Piatra Neamt, Perla Moldovei (57)
Raspunsuri - Pagina 14
LoraG76 spune:
Ohooooo, stai sa vezi cate suntem si ce putem!!!! ![]()
Gabitina, bine ai venit! Sa-ti traiasca fetita!
Scuze, ma grabesc! Paaa!!!!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana1980 spune:
Neatza...
Gabitina bine ai venit printre noi.
Tocmai am citit ca Aurorra a nascut in apa la Brasov marti noapte si sunt ok.

lunna27 spune:
salut
va scriu repede de la serv
Gabitina bine ai venit la noi!
Aurrora felicitari!
deci pana la urma cum ramane?nu vad nici un raspuns concret,daca nu se poate,ramane pe altadata.
ellinia spune:
Eu, din pacate, nu mai pot ajunge, nici cu Stefan, nici fara, asa ca m-am desumflat de tot ... Si nici nu ma simt bine, tusesc ingrozitor, ma doare in piept, sper doar sa nu-l imbolnavesc si pe Stefan.
Aurorra, sa-ti traisca bebelul, si tie refacere grabnica!
Va pup si va doresc un wk placut!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!
felicitari aurora!!!!asteptam poze ,cand se va putea.
bine ai venit gabita!!!!
dana eu pot ajunge azi ,dar unde ???sa ne vedem la gradina de vara pe la 6???vom vedea daca stam afara sau inauntru.iar daca nu mai vine nimeni atunci o sa lasam pe alta data ,aaaaaaa chiar si al cip savin daca e putem sa ne vedem....ce ziceti???
atunci ne auzim la un tel????
pupici si sa nu uit dau o cafeaaaaaaaaa
carmen si stefi
Laura25 spune:
'neata
FELICITARI AURORA!! Sa-ti traiasca flacaul si sa va bucurati din plin de el!
Sanatate multa va doresc la amandoi si acomodare cat mai rapida acasa!
Gabi ma bucur ca te-ai alaturat gastii. Sper sa-ti placa aici la noi. Sa stii ca noi ne intlanim personal cat de des putem. De ex. incercam azi sa ne vedem la Gradina de vara, pe la 17-18. Te invitam si pe tine, daca poti sa vii la un vin fiert.
Cristina sanatate multa! Eu nu tusesc dar mi-e cam rau. Am nasul infundat, muci garla, ma doare capul, sunt ametita rau si am si o stare de greatza. Bleah! Sper sa ma pun repede pe picioare.
Vad ca a iesit soarele. Daca e caldutz si mergeti la gradina de vara, incerc sa ma opresc si eu pe acolo dupa ce recuperez copii de la gradinita. Mi-ar conveni acolo, ca au si kinderii loc sa se desfasoare.
Azi am sefi. Multi ... asa ca nu ma mai intind, sa nu ma prinda. Pupi! Poate ne vedem azi!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lunna27 spune:
cred ca mai bine o lasam pe alta data,cand ne vom putea intalni mai multe si fara copii,ca sa ne tihneasca.
asa ca azi voi merge si eu la tara,la socrii ca si asa n-am mai fost demult.
o zi buna!!!
carmenstefi spune:
buun atunci nu ne mai vedem azi???okai ,ne auzim altadata,sa aveti un wek placut!!!!cu mult soare ca astazi

sanatate la mamicele racite.
carmen si stefi
LoraG76 spune:
Salutare!
Ce mai faceti? S-ar parea ca ati profitat din plin de vremea buna si ati stat pe afara...la fel am facut si noi, de vreo ora am ajuns acasa...am stat afara de dimineata pana seara...frumoasa zi de toamna
Pana la urma nu v-ati mai intalnit? Cam greu cu atatea de facut...cel putin mie mi se pare chiar ca nu-mi mai ajunge timpul defel...
Va pup, noapte buna!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Aurorra spune:
buna dragelor!
Multumesc de urari,noi suntem deja acasa! Joi am ajuns si acum ne acomodam,promit sa intru sa va povestesc mai multe,acumm sunt un pic pe fuga! Pot sa va spun ca totul a fost minunat si nu regret nici o clipa ca am ales sa nasc la clinica Eva si in apa! A fost foarte ok,iar Dr.B este un om super,inainte de a fi medic,de altfel tot personalul de acolo e minunat! Acolo m-am simtit foarte bine si bagata in seama permanent!
Va pup si va doresc o seara buna! Voi reveni!
Aurora,mamica fericita de minunat delfinas Robert-Matei!
http://md.lilypie.com/LID2p3.png