Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Aditi - bine ai trecut pe la noi . Desi eu am ajuns mai tarziu pe forum, am citit capitolele din urma si m-am intarit din experienta ta. Ma bucur ca ne-ai povestit si continuarea si ma bucur ca ai primit ajutor sfant pe toata aceasta perioada. Ingerii sa te ocroteasca pe tine si pe Andrei si sa mai treceti sa ne povestiti despre voi.
caciantoni - foarte frumoase pasaje ai postat. Mult m-am bucurat de ele si m-am folosit. Un gand bun si o rugaciune de la mine si sa auzim in curand de vesti bune.
Cate un pupic pt. toate fetele vechi si noi

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna dimineata, dragutelor,

Eu am facut inseminarea luni si acum astept sa treaca timpul. speranta este - 50% tre sa fiu optimista si 50% realista, cum vrea Dumnezeu.
Cami_antonia te asteptam sa ne mai incurajezi si sa ne spui ce mai face burtica ta.
Ana_domnica, ce mai faci? in ce stadiu mai esti cu proiectul bebe?

Va pup pe toate si va doresc un weekend frumos,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Ooooo,Doamne ajuta,Mara!!!Ne vom ruga special pt tine si pt Georgia sa apara puiutii sanatosi si cumintei la voi in pantece.Indraznesc sa te intreb daca ai luat Sf.Impartasanie inainte,daca nu sa te rog sa mergi la biserica,maaaari minuni face Sf.Impartasanie.

Fetelor,ramasesem datoare cu Canonul parintelui Lavrentie de la manastirea Frasinei pentru nastere de prunci,trecut la Domnul in 2002,dar mare duhovnic,ramas printre noi cu rugaciunile sale,sunt convinsa ca ne vegheaza.Eu l-am tinut acest canon,dar fara binecuvantare de la duhovnicul meu,l-am gasit pur si simplu intr-o carte si bineinteles ca nu am putut sa-l tin ca lumea daca nu am avut binecuvantare.

Scrie asa:in fiecare zi de luni a saptamanii se tine post negru si se citesc acatistele dupa cum urmeaza:
-saptamana I:Acatistul Bunei vestiri si Acatisul Sf.Mihail si Gavriil
-saptamanaII:Acatistul Sf.Acoperamant al Maicii Domnului
-saptamanaIII:Acatistul Maicii Domnului bucuria celor necajiti
-saptamana IV:Acatisul Bunei vestiri

Canonul se tine de catre toata familia ce doreste a avea prunci,timp de 9 luni,se merge la Sf.Maslu si la Sf.Liturghie,se posteste in celelalte zile randuite(miercuri,vineri)si cu credinta mare in Dumnezeu,dorinta se va implini.
Doamne ajuta sa fie cu folos la cat mai multe dintre voi.Este mai usor de tinut in perioada postului si cum se apropie postul Craciunului,am zis sa-l aveti.Pupici multi de la noi!!!
Eu nu am reusit decat o luna sa tin canonul si mai greu cu postul negru,insa daca luati binecuvantare de la duhovnic,veti primi ajutor de la Dumnezeu sa-l tineti si sa se implineasca marea dorinta.Nu se poate sa nu reusim cu post,rugaciune si credinta in Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

micutele mele
din pacate nu mi-a iesit aceasta IA (virginia si ana , in mod deosebit , caci v-ati tot gandit la mine )

am schimbat un pic planul , daca pana acum am facut toate toate ,cu mult efort medical , acum fac invers ..adica 3 luni voi face injectiile de diphe (pt punctele de endometrioza ), voi tine postul craciunului , si mai multa grija la flufetel ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Fetelor, ce impresionat sa vad si astfel de topicuri aici, caci citisem unele unde parintii se revoltau impotriva religiei in scoli, gradinite etc si unele erau chiar deviate, asta m-a intristat putin dar deh, fiecare alege.

Eu cred ca nu e cel mai corect sa ii zicem lui Dzeu.. ajuta-ma sa raman insarcinata (sau nu!), adica sa nu folosim acest aspect ca pe un accesoriu (nu ma refer la nimeni, sa nu se inteleaga gresit), ci cel mai bine sa Ii cerem sa ne dea copilul in momentul in care El stie ca e cel mai bine pentru noi. Zicea cineva ca nu te simti niciodata pregatit sa fii parinte si cred ca asa e.. ca nu ai casa masina sau job dar nu prea zice nimeni... nu ma simt pregatit ca nu am ajuns la un nivel spiritual prea bun, sau nu prea pot sa ii ofer copilului prea multa invatatura crestina (a nu se citi habotnica). Poate ca toate nereusitele astea (care imi dau tristete) nu sunt doar intamplatoare, ci poate sunt semne sau strigate de genul "Fa un pas in viata spirituala si totul va curge mult mai simplu apoi!" Multa lume se intreaba (inclusiv eu, clar): dar ce sa fac, ca merg la biserica si dau si acatiste si lumanari si tin si post (si f. bine!). Dar cred ca nu e totul ci pur si simplu sa intrebi pe Dzeu... ce sa fac sa Te descopar, cum sa ma nutresc spiritual? Si mai ales... cum sa imi hranesc copilul d. p. d. v spiritual...

Nu ma luati gresit, scriu cu toata inima. Nu sunt nici eu inca insarcinata (sau nu stiu inca), dar imi place sa parcurg cu voi toate bucuriile noilor veniti pe lume si tristetile de moment ale fiecaruia, citesc deopotriva cele bune si cele rele si ma bucur ca s-a deschis si acest subiect pe forum.

Imi place citatul asta "Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim " si mai sunt multe semnaturi pe-aici pe forum care imi plac tare. Zicea parintele Staniloaie daca nu ma insel ceva de genul ca Dumnezeu daca ar vrea sa se faca atat de vizibil s-ar pune ca un papagal colorat in mijlocul pietei, dar nu de asta tine natura Lui divina.

Dumnezeu sa ne ajute sa implinim voia Lui!

Mergi la inceput