Piatra Neamt, Perla Moldovei (57)
Raspunsuri - Pagina 7
lunna27 spune:
salut
Lora bine ai revenit!!
Criss felicitari pt Alessia!
Adriana nu cred ca o sa mai aveti probl de acomodare,poate doar un pic la inceput,avand colegi si educatoare noi.
Stiti cumva unde gasesc saci pt aspirator?Nu conteaza,ori de unica folosinta,ori din aia textili,numai saci sa fie,ca asta de acum e flenduri.
ana1980 spune:
Lunna la Altex, sau alt magazin de gen.
Criss felicitari Alessiei!
Felicitari pt prima sapt de gradi Carmen, Ianusca, CristinaMai este cineva?
Lora imi pare bine sa aud ca a fost superb in concediu, chiar daca a fost scurt.
crissandrada spune:
Buna dimneata.
Va vine sa credeti ca e soare???? Dupa atatea zile...
Ce program aveti azi?
Noi cred ca vom iesi la plimbare ,la aer cu toata gasca adica si Hector.
Am deschis un subiect la 'scoli, gradinite...'. Daca va pricepeti raspundeti-mi.
O zi buna va doresc 
.
Criss
de
Alessia si
Andrada
Laura25 spune:
'neata!
Iesim si noi acush afara. Probabil o sa mergem in parcul zoo.
Dana 2oo RON s-a stabilit la sedinta din iunie sa se dea. Din banii stransi s-au pus usi de termopan la sala de clasa si la dormitor, s-a cumparat si s-a pus mocheta f. frumoasa in ambele sali, un dulap din ala cu multe rafturi pt clasa, fete de masa, tavi pt pus farfuriile la masa, castronele pt desert. Am inteles ca au mai ramas ceva bani si o sa cumpere si o tabla magnetica. Faza e ca nu-mi pare rau de banii dati, salile chiar arata f. bine. Au fost niste parinti care au firme proprii si au trimis pe propria cheltuiala oameni si materiale sa varuiasca, sa puna parchet nou. Acum la sedinta ne-au mai cerut bani pt niste jaluzele care s-au pus in toata gradinita (25ROn/copil) si o sa dam bani ot rechizite, dar inca nu s-a stabilit cat.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lunna27 spune:
salut
noi suntem pe acasa,ca avem febra de aseara(Ana),cred ca gatul e de vina,ma mir ca la nici o sapt de gradi,a si racit 
Laura si la noi s-a pus cate 2 mil(am dat unul in vacanta)s-a varuit,raschetat parchetul,pus jaluzele,clasa lor de acum(ca anul trecut au avut alta)a fost singura din camin nefacuta,era varza in ea .Acum a iesit destul de frumos,mai avem de dat 12 lei la 2 luni am inteles,pt consumabile(hartie igienica,prosoape de hartie,saci menaleri,pahare de unica folosinta),noi,in anii trecuti fiecare parinte aducea toate astea, la 2 luni,acum s-a schimbat treaba.Tot in astia 2 mil ar intra si rechizitele,eu asa am inteles.Mancarea pe zi s-a stabilit cica la 6 lei pe zi.
Plimbare placuta la restul fetelor,poate iesim si noi mai mult dupa amiaza!
Laura25 spune:
Dana, la noi e afisat o lista pe usa cu ce trebuie sa duca parintii (hartie igienica, sapun lichid, servetele, prosoape de hartie pt bucatarie, pahare de unica folosinta) si cica o sa fie folosite pana in ianuarie. Masa s-a stabilit la 6.5 Ron/zi pana la 1 ian si 7 Ron de la 1 ian.
Sanatate multa Anie 
Cu ce ne mai delectam noi: Buna educatiune muzicala a generatiilor viitoare
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Eftimie C. spune:
Salve fetelor!
Vremea de afara ne-a cam obligat sa stam in casa, dar vom face totusi o plimbarica mai tarziu...pentru pofta de somn ![]()
Mi-au placut rocker-ii tai, Laura 
Cristina am inteles ca aveti un deces in familie.Condoleante!Stiu cum e, tocmai ne-am, pierdut nasul nostru drag si...cu greu acceptam realitatea ![]()
Crissandrada ce veste frumoasa!Primii pasi!Si filmati 
Dana multa sanatate Anei
Cum merge serviciul?
Lora he,he...te invidiez pentru mini vacanta.
Fetelor imi pare rau ca intampinati greutati cu strumphy la gradinita, dar cu rabdare se va rezolva.Voi stiti ce e mai bine pentru ei si voi sunteti in masura sa luati deciziile cele mai bune.Bafta!
Noi suntem bine, ne place la gradinita.Avem de facut cumparaturi pentru grupa mare si sper sa-i placa lui Edi sa invete "chestiile de scolari"
Va doresc o zi buna si o saptamana linistita!
aeperju spune:
saluti!
noi ieri am avut petrecere mare : am implinit un anisor!ce baiat mare are mama!!!!!!!!! a iesit totul super misto! si andrei - un baiat de nota 10!
emma
allexa06 spune:
EMMA - LA MULTI ANI PUIUTULUI TAU!!!!!!!!!!!!!!!!
[s ]

Eheheeee,de acum aveti baiat mare!Pozele sunt super si torturile
!!!!!!!Sa va traiasca strumfelul,sa creasca mare si sanatos !!!

Noi am inceput saptamana bineeeeee...Razvan azi dim la cresa a intrat singur si a spus un " buna dimineata " TAREEEE.Saptamana trecuta in fiecare dimineata se cam mataia...
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel