Piatra Neamt, Perla Moldovei (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

In sfarsit sunt acasa si pot sa intru pe DC.
Ce faceti?
Buna Ianusca.Nu te necaji cu gradinita; asa cum spunea si Lora, nu vor dormi sigur cate doi in pat.Probabil vor suplimenta paturile...o sa vedeti voi.Bafta!
Da Lora, am fost la Voronet si am o gramada de poze, dar trebuie sa-mi fac timp sa le selectez si apoi sa le postez pe cele decenta .Copilul meu a spus ca am inebunit in grup, cand le-a vazut.De sot nici nu mai amintesc
Locatia pentru weekend, e superba!Petrecere frumoasa!
Va recomand si locul unde am fost noi, desi cred ca preturile sunt pe masura lux-ului www.casaelena.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!!!
aloooooooo,da ce se intampla aici???????vin cu o cafea si o tuica tare si cu o maslina in bat ornament,ce ziceti????asa pt inceput,sa prindeti mult curaj si sa treaca emotiile pt camin si gradi!!!!!!eu nu mai zic ninmic,ca deja sunt nervoasa ca sunt ff multi copii si mi-au cerut sa o iau la amiaza ca de......de ce???dar intram pe felie si vom vedea cum o fii,asa ca multa rabdare,dar tot vreau o intalneala,mai ales dupa acest pas cu cei mici.
lora,carmen,sunt superbe locatiile,mai ales aici in moldova sunt multe locuri de acest gen,poate o rezerv ceva de rev ar fi tare dragut!!asa ca distractie lora daca ajungeti pe acolo si afla de preturi pt rev?/daca se mai poate.
va pup si astept sa vb dupa ziua de luni!!!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

uuuuu,adriana,mii de scuze a fost ziua ta pe 10 dupa cum am zarit,
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!SA FII IUBITA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!

CARMEN SI STEFI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Carmen, multumesc! asa e! esti sigura, care m-a felictat!

mult succes la gradinita!

Adriana

Mergi la inceput

si mai vin cu o urare,criss sa ti traiasca fata!!!!!!!
ANDRADA LA MULTI ANI!!!!!!!sa cresti mare si frumoasa,sanatoasa ,multi pupic de la noi!!!!1
adriana,cand ajungi in romania???poate ne faci cate o vizita??pupici la fete
ianusca,stiu ca ai multe emotii ca si mine si alte mamici,dar cum ziceau si fetele o sa fie bine mai ales ca e peste tot aceeasi prb ,cu patuturile ,saracia care este in camine,daca ai vedeao si pe asta ,te duci in lume,mai lipsea tabloul raposatuluiconducatordar pana la urma depinde de cei mici.
cristina,bafta multa si tie luni cu stefanel,cum stati cu mutatul??spor la treaba si multi
acum urez succes si la ceilalti copilasi care incep activitatea scolara si cei la gradi si camin

carmen si stefi

Mergi la inceput

Sunt pe fuga, trebuie sa prind un autobuz ca vreau sa-mi recuperez barbateii de la tara, dar nu plec pana nu profit sa fac urarui sarbatoritelor:
Adriana, cu scuzele de rigoare, LA MULTI ANI, sa fii iubita!
Andrada si tie multe urari de sanatate si bucurii
Fuuug!Weekend placut, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, La multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume! Sa-ti traiasca fetele si sa va bucurati impreuna de ele! Mii de scuze ca am uitat...stiu ca nu am circumstante atenuante, dar uite ca s-a intamplat!
Criss, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata! ANDRADA, La multi ani fericiti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Mey, rusine sa-mi fie, dar...

Adriana La multi ani!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de iubire si intelegere de la cei dragi.

Criss Multi ani traiasca!! si pt Andrada. Sa fie sanatoasa si voioasa ca frumoasa este.

Mergi la inceput

Buna ziua dragelor!
Ce faceti?Pe unde umblati?La Biserica , ca e zi mare sau la gratarele?
Noi am fost plecati la tara si acum ne pregatim sa mergem la ziua unui copilas.
Printre picaturi ne-am pregatit de gradinita.Hainute, pernuta, flori...Si mult chef!
Va doresc o duminica placuta si tuturor scolarilor si prescolarilor, succes in noul an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Gata, v-ati pregatit de gradinita/scoala? Iustina si Stefi cu siguranta da, ca s-au intalnit azi la cumparaturi...
Noua tocmai ne-a plecat prima serie de musafiri....de maine dimineata urmeaza a doua... Ne-am distrat pe cinste ultimile 3 zile, au fost verii mei din Bucuresti, am fost noaptea cu telegondola, am fost apoi in strand pe la 10...numai noi eram pe acolo.., apoi, acasa, pana la 2 si ceva noaptea, sambata, Iustinaa dansat dansuri tiganesti....nu va zic cum arata a doua zi...ca un Zombie care bause Red Bull...aseara a adormit brusc la 7 si ceva si s-a trezit azi dimineata la 9...si-a cam facut de cap inainte de gradinita...
Ieri am fost si noi si ne-am cumparat hainute noi pentru prima zi...bineinteles, rochita, pulover descheiat, ciorapi fini, palarie...chilotei cu Barbie...toate roz, normal, ca asa a fost cererea.. Oricum, nu Iustina merge doar prima si, eventual, a doua zi, ca dupa aia plecam in Bucovina...chiuleste din prima saptamana, ce mai...copil model!
Voi ce faceti? Aveti emotii? Abia astept sa citesc primele impresii ale celor care merg pentru prima data la gradinita!
Va urez tuturor bafta in noul an scolar!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput