Poza 2 in 1?

Poza 2 in 1? | Autor: zuzunaki

Link direct la acest mesaj

Va rog spuneti-mi si mie cum "lipesc" doua poze intr-una singura(sa fie de fapt 1 singura poza dar cu doua imagini alaturate)?Ce program imi trebuie si care sunt pasii?
Multam frumos

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Eu fac asta in PSP (paint shop pro), dar se poate si in photoshop si probabil mai sunt si alte aplicatii, cu care nu sunt eu la curent. Mai intai imi selectez un new layer de marimea dorita, aleg ce fond vreau, sa zicem ca alb si imi apare o imagine ca o foaie de hartie. Apoi merg la poza 1, ii dau copy, ma intorc la acel new layer si selectez "paste as a new layer". In momentul asta o sa apara pe foaia mea de hartie si poza copiata. Ma duc la poza 2, ii dau copy, ma intorc la layerul de lucru si pastez iar ca new layer. Apoi ma joc cu cele doua poze cum vreau, le si suprapun un pic daca asta vreau (ele sunt pe layers separatae) si cand m-am hotarat asupra pozitiei finale, selectez "merge layers". Apoi "cut" imaginea finala dupa cum am nevoie si gata. Am scris comenzile din memorie, nu am aplicatia pe calc asta, dar am vrut sa iti spun ideea, pt ca probabil si in alte aplicatii comenzile sunt aprox la fel. Poate vine cineva cu explicatii mai clare...
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

musetto,
multumesc mult mult
Am sa descarc programul si -ti spun ce mi-a iesit

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

In Photoshop sunt aceleasi comenzi, daca vrei sa incerci cu programul acesta. Eu il folosesc in tot ceea ce tine de design si fotografie, nu exista ceva sa nu poata face (dpdv al unui program de grafica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Unde gasesc programul acesta sa-l downloadez si eu.

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Cauta pe google / dc++ / torente.
Nu cred ca ar fi OK sa punem linkuri spre programe piratate

De asemenea, poti downloada un trial de aici:
https://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop

Mergi la inceput
Mergi la inceput