Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mesaj de la Musette: A venit pe lume Luca, 3650g si 53 cm. Eu ma simt bine. Pupici.

Felicitari Musette !!!!!!!! Sa iti traiasca puiutul !!!!!! Sa fie sanatos si papacios si norocos !!!!!!!!

Valentina 36 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

yupiii...sa traiasca luca,sa fie sanatos....si mamica lui la fel!
ce de luca sapt asta...al evei,apoi al lu'musette....si se pregateste si al meu

carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

FELICITARI MUSETTE ,SA-TI CREASCA PUIUL MARE SI SANATOS SI TIE REFACERE RAPIDA!!!
Ratoneludaca nasti tu mai repede scot eu agitatele ptr tine daaa??

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Musette, felicitari! refacere rapida.

eu am avut o alerta falsa azi noapte. pe la 4:30 m-am trezit singerind, am fugit la spital, au facut monitorizare, control, se pare ca totul e in ordine, iar singerarea e datorata controlului pe masa de ieri. Cred ca doctorul meu a incercat ceva ieri, avind in vedere ca sint peste termen... si de la asta singerarea de azi noapte.

cert e ca acum sint acasa, fara mari contractii, ma doare cam ca la ciclu si nimic mai mult. eu tot sper sa inceapa travaliul, ca daca nu, simbata la orele 7 seara ma duc la spital ca vor sa induca nasterea. hmmmm!!!! cam nasol.

pupici la toate fetele.

40+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Felicitari Musette si refacre rapida!!! Sa va creasca mare puiutl Luca si sa fie sanatos iar voi sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de el!!! abia astept sa vad poze!!!

Andreeade Andrei
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

clau_geo La multi ani! cu intirziere. multi

irina, cristineescu, musette felicitari pentru bebelusi. sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa va umple viata de fericire.

Nausica34+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Felicitari Musette pt bebe Luca, multa sanatae la toti trei, va asteptam cu drag acasa

Eva multi

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

[b]FELICITARI MUSETTE!SA-TI TRAIASCA PUIUTUL SANATOS!

Si eu vreau....dar eu mai am de asteptat.

33+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Bun venit Luca, Musette recuperare rapida

Andy duminica e ziua cea mare

Moni ma bucur ca ai mai intrat pe la noi, iti doresc multa sanatate si putere si doamne ajuta sa vina bebe 2 cat mai repede

babytza asteptam vesti

ratonelul ma bucur ca testul de aseara a fost ok, sa stii ca mamitza e a mea, nu o mai pune nimeni la punct la varsta ei, dar astazi nu am de gand sa ma enervez deloc pentru ca vom instala patul Mikului si m-am trezit de la 4 dimineata, nu mai am rabdare...ma rog tocmai diseara e marele eveniment

38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Intrasem si eu sa va dau vestea cu Musette, ca am primit sms-ul de la ea, dar vad ca Babytza mi-a luat-o inainte.
Asadar

Bine ai venit pe lume LUCA. Sa fii sanatos, fericit si norocos alaturi de parintii tai dragi

Mergi la inceput