Cunoasteti gradinita Mara-Maria?

Cunoasteti gradinita Mara-Maria? | Autor: ali-andi

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
Sunt noua pe acest forum si ma intereseaza si pe mine daca cunoaste cineva sau are copilul la gradinita Mara Maria.
Am fost si am vizitat-o dar m-ar interesa si parerea altor mamici referitor la aceasta gradinita.
Astept cu nerabdare raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Da, eu am ambii baietei acolo. Ce vrei sa stii mai exact?
Ca o prima idee, conteaza daca ai un copilas in jurul virstei de 2 ani, pentru ca sint mai multi copii micuti acolo. Pentru copii mai mari - asa cum s-a mai spus, am oarecare rezerve deoarece nu au decit doua sali de clasa si mi-e greu ca se poate ajunge sa lucreze bine la nivel de , sa zicem, grupa pregatitoare. Stati sa ajungem acolo si va zic din sursa sigura ;)
Personalul e calificat si atent. Un pic depasit de situatie acum la inceputul anului, cind gradinita a cam fost luata cu asalt. Sint doua educatoare, o pedagoga si doua ingrijitoare. Pina in vara au fost trei educatoare, si a existat promisiunea ca vor mai angaja inca una. Sper sa nu ramina doar doua pentru ca volumul de munca, mai ales la diferente asa mari de virsta, este foarte mare.
Pe ansamblu, eu o recomand, cum ziceam conteaza foarte mult cum se poarta personalul cu copiii si eu nu am ce sa le reprosez, ai mei se simt foarte bine acolo. Nu cred ca vor iesi "doctori" de cita carte ii invata, dar la capitolul "ce invata?" inca mai trebuie sa ma lamuresc.
Astept si alti parinti cu copii la Mara Maria, poate facem un comitet :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali-andi spune:

Multumesc pentru raspuns.
Fetita mea are 2 ani jum. si din ce mi-ai spus pare buna gradinita.
O sa ma interesez si poate reusesc sa o inscriu.

Mergi la inceput

Vreau sa readuc acest subiect in actualitate. Exista pe forum parinti cu copii la aceasta gradinita? Daca da, ii rog sa se inscrie la discutii. Exista unele semnale de alarma cu privire la calitatea serviciilor si as vrea sa le lamurim. Ma refer aici la fluctuatia de personal si la calitatea resp. cantitatea mincarii, pe care nu cred ca vreun parinte a testat-o pina acum si pe care m-ar interesa s-o lamurim. Nu urmaresc sa fac rau nimanui, doar sa culeg informatii, pentru a-mi forma o parere cit mai pertinenta.

Stiu, o sa spuneti ca daca sint curioasa ar trebui sa merg singura sa verific ce maninca copilasii la prinz. Nu am facut-o pina acum, si-mi pare rau. Iar daca am lansat subiectul, ma gindesc ca de saptamina viitoare se vor astepta la vizite "inopinate" deci... am stricat surpriza.

Mergi la inceput

Nici un parinte de la Mara Maria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali-andi spune:

Buna
Am avut fetita cateva luni la aceasta gradinita, dar dela mijlocul lui noiembie am retras-o( si sincer, cred ca am facut cea mai buna alegere)
Flucuatia de personal m-a facut sa fac acest pas pt. ca am realizat ca nu faceau mai nici o activitate si faptul ca fetita mea devenise o batausa (iar cand o intrebai ce a facut la gradinita, ea nu spunea decat "m-a batut cutarica", sau "m-am batut cu...."
Acum , la gradinita noua , aproape a uitat ce e aia bataia intrea ea si alti copii si e total schimbata ( e cuminte si a invatat o multime de lucruri)
Daca mai ai si alte intrebari mai vb.
Pa.

Mergi la inceput