Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

sabinel, cam da!!!! eu sint la 2 zile peste termen, tu?
si tu ai avut singerari? eu m-am cam speriat, mai ales ca am avut si un cheag de singe si toata sarcina a fost super curata, fara nici un firicel... asta e, nu a fost sa fie azi de dimineata! pe tine te-au programat pt travaliu indus, in caz ca nu se declanseaza singur?

40+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

eu sunt la o saptamana si 2 zile peste termenluni imi induc travaliul. eu n-am avut nimic, nimic dupa controlul doctorei.

41+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ratonelu, merci!
sabinel, pai sintem la fel atunci... hai ca ne luam de minuta. doctorul meu nu vrea sa astepte prea mult, asa ca simbata cel tirziu o sa nasc. iti tin pumnii si sa ne auzim cu bine.

edit - acum am vazut ca tu esti la o saptamini si 2 zile.... eu sint doar la 2 zile peste....
curajul tau!

40+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

iti urez nastere usoara si bebita sanatoasa

41+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

Eva, acum am vazut ca ai nascut... eu am fost cam dusa in ultimele zile. sorry...
felicitari, refacere rapida. bebe Luca este foarte dragutz! e super simpatic in patutul lui asa de mare!

40+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

iti urez nastere usoara si bebita sanatoasa

41+ cu Amalia Stefania

merci, si tie la fel! o sa fie bine!

40+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

BINE AI VENIT PE LUME LUCA
Musette – refacere rapida si numai de bucurii si sanatate sa aveti parte.

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andy.p- felicitari pt ca ati stabilit data!!! Deci in 14 Sept e marea intalnire!!! Bravo – sa fiti sanatoase.
Sabinel – vad ca sunteti bine – tot 2 in 1. Pupici multi.
Piolica – multa sanatate si sper ca bebelina sa hotareasca sa vina ea singurica mai repede.

Aseara am fost la dr – totul e bine si frumos – doar control la masa. Col inchis dar scurtat, mai stam saptamana asta si apoi mergem iar luni (facem 40 sapt) si mai vedem atunci – asta daca nu nastem pana atunci.

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am adaugat bebelinul nou pe listuta si ma bag la capitol nou...putina rabdare va rog

36+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput