Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Roxana eu sunt in Vanc, si da:(( ploua mai toata iarna (si toamna si primavara….) Numai ca in ultimii ani parca a mai fost si ceva zapada, iar anul asta ziceau ca o sa avem iar zapada. Asta nu e mare bucurie, caci se aglomereaza teribil traficul.
Am vazut si eu poze frumoase. Tare imi place ca la voi sunt hainute ceva mai colorate si la baieti. Eu abia gasesc cate una pe aici si de cele mai multe ori doar in state.
Raluca si s-a dus la vecina?:))
Iris si la noi sotul e mai calm da tot degeaba ca eu nu am invatat nimic:(( Zic eu cat si pt el.
Pentru toate mamicile curajoase care intaimpina problemute o floricica de la mine, si capul sus ca trec toate.
Azi am facut si noi 19 sapt. Hai ca mai am oleaca si is la jumate. Apoi poate trece mai repede, ca pana acum mi s-au facut urechile de magarus.
Cristi, tu concurezi cu socrul meu?:)) Ieri pt a 3 oara (care o stim noi) oala pe foc goala, si el f. mirat ca iar a lasat-o pe foc… Miercurea viitoare ma imbat, daca scapam intregi din vizita asta.
Dalma, si pt tine ca si pt andre-ea, trebuie sa ganditi pozitiv. O sa vedeti ca o sa fie bine.
Despre boobsii astia imi vine sa mor. Mie nu imi curge nimic inca, si nici la prima sarcina nu am avut nimic, si mi-a zis asistenta care a venit acasa daca nu vreau sa vin la clinica sa donez lapte:)) In schimb iar cresc cred (imi trebuie semnul cu datul cu capul) ca s-au facut mai grei si parca iar dau pe afara din noul sutien:(( E la concurenta ce ma enerveaza mai mult, ca iau in greutate sau ca sunt doar sani toata. Mare, mare noroc ca sunt inalta. A, si eu daca eram in ro adica eram huiduita pana acu de dr? Ca la cat am luat cred ca nu ma primea nici unul la consultatie. Ma duc sa il pup pe dr meu ca nu ma descurajeaza si ma lasa sa cresc frumos :))))
Miere bravo bravo. Ia sa ma uit si eu la Target ce preturi au la carucioare si poate ma arunc o fuga peste granita.
Ma inghesuie astia cu treaba asa ca mai pe scurt.
Aveti grija de voi si de bbei saltareti.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Szmonic, ea glumea cu tripletii...vroia sa vada care e pe faza

Crisss 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daiopri
Tare imi place ca la voi sunt hainute ceva mai colorate si la baieti. Eu abia gasesc cate una pe aici si de cele mai multe ori doar in state.

Tu vorbesti serios? Zau ca la noi, pentru baieti se gasesc doar haine bleumarin si maro. Mor cand vad ca in alte tari se gasesc haine colorate in toate culorile curcubeului.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200522+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Criss te asteptam la cotitura ca sa te intreb de caramel .N-am reusit sa pap inca .Ok, deci am pus oala la foc cu apa multa si in ea conserva nedesfacuta, dupa ce a inceput putin sa fiarba am vazut ca incepe conserva sa se umfle.M-am speriat ca face poc si i-am facut o mica gaurica ca sa aibe aerul pe unde sa iasa.Cred ca aici am gresit pentru ca dupa vreo 3 ore era totul lichid nu se intarise deloc, in schimb avea culoare si gust de caramel.Deci cum sa fac sa las conserva asa, si dupa aceea cand o desfac e caramel solid???? Nu e pericol de explozie???
De magazinul babystuff nu am auzit.
Ma uitam ca la schimbul 2 sunt pana acum 3 baieti si 3 fete.
Daiopri cand afli ce ai in burtica?? Despre culori la fel si aici, numai albastru, maro, verde.Mai gasesti si combinatie de culori cum ar fi albastru cu galben sau rosu, dar trebuie cautat.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
21+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La fetite intr-adevar e gama mai mare de culori, galben, bej, vernil, rosu, roz, lila. Cam culorile astea le-am gasit eu aici, depinde si de magazin ca nu in toate gasesc.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
21+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Cris, si mie mi s-a umflat putintel conserva, dar nu mi-a explodat...eu nu i-am facut gauri, am pus capac pe cratita si m-am facut ca uit de ea vreo 2-3 ore. Cand s-a umflat am dat focul mai incet si l-am lasat asa.
Si pe mine ma enerveaza faza cu culorile la baieti, eu o sa-l imbrac in galbenuri si verde si marouri, ba am gasit si ceva portocaliuri si ceva rosu, doar nu o sa pateasca nimic de la rosu...dar e drept ca la fete sunt mai multe, ma streseaza albastrul asta de numa.
Fetele vorbeau de hatza-hatza, mie imi vine cheful numai cand nu e sotul prin preajma, asa ca idee...cand ajunge el acasa parca nu mai am nici un chef de romantism.
si eu m-am uitat la poze azi, ba m-ati inspirat sa-mi fac si eu cont pe webshots cand l-am vazut ce frumos e pruncul lui Roxi.

Crisss 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Szmonic, ea glumea cu tripletii...vroia sa vada care e pe faza

Crisss 20+

Criss, am simtit eu ca ceva nu ein regula, prea nu se inghesuia nimeni la felicitari pe cand eu era sa pic de pe scaun de emotie

24+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput

pai la cate teste am facut cu toatele, ecografii si alte minuni, cel mai culmea ar fi sa descoperim acum la spartul targului ca avem mai mult de unul acolo inauntru hihi....aia da surpriza

Crisss 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Seara buna!

Mooor de somn asa ca o sa ma "retrag" cu matzele si o carte buna in pat (ca al meu consort vaneaza draci-laci in ceva joc pe calculator... profita saracul cat mai poate )... dar nu inainte sa va povestesc si capitolul 2 din complicata actiune a expedierii actelor la HR. Personaje principale, io si omni-prezentul Craig the manager(pun pariu ca saracul sughita din plin, la cat e pomenit). In pachetul de hartoage primit trebuie completat cat de mult vreau sa stau in maternity. Ii zic omului ca 9 luni (adica exact atat cat e concediu platit) + 4 saptamani de concediu din cele 5 pe care le am pe an. Nooo ca nu se poate asa ceva! Cum nu se poate? Uite asa! Pai X din branch-ul cutare care exact asa a facut acu 3 luni? Probabil am inteles eu gresit ca nu se poate! Da K (care intamplator lucreaza in aceeasi echipa cu mine) care SIGUR asa a facut? Eh, asta a fost acu 4 ani... nu se poate! Stie el bine ca doar asta e treaba lui, sa stie chestiile astea! Ca norocu' azi am avut o zi (relativ) lejera la banca...si am avut timp printre clienti sa scormonesc intranetul si cele enspe mii de proceduri si policies... pana am gasit "docomentul" in care scrie negru pe alb cum ca POT din maternity sa intru direct in concediu de odihna...si bineinteles ca direct sub nas i l-am bagat! Iar in week-end voi studia intreaga documentatie referitoare la maternity si tot ce tine de subiect... nu de alta dar se pare ca daca ma bazez pe manageru' meu care le stie pe toate... cine stie ce nu fac bine sau ce nu completez corect.

Gata... "done with the rant" cum se zice pe aici... da' zau ca simteam nevoia sa ma descarc!

Pup pe toata lumea si ...me'c la culcare (ce s-a scris azi o sa citesc maine ca imi pica ochii in poala de somn)

Dark Bendis

23+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

De glume imi arde mie?:)) La bebelusi baieti mai gasesti ce mai gasesti da de pe la 4 ani in sus…. Nu va zic de cand caut si eu un hanorac vesel. Ca pana acum tot a avut bleumarin, gri. Da e chip sa gasesc? Nope. Si ma uitam in poze la roxana ce culori frumoase (mie imi place albastrul da sa fie vioi asa).
Dark mari aventuri ai si tu cu seful ala.
Mai am cateva zile pana sambata, tralalaala. Macar bine ca vad bb chiar daca nu aflu acu ce e. Numai ca din aventurile voastre vad ca e treaba serioasa sa isi arate bijuteria. Tre sa vorbesc cu bb inainte si eventual sa trag o cafea cu frisca ceva sa ii arda de dans.
Bre, e chiar culmea, toate subiectele unde citesc eu scriu despre mancaruri.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput