Puiuti de Randunici 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 17
lianam spune:
Simo LA MULTI MULTI ANI fericiti si sanatosi impreuna de acum! 

Liana, mami de Teo (27.03.2008)
Kya spune:
Simo La Multi Ani fericiti impreuna! Sa va iubiti, sa va respectati, si sa va fie drag unul de altul si peste 100 de ani!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
LMA speciali donsoarei de 15 ani!!!!

LMA CUSCRA!Sa fiti fericiti muuuulti ani si sa va iubiti si sa aveti si o fetita (daca vrei
)!

Am vazut-o pe grasunik Andreea la mare!

Am vazut si o dulceata numita Amira,paroasa tare!!
Imi pare rau ca a racit!
Sper sa treaca repede cu siropele!
Noi ne pregatim bagajelul ca diseara decolam spre Campulung la bunicul,si avem in plan sa facem si un traseu pe la munte-chei ceva....

Bine ai venit,Luny!!
Abia astept sa vad poze!(V-am vazut pe geam)!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ariel_7000 spune:
symo, la multi ani, sa fiti fericiti inca 100 de ani de acum inainte!!
liana, merge treaba, merge?
roxana si voi cu mucisori? ufffff.eu deja am avut parte de 2 reprize de batista bb-lusului pe ziua de azi...la fel haraia si teo, era de la mucozitatile vascoase...de cand i le scot des, nu mai tuseste, nu mai haraie. ii dau in continuare stodal si ambroxol (care i-a facut foarte bine), vitamina c fiole (bafta mea ca am cumparat o cutie din bg, ca la noi nu se mai gaseste...), nurofen, cu toate ca nu mai face febra, dar macar ii calmeaza durerea de la dintisori si vibrocil in nasuc si ser fiziologic inainte de aspirare...
sanatate multa si bafta sa scapati fara antibiotic! noua ne-a recomandat dr. ospamox....m-as fi mirat sa nu o faca!!! are o adevarata obesesie...dar eu, pacient rau, nu am vrut sa-i dau! daca era dupa ea, alex cred ca lua vagoane de antibiotice pana acum...deja lui teo i-am dat o tura si sunt mai mult decat convinsa ca nejustificat...uffff, dar mi-a fost teama sa risc, chiar inainte de plecarea la mare...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
Kya spune:
De ce or avea frate medicii astia obsesia antibioticelor la primul semn de raceala?!?
Mi se pare complet aiurea si iresponsabil sa dai atatea antibiotice la greu, cand nu e cazul.
Si cica antibioticele se dau doar cu reteta ca sa se evite consumul in exces...
Siguuur, du-te la dr, ca ti-l baga pe gat din prima 
Sanatate mult puilor! 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ursuleata spune:
Am implinit si noi pe 6 1 an de la nunta.
Simo
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
LA MULTI ANI TEO DE MIMO!!
Roxana, sanatate multa Amirei. Merge cu premergatorul sau doar sta in el? Rebecca inca nu stie sa circule cu el, dar sta si se joaca in el 5-10 minute, desi daca o duc pe gresie reuseste sa alunece si ea putin ...
Stela, drum bun si distractie placuta la Campulung! Si daca faceti si ceva drumetii, e super!
Kya, spor azi ca am citit ca ai deadline! 
Noi ne pregatim de scoala, mai avem putin si suntem bobocei...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Simo27 spune:
Roxana,Liana,Kya,Cuscra,Ariel,Ursuleata-

Cuscra
,sa aveti drum bun si timp frumos,fara ploi!poate treceti si prin Bv,ca nu-i asa de departe![]()
Ursuleata,La multi ani si voua!sa fiti fericiti si sa va iubiti!

La multi ani,TEODORA!!!
Kya,mie medicul chiar nu imi da asa usor antibiotic pt copii-uite lui David ii curg "lumanarile" la greu,are nasul rosu,a inceput sa si tuseasca si nu i-a dat antibiotic,doar oscilo....a zic ca daca face febra o sa ii dea!dar acum,tb sa lupte organismul!
Am terminat si eu de facut tortul,e pus la frigo-a iesit frumos la cat m-am chinuit cu ajutorul meu -David
!acum mai fac ceva de papa,ca-mi doarme Samuel si putin curatenie!a,am fost cu David la cumparaturi si m-a pus sa-i iau sampanie,a zis:"ce,doar voi sa beti???"
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Aniversare frumoasa Simo!!! Multi ani fericiti impreuna sa va dea Dumnezeu!

La multi ani si voua, Ursuleata&Co.

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
lianam spune:
LA MULTI ANI ursu!!!!! sa fiti sanatosi si fericiti si impliniti din toate punctele de vedere!!! 

ariel mai mult sta treaba decat merge
cu duracell cel atomic! calc un morman de rufe care nu se mai termina
, si abia apoi sa strang tot din sufragerie sa pregatim de zugraveala ! avem un nou progres
: pana acum a avut multe tentative, dar esuate; de azi dimineata se tot ridica in 4 labe si incearca sa mearga de-a busilea; e mai mult o bataiala, cu putina inaintare si multe caderi in nas
dar....... si dai si lupta neicusorule!!!
gata, am facut prea mare pauza, trec la treaba, ma cheama sefa ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)