Gravidute & Mamici de IASI (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

RALUCA se vede ca v-ati trezit de-a binelea, si cu chef de vorba.Nunta se tine la Traian.

MIHA asta e si ideea cu toaleta subtire de vara.

LACRAMIOARA e trista dar adevarata povestioara ta. Adevarul e ca nici eu nu mi-am facut pana acum o mamografie pt ca si eu am zis ca-s prea tanara pt asta; neaparat trebuie sa o fac cat de curand.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
MIHA asta e si ideea cu toaleta subtire de vara.

Iu-iu-iuuu...

Asta daca am prins ideea si nu care cumva vrei o toaleta noua.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

helau ...ca sa parafrazez...deja incep ploile si statul in casa! ...tre sa ne gandim la jocuri noi, nu?

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

ella, vad ca ti-a raspuns deja Miha. Si noi am trecut prin asta si cu cat am incercat s-o fortez sa inghita ceva, cu atat mai mult si-a facut greata. Si apoi, o perioada, cum vedea lingurita incepea sa-si faca greata. Eu am ajuns cu ea la doctor, ca .... si mi-a zis sa n-o mai fortez si s-o las sa manance cand vrea. Pediatra mi-a zis ca asa e la primul copil, ne agitam din orice. Miha are mai multa experienta, deci... Asa ca las-o, n-o forta, ca mai rau faci...

alina, multa sanatate lui David.

Daniela, distractie placuta. Eu mamografia am facut-o de nevoie (am avut un nodul cat un bob de fasole, dar in timp s-a retras), dar de acum am sa ma tin de controlul periodic.

Michelle, cum e Domi? Eu zic ca e bine. Si Multumim pentru urari.

Ralu, nu asta a fost intentia. Am vrut sa trag un semnal de alarma. Ce sa-ti fac sa redevii glumeata? Uite iti trimit .

Miha, multumesc. Am reusit sa fac si eu ciocolata dupa reteta data de tine si a iesit.... super. Data viitoare am sa incerc sa fac si eu rulada, dar pentru un incepator, am zis ca intai fac simpla, ca mi-a dat soacra-mea o reteta de am mancat ciocolata cu lingurita din tava.... de moale ce era. Si de atunci nici n-am mai facut. Multumesc pentru reteta.

Mi se pare mie sau chiar s-a mai inviorat subiectul? Nu-mi vine sa cred cate pagini am gasit de citit.... Tineti-o tot asa.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

helau ...ca sa parafrazez...deja incep ploile si statul in casa! ...tre sa ne gandim la jocuri noi, nu?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:

RALUCA se vede ca v-ati trezit de-a binelea, si cu chef de vorba.Nunta se tine la Traian.

pai la ce sperietura mi-ai tras, nici ca am mai putut adormi la loc...

Mergi la inceput

Citat:

pentru tine sau pentru cel mic?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Ralu, nu asta a fost intentia. Am vrut sa trag un semnal de alarma. Ce sa-ti fac sa redevii glumeata? Uite iti trimit .

stiu, stiu...
las' ca mi-a trecut intre timp...
ma intristasem si m-am pus putin pe ganduri atunci cand am citit...
dar am redevenit eu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

altfel spus... sa ne apucam de baut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:

pai la ce sperietura mi-ai tras, nici ca am mai putut adormi la loc...

Pai la noapte ce vrei sa faci?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput