Cresa in Brasov

Cresa in Brasov | Autor: elgom

Link direct la acest mesaj

Fetelor mai stiti vreo cresa in Brasov, aproape de zona Florilor ?
Eu l-am inscris pe Stefan, la Little Friends , pe Infratirii insa nu sunt f incantata de curtea betonata si de scarile pe care abia am urcat eu.
Are cineva copilul acolo ? e ok ?

La cele de stat de pe Aurorei si de la gara nu mai sutn locuri.

Poate stiti vreo cresa, nou infiintata, de care nu s-a aflat prin presa ? Ideal in zona Florilor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Eu mai stiu de cresa de la gradinita Heidi, particulara. Nu stiu daca mai sunt locuri. Sediul e insa pe Pictor Luchian, pe langa Electrica si altul pe Carierei.
Ca sa gasesti site-ul lor da o cautare dupa: centrul heidi brasov

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elgom

Fetelor mai stiti vreo cresa in Brasov, aproape de zona Florilor ?
Eu l-am inscris pe Stefan, la Little Friends , pe Infratirii insa nu sunt f incantata de curtea betonata si de scarile pe care abia am urcat eu.
Are cineva copilul acolo ? e ok ?

La cele de stat de pe Aurorei si de la gara nu mai sutn locuri.

Poate stiti vreo cresa, nou infiintata, de care nu s-a aflat prin presa ? Ideal in zona Florilor.

direct la mesajul tau nu am raspuns, dar pot sa-ti spun de ce e preferabila curtea betonata: cand ploua se usuca mai repede suprafata si copii pot iesi sa se joace mai bine... si daca au masinute , triciclete si etc... pe iarba e mai nasol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fetita mea tocmai a "absolvit" in iunie cresa. Am dus-o pe str. Prahova, chiar langa piata de la Dacia. Parca nr.2 este. Acolo au si sediul administrativ. O inscrisem initial la cea de pe Dobrogeanu Gherea dar nu mi-a placut si am retras-o inainte de a merge macar o zi (desi stau in Racadau) si nu regret pentru ca a fost foarte bine. A avut si educatoare, stiu ca nu peste tot sunt.
Mai este si cresa pe Cocorului, dar nu am auzit lucruri bune.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Eu am avut copilul pe Dobrogeanu, un an, nu am fost nemultumita, dar nici la alte crese nu am fost, sa fac o comparatie. Elisor, tie ce nu ti-a placut?

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nicoleta nu mi-a placut spatiul prea mic, mi s-a parut inghesuit, nu mi-a placut o doamna ingrijitoare cu gura mare care tipa pe acolo (numai gandul c-ar fi tipat la copilul meu ma revolta), inclusiv la mine care doream o discutie cu doamna Ani asistenta, faptul ca nu aveau educatoare (asta mi-a spus o alta mamica ce a avut copilul acolo) si cam atat, dar suficient ca sa spun nu. Si am inteles ca si costul unei zile era mai mare. Eu am platit 4 lei/zi.
Asta e parerea mea, dar ma bucur ca voua v-a placut.
A, si locul meu l-am cedat unei vecine cu baietelul de varsta fetitei mele si prin iarna am intrebat-o cum ii merge copilului. Am ramas uimita ca l-a retras, motivul: comportamentul violent verbal al ingrijitoarelor.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput