Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Monik, imi pare rau sa aud ca nu esti bine .... sa te faci bine cat mai repede. Si da, mulge-te in timpul asta ca sa nu pierzi laptele.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Deci, fetelor, scuze inca o data, n-am intentionat sa arunc bomba si apoi sa dispar ca magarul in ceatza... pur si simplu asa s-a intamplat.
Deci am tras o cearta aseara cu Iuby................... din cauza... nu, nu a soacra-mii, ci din cauza lu' socramiu.
Deci, intru eu aseara la noi in dormitor sa imi iau prosop si schimburi sa ma duc la dush. In camera erau Iuby si cu socra-miu, care se schimonosea la fata (fata in bouncer). Dupa ce am luat ce aveam de luat si m-am intors spre iesire, respectiv cu fata spre sacra-miu, il vad pe dobitoc ca ii sugea manutza fetei. Efectiv mana Evei era in gura lui. Ma uit la al meu, care si el observase, i-a zis sa nu ii mai suga degetele ca fata isi baga mana in gura. Socra-miu s-a conformat, eu in drum spre baie, ii fac semn lui Iuby sa spele fata pe maini. Ma aproba din cap. Intru in baie dar ies imediat ptr ca vroiam sa ma "aranjez" si pe picioare dar uitasem aparatul de ras. Cand intru in camera, socramiu nu mai era, al meu era in picioare langa fata (nu stiu ce facea sau ce vroia sa faca) iar fata isi sugea mana. Mana pe care tocmai i-o linsese socramiu L-am intrebat pe al meu daca a spalat-o pe maini (desi stiam ca nu ar fi avut timp, dar totusi, speram) si mi-a zis ca nu. Fetelor, in clipa aia am vazut negru in fata ochilor, nu va spun ce a fost la gura mea, am luat-o si am spalat-o eu, desi mi se parea inutil... Si toata seara, noaptea eu din nou m-am certat cu sotul meu din cauza parintilor lui despre care m-am convins acum ca sunt idioti. Cel mai tare m-a deranjat faptul ca Iuby a zis ca exagerez....... Exagerez? Va rog spuneti-mi voi daca voi faceti ceva de genul asta. Voi, mamele copilasilor, nu vorbesc de socrii fumatori care tusesc cate 10 minute dimineata ca sa isi scoata flegma scarboasa din gat. Si daca nu ar fi trebuit sa imi fac griji tot mi se pare ceva grotesc. Asta in conditiile in care socra-miu am observat ca tuseste si asa aiurea in ultimele zile iar eu maine trebuie sa o duc la vaccin. Ce scuza a gasit si al meu: asa se poarta el cu copiii si asa face el cu toti. Oricum, am plans, chiar la propriu pana am simtit ca lesin fetelor, mi-a fost tare rau si sa stiti ca parca mai mult si de ciuda ca al meu incerca sa minimalizeze treaba, ca nu-i nimic, ca eu ca de obicei exagerez, ca sunt obsedata, ca eu ma spal pe maini si dupa ce ma scarpin in nas (si chiar fac asta). Poate ca un pic un pic are dreptate sa aiba fata contact si cu oarece microbi, dar de ce tocmai cu microbii bosorogului de socra-miu?????????????????
In fine, va rog spuneti-mi ce parere aveti, ca poate am inebunit si intr-adevar am exagerat, am ajuns sa ma indoiesc de mine, nu sunt fericita in casa asta fetelor, ce ma fac pana vom putea sa facem credit?????? Tampeniile se tin lant si scuza e fie "Au gresit si ei" fie "Exagerezi, ca de obicei". Nu mi s-ar spune si mie "Ai dreptate, am sa vorbesc cu ei"................ In bucatarie am vrut sa cumpar un dulap pentru kestiile bebelunei. Au zis, lasa ca nu e cazul, iti eliberez eu unul. Fata face 5 luni in curand si tot ce mi-a eliberat este o suprafata de pe un dulap, exact de 30x50 cm pe care am pus sterilizatorul, cutia cu lapte praf, sticla cu apa plata, detergentul cu care spal biberoanele si canuta in care ii fac ceai fetei. Aaaaa, si pe suprafata asta mai isi pune socra-miu ibricul de cafea, paharul murdar din care a baut vin, intr-o zi am gasit chiar si scrumiera, alaltaieri era o farfurie cu boabe stricate de struguri....... Sigur, exagerez, nu, daca m-as enerva dintr- cauza asa de mica. Ptr ca al meu asa spune ca am ajuns sa ne certam din cauza unor prostii mici. Fetelor m-am saturat cati bani am bagat in casa asta, wc-ul de servici a costat vreo 30 milioane, camera asta in care stam, in care am schimbat pana si lampa din tavan vreo 50 milioane, acum frigiderul sta sa cada (efectiv usa se tzine intr-o rana) aragazul e un pericol, o data mi-a luat foc partea de sub ochiuri, am crezut ca fac infarct, dar socrii mei nu mai cumpara nimic in casa pentru ca lor le ajunge ce au si cine vrea sa cumpere (adica noi). Hai ca o dau in alte prostii. Va rog am nevoie de voi sa imi spuneti daca m-am suparat degeaba sau nu. Am nevoie sa stiu daca am pierdut controlul si am devenit obsesiva in ceea ce priveste sanatatea bebelunei.
Va pup pe toate.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Of, Ylari, ce mai patimesti si tu!
Pai de cati baini ati bagat acolo stateati cu chirie undeva ca lumea si nu f...a nimeni la creieri!!!
Nu esti exagerata, este normal ce simti si gandesti tu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Of, Ylari, ce mai patimesti si tu! Pai de cati baini ati bagat acolo stateati cu chirie undeva ca lumea si nu f...a nimeni la creieri!!! Nu esti exagerata, este normal ce simti si gandesti tu. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008) |
Multumesc gabitza. Multumesc. M-am mai linistit un pic. Cheltuielile au mai fost, n-are rost sa le insir, ca m-as tzigani. Ce mi s-a parut si mai tris si m-a lasat efectiv ranita a fost ca Iuby mi-a zis la un moment dat (foarte nervos si chiar a ridicat mana) "Taci din gura ca te bat"
![](icon_smile_sad.gif)
YLARI
Reallaura spune:
Doloress am vazut pozicile frumoase…pe cele cu mami cred ca le mai vazusem…placut tare pe acolo.
De asemenea, am vazut Ericuti frusmosi de Jady si Andree
Miss esti o scumpa. Sper sa il convingi pe Bogdan (sau sa ajunga singur la concluzia) ca trebuie sa luati casuta aia care iti place.
Monik imi pare tare rau de problema ta cu otita…stiu ca e nasoala…sper sa te simti mai bine azi!
Cleoscaunel dintr-asta am primit noi de la nasi…dar nu am studiat inca problema diseara cand vine sotul ne uitam amandoi si-ti spun. Doar ca e de la chicco.
Alysh imi pare rau de prietena asta care nu a ajuns, inundatie, ok, dar frate, stii ca ai o intalnire, suni si spui…mai ales ca tu fugeai cu bb taras si plingind probabil prin tot orasul…
Ylari,ce se intampla?????????????????
mi-bebelina spor la treaba astazi!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Oof, Ylari, cum sa nu te intelegem? D'aia am mai zis, macar faceti credit si e casa voastra. El este mult influentat si de parinti si e normal ca ei au fost prima lui familie. Cel mai bine e fiecare cu treaba lui acum, amestecatura nu e buna niciodata. faceti un efort, mai rabda putin...stiu cum e. EU am stat si eu la socra-miu 3 ani si ajunsesem la limita suportabilului. Fiecare are stitul lui d eviata, nu poti sa ai pretentia sa fie cum vrei tu, mai ales ca esti pe teritoriul lor...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mi_bebelina spune:
Ylari ai dreptate sa te superi si ai avea dreptate si sa te muti la ai tai pana reusiti sa faceti credit pentru casa. Scopul meu nu e sa te fac sa te indepartezi de sot si de familia lui, insa asa ceva e inadmisibil. trebuie sa ai o discutie cu sotul tau pe un ton calm si sa ii propui sa va mutati la ai tai, chiar daca e departe de serviciul lui. Pana acum v-ati sacrificat voi(tu si fata) in casa soacrei, acum sa se sacrifice si el, asta e.......Tu trebuie sa fii calma pentru fata, trebuie sa traiti in armonie, nu in certuri si suparari din cauza socrilor. sa mai aline sdin suparare
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina Ylari ai dreptate sa te superi si ai avea dreptate si sa te muti la ai tai pana reusiti sa faceti credit pentru casa. Scopul meu nu e sa te fac sa te indepartezi de sot si de familia lui, insa asa ceva e inadmisibil. trebuie sa ai o discutie cu sotul tau pe un ton calm si sa ii propui sa va mutati la ai tai, chiar daca e departe de serviciul lui. Pana acum v-ati sacrificat voi(tu si fata) in casa soacrei, acum sa se sacrifice si el, asta e.......Tu trebuie sa fii calma pentru fata, trebuie sa traiti in armonie, nu in certuri si suparari din cauza socrilor. ![]() |
Asa este, voi incerca sa il conving ca ar fii bine sa mergem dincolo... Dupa parerea lui vom schimba un rau cu alt rau, dar nu e chiar asa. Eu am o tristete in suflet teribila, iar acum 10 minute fata s-a trezit, s-a uitat la mine si mi-a zambit, parca m-a teleportat intr-o alta lume instantaneu.
![](pupic.gif)
YLARI
Andree27 spune:
Vai Ylari biata de tine!!Te inteleg perfect!!!Si eu sunt la cutite cu socrii asa ca te inteleg de minune,cu toate ca nu stam cu ei ,nu ii suport!!!!Nu v-am povesti dar am avut un mare scandal la botez cu ei,socru meu m-a trimis in origini la botez si soacra mea era langa el si nu i-a zis nimic,m-a injurat pt ca Eric era pe punctul sa adoarma si nu l-am lasat sa il ia in brate.In fine a urmat un scandal cu toata famila dupa vreo 3 zile ,si sotul meu mi-a dat mie dreptate,dar sa stii ca parintii lui raman parintii lui!Asa ca mai bine mutati-va in chirie oriunde decat sa mai locuiti cu ei!Oriunde te vei simtii mai bine decat in apropierea lor!Eu nu suport sa puna nici soacra mea ,nici socru mio mana pe copil si de si-au turnat dezinfectant pe ei!!Oricine poate sa il ia in brate numai ei nu!!!!Nu iti mai impui capul cu problemele mele,dar mai bine asculta-ne si mutati-va,pt ca Iuby nu se va certa niciodata pt tine cu ai lui ca buni rai raman parintii lui,chiar daca ai dreptate ,stii vorba aia :Mori cu dreptatea in mana!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
cleo78 spune:
niatsa fetelor. O , ceai de tei pt calmare spirite, si una cu cucuta la socri!
Ylari, de aceea ziceam io...mai bine tii cura de slabire si stati singuri dar nu va certati din alte cauze. Si intr-o garsoniera - ca oricum stati cu fata in camera voastra, nu? Acu, din ce poveshteshti, pana acu cu sotul te-ai certat numai din cauza lor! zi si tu, merita sa afectezi dragostea? De ce sa va dati voi echilibrul, sentimentele, bucuria lui de a veni acasa sa isi vada fetele, sa se joace cu ele!!
O sa ajunga sa ii placa mai mult la munca....
E greu sa stai cu socrii, mai ales in casa lor. Nu ai dreptul sa zici& faci nimik, tu esti cea in plus. SI bineinteles, cea care le-a stricat 'armonia'. Te amarashti degeaba, situatia este cum este, si o sa continue.
Pasul urmator, decisiv: e sa va mutati. Imi pare rau, socrii tai sunt irecuperabili, iar situatia e pe muchia prapastiei. Incidente pot aparea din tot nimikul, si o stii & simti prea bine. Iar daca nu ai facut depresie post natala, nu e cazul sa faci acum!!!!! Asha ca, inarmeaza-te cu rabdare, si incearca sa iti utilizezi energia constructiv: studiaza piatsa de locuintse, cum se fac credite, sau de o chirie eftina eftina. Vezi ca prin cunoshtintse se gaseste mult mai bine o chirie sau un aprt eftin (prin agentii ori dai peste neseriosi ori peste scumpi, mai dai si la agentie).
Ca sa iti ridici moralul, uite, afara e placut, racoare, ia fata si iesi la plimbare!! Imi pare rau ca nu ai forumiste in apropiere, face bine la moral sa iesi cu cineva. Eventual mai suna-ti cate o prietena, sa mai socializez.
si noi mergem miine la vaccinel. Insa inca nu stiu ora, la pranz o sun pe dr Oros, sa imi zica cand gaseste un cabinet liber la medicover, ca vine din concediu special pt mine . Poate ne vedem, hai ca iti ridic moralul!
reallaura, io vazusem scaunelul asta ca model, nu il vreau neapartat pe asta, brand-u asta. Ideea ca scrie ca e pt 0-12 luni, ca spatarul se lasa, si ca poa deveni ok de dormit - ca scoica. Ideea e ca nu imi dau seama din poza, poza arata doar in pozitia 90 grade; daca poti studia tu modelul tau de acasa, si sa imi zici si modelul...
E cumva unul din astea : www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=subcategorie_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&gama_id=19" target="_blank"> Chicco 0-18 kg . Din ce scriau, au cums a se lase pe spate, plus ca in scaun au un fel de suport in care poti pune nou nascutul bine!
Si ei zic ca se poa fol. inca de la iesirea din amternitate, ideea ca nu vad niciaieri nicio poza cu pozitiile in care se lasa spatarul...
mai studiez!
Edit: Hai ca m-am clarificat. Pe site-u italian produsele sunt prezentate mult mai bine, cu www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.060658.200.000&idFascia=21&idSezione=15" target="_blank">mai multe poze . Sau www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.067793.860.000&idFascia=21&idSezione=15" target="_blank"> asta .
Mi s-a pus rau pata. Am banii fetei, stransi, capatatsi de la toti cei care au venit, si ash vrea sa ii iau ceva. Si am gasit ce .
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii