cresa nr 13 drumul taberi-prima zi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mda...imi devine tot mai clar ca, daca nu voi avea bafta chioara sa dau peste o bona buna, va trebui sa aman cat mai mult intoarcerea la serviciu; si asta nu va fi deloc usor. Ideea era ca, de principiu, petrecerea timpului intr-o cresa, in comunitate, ar fi mai benefica fetitei mele...dar evident ca nici mie nu mi-e totuna cum ar manca, unde ar dormi, cu ce s-ar juca, etc.
Astept totusi in continuare si alte pareri...Ceva particular prin zona exista?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Mda...imi devine tot mai clar ca, daca nu voi avea bafta chioara sa dau peste o bona buna, va trebui sa aman cat mai mult intoarcerea la serviciu; si asta nu va fi deloc usor. Ideea era ca, de principiu, petrecerea timpului intr-o cresa, in comunitate, ar fi mai benefica fetitei mele...dar evident ca nici mie nu mi-e totuna cum ar manca, unde ar dormi, cu ce s-ar juca, etc.
Astept totusi in continuare si alte pareri...Ceva particular prin zona exista?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Asta credeam sie u ca e un avantaj...faptul ca socializeaza, insa copilul pare ca devine tot mai interiorizat... in primele zile cand il luam nici nu se uita la mine pana ajungeam acasa... Eu una nu stiu crese particulare, doar gradinita cu grupa de cresa, undeva de pe la 1 an jumatate, sau un an si 8 luni.... Incearca sa cauti pe internet gradinitele particulare din sector si sa vezi ce conditii de varsta pun, ca difera de la una la alta... unii vor ca piticul sa vorbeasca, altii sa faca la oala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

Sa stii ca de asta l-am dat si eu la cresa, ca sa socializeze. Ii placeau foarte mult copii, era dornic sa se joace dar nici pe departe nu a fost asa.
Eu una am renuntat la foarte multe sa pot sta cat mai mult acasa cu el( am un servici intr-o companie mare din Romania si nu mi-am pus problema daca il pierd sau nu). Cand ma voi intoarce, voi vedea daca ma mai primesc sau nu dar copilul meu este cel mai important. Acum mai am unul mic de 6 luni si ma gandeam ca aceasta cresa imi va fi de ajutor pentru cel mare dar nu afost asa.
Am gasit o gradi part aici in drumul taberei langa frigocon cu program redus la 450 ron si pana la 14.30 costa 550 ron, o sa incerc sa vad cum este si acolo ( cu toate ca sumele sunt cam mari pentru mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Am vazut ca ai mai postat un mesaj sa te interesezi de gradinita. Sper sa afli detaliile de care ai nevoie si sa fie ok, macar acolo...Banii astia ne omoara, unii ii cer de parca fiecare familie ar avea in balcon vreun ciocan cu care ii face... Ma rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

imi pare tare rau de ce citesc.eu una vb cu educatoarele la schimbul 2 cand il iau. dimineatza e mult prea dificil in sensul ca sunt copii care plang, unii care abia ajung.

in ceea ce priveste mesele...david al meu nu a slabit,ba mai mult, s-a implinit putin.si el mananca mult cand ajunge acasa..sunt constienta ca nu mananca acolo chiar tot ce se da...ele se impart cum pot la copii,unii sunt dornici sa manance singuri,dar mai dau si pe ei.

cu dormitul...eu am vazut unde doarme..si o singura data l-am prins dormind, adica in patutul lui.am ajuns devreme si am vrut sa vad unde doarme si cum..am vazut cum arata clasa..

daca mai pot ajuta cu ceva....

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Draga TEDITA,mi-ar fi rusine daca as fi in locul tau.Cu buna stiinta induci in eroare , ca sa nu spun ca minti cu nerusinare.Nimeni din aceasta cresa nu a refuzat o comunicare cu tine, doar ca nu spui aici cum ai vrut tu sa impui niste reguli care erau in detrimentul celorlalti copii.Desi ai fost informata ca nu ai voie sa stai in grupa cu copilul tau, ai ignorat si asistenta si infirmierele si ai intrat cu forta, facandu-i pe ceilalti copii sa planga dupa parintii lor.Te-ai gandit vreo secunda ce suferinta este in sufletelul unui copilas cand vede ca alt parinte isi tine copilul in brate iar mama lui nu este langa el ? Trebuie sa intelegi ca nu doar copilul tau este in grupa si nu-ti poti bate joc de ceilalti copii doar ca sa-i fie bine copilui tau. Eu te-am asteptat i grupa ca sa stam de vorba, dar nu s-a putut, pentru ca ai avut reactii isterice , incepand sa urlii si sa acuzi ca aceasta cresa este o puscarie.Si toate aste pentru ca nu ti-ai impus propriile reguli. Unde am ajunge daca toti parintii ar intra si ar sta in grupe cate o ora ca sa-si supravegehze copii ? Am face cresa de copii si parinti. Te-ai gandit ca poate ai vreo boala pe care o poti transmite si altor copii ? Tu esti raspunzatoare doar pentru copilul tau, eu sunt pentru 200 de copii.Toti parintii care au plecat in septembrie la gradinita din cresa noastra, regreta si ar da orice sa se poata intoarce. Sunt parinti care stiu sa aprecieze, sa respecte munca altora, nu sa aiba pretentii absurde cum ai avut tu. Nu am sa permit nimanui sa denigreze personalul cresei, care munceste din greu si-si da toata silinta sa fie cat mai bine fiecarui copil. Si rezultatele se vad, prin numarul mare de copii pe care-l avem si cererile si mai mari, pe care din pacate nu le putem onora.Ma bucur ca nu mai vi la cresa noastra, nu avem nevoie de parinti ca tine, care pentru a le fi bine copilului lor, fac rau cu buna stiinta celorlalti copii.Tie ti-ar fi placut daca alta mamica ar fi intrat in grupa sa stea cu copilul ei iar al tau ar fi plans dupa tine ?Poti fi atat de egoista ? Ce interes as avea eu sa nu te las pe tine in grupa , daca nu dorinta de a fi bine pentru toti copii, nu doar pentru al tau. Cat despre alte jigniri pe care mi le aduci, nici nu te bag in seama, am vazut ce fel de om esti.Nu meritai nici macar sa-ti raspund , dar am facut-o pentru alti parinti care citesc acest forum si care , fara raspunsul meu, ar fi crezut toate minciunile tale.Inchei prin a-ti spune ca nu esti buricul pamantului, ca trebuie sa ti cont si de altii si ca daca-ti vei duce copilul la alta cresa sau gradinita particulara si te vei comporta la fel, nu vei face purici multi.

Mergi la inceput

Foarte bine ca sunt si parinti multumiti la aceasta cresa. Eu una nu am fost multumita si cred ca am tot dreptul sa imi expun parerea.
In ceea ce priveste " comportamentul meu isteric" , daca ai avea studii de specialitate ar fi trebuit sa stii sa vorbesti si cu astfel de mamici " isterice" nu sa tzipi la mine . Trebuie sa te gandesti un pic ca eu sunt cea care te plateste pe tine si nu tu pe mine.Daca vrei sa mergem un pic mai departe as putea sa iti spun ca tu ai un job pe care trebuie sa il faci asa cum trebuie cu mamici de toate felurile. Daca eu as fi tzipat la un client( pentru ca tu ma poti considera pe mine un client) a 2-a zis eram data afara. Incepeti Doamnelor care lucrati in sistemul de stat sa va obisnuiti cu faptul ca traim in anul 2008 si am evoluat. Incercati sa studiati un pic, sa va scolarizati in domeniul pe care il practicati.
Toate mamicile cu care am vorbit de la aceasta cresa mi-au spus ca au dat " darul" atat la ingrijitoare cat si la asistente.
Sa stii ca as fi dat si eu dar am vrut sa vad cum se acomodeaza copilul si daca se acomodeaza. Daca acesta a fost motivul pentru care v-ati purtat asa inseamna ca nici in 100 ani nu vom reusi sa EVOLUAM.

Mergi la inceput

si inca ceva: te rog sa ai mare grija cum arunci cuvintele si sa incetezi cu jignirile pentru ca trebuie sa stii sa accepti ca exista mamici multumite si mamici nemultumite. In ceea ce priveste modalitatea ta de a vorbi si adresa mamicilor, Doamna Directoare, voi avea grija sa ajunga reclamatia mea atat la Inspectorat cat si prin ziarele noastre cotidiene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Draga mea, poti sa ma reclami unde vrei.Avand in vedere cum ai tipat pe scari si ce jigniri ai adus la adresa mea si a personalului, abia astept sa te dau in judecata pentru calomnnie si defaimare.cat despre faptul ca ma platesti tu, poate ca traiesti intr-o lume paralela si nu stii unde ti-ai adus copilul . Este o cresa de stat, sunt platita de la bugetul de stat , iar eu platesc la randul meu impozit, ca si tine, din care beneficiezi si tu si altii.....Deci as putea spune ca si eu te platesc pe tine...... Iar faptul ca nu ti-am acceptat tie toanele si regulile pe care vroiai sa le impui, afla ca de aceea ma aflu acolo, ca sa veghez la aplicarea unor reguli care nu sunt neaparat impuse de mine.Daca in timp ce te aflai in grupa ar fi venit sanepidul , ai fi raspuns tu in fata lor si ai fi platit tu amenda ? Daca eu as veni la tine la servici si as incerca sa-mi impun propriile reguli, ar fi corect ?Daca toti parintii ar face tot ce le trece prin cap, eu si personalul cresei ce rol am mai avea acolo ? Gandeste-te bine inainte sa acuzi pe cineva. Te-ai gandit ca poate ai gresit si tu ?

Mergi la inceput

Imi pare rau dar observ ca nu se poate purta un dialog civilizat cu tine si chiar nu vreau sa monopolizam discutile pe acest site cu polemicile noastre care pana la urma vad ca sunt personale.

Inca o data: te rog sa accepti faptul ca exista si mamici nemultumite si sa incerci sa te porti corespunzator. Daca vrei, te pot ajuta cu informatii referitoare la cursuri de pedagogie si psihologie care sa te ajute in dezvoltarea ta profesionala.
Pentru mamicile de pe site care urmaresc acest subiect ca sa fiu inteleasa: este o discutie intre o mamica nemultumita si doamna directoare. Nu am vrut sa se ajunga aici, eu mi-am spus doar parerea referitoare la aceasta cresa, nu am dat nume, nu am dat nici macar grupa. Nu m-a obligat nimeni sa imi tin copilul la cresa. Nu am fost de acord cu conditile de acolo, mi-am luat copilul si am plecat.
Asumati-va doamnelor directoare si criticile, de multe ori ele pot fi constructive! Incercati sa fiti un pic mai transparente, sa va mulati dupa nevoile copilului! Nu va mai ascundeti dupa vesnicul" suntem platite foarte prost in sistemul de stat". Daca zici ca mamicile sunt asa multumite de aceasta cresa, nu cred ca era nevoie sa te " aperi" cu aceste mesaje. Daca totul este atat de roz acolo, mamicile nu vor fi influentate de parerea meacare pana la urma este doar una personala.

Finalul: pentru ca am vrut sa imi inregistrez copilul in primele lui zile la cresa, ai fost inregistrata si tu ( fara sa vreau) in momentul in care ai inceput sa tipi la mine si in sala nu era nici o educatoare sa imi ia copilul( asa cum chiar tu mi-am spus, urmau sa vina....) asta in caz ca ai uitat cum ai tzipat la mine.

Mergi la inceput