacra-mea o reteta de am mancat ciocolata cu lingurita din tava.... de moale ce era. Si de atunci nici n-am mai facut. Multumesc pentru reteta. 
Mi se pare mie sau chiar s-a mai inviorat subiectul? Nu-mi vine sa cred cate pagini am gasit de citit.... Tineti-o tot asa.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Simo78 helau ...ca sa parafrazez...deja incep ploile si statul in casa! ...tre sa ne gandim la jocuri noi, nu? |

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 RALUCA se vede ca v-ati trezit de-a binelea, si cu chef de vorba |
pai la ce sperietura mi-ai tras, nici ca am mai putut adormi la loc...
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui Simo78 helau ...ca sa parafrazez...deja incep ploile si statul in casa! ...tre sa ne gandim la jocuri noi, nu? |
pentru tine sau pentru cel mic?
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Ralu, nu asta a fost intentia. Am vrut sa trag un semnal de alarma. Ce sa-ti fac sa redevii glumeata? Uite iti trimit ![]() ![]() . |
stiu, stiu...
las' ca mi-a trecut intre timp...
ma intristasem si m-am pus putin pe ganduri atunci cand am citit...
dar am redevenit eu...
ralnied1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
![]() |
altfel spus... sa ne apucam de baut?
danyelle005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralnied1
pai la ce sperietura mi-ai tras, nici ca am mai putut adormi la loc... |
Pai la noapte ce vrei sa faci?
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007