Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

porumbita, faptul ca l-am luat in pat cu noi a dus, in 1-2 sapt la trezit in maxim 30 min dupa ce il pueam la el in patut. nu am mai reusit sa-l obisnuiesc cu patutul lui, asa ca la 8 luni, am demontat si cumparat 2 paturi, le-am unit, iar acum unul e la stef in caera. plus ca dormnd cu noi, imediat adormea dupa ce-l puneam la san, se trezea intr-o ora, doua. in preajma unui an eram mai obosita ca in primele luni. de aceea la 1 an si jumatate l-am intarcat, ff greu, dar nu mai puteam. am incercat sa nu ii mai dau noaptea doar, dar nu a mers.

eu prea multe despre spit din Rom nu stiu, dar aici sunt ok. doar amintirile de cand am fost operata de apenticita si de la vizitele la bunica mea, si nu sunt amintiri placute. prin comparatie, spitalele de aici (Tokyo) sunt bine dotate, curate, asistente si medici saritori. m-a uimit ca la spit la care mergea Yashi a fost tratata asa. de aceea mai bine la clinica.
eu pe Stef l-am nascut in clinica privata, daca nu ne mutam, tot acolo as fi mers. conditii super, medici profesionisti, mancare super buna, de as mai fi stat o sapt daca nu era asa scump. doar timpul de asteptare era enorm. mergeam sambata, cand putea si sotul, si daca nu ajungeam intre primii 10 sa luam nr, stateam 2-3 ore.
acum merg la spital de stat, consultatiile mai ieftine, timpul de asteptare, chiar daca merg tot sambata e de 20-40 min, e curat si lumea zambitoare. sala de asteptare cam mica si nu prea auzi cand te cheama. cand o sa ne faca si prezentarea etajului cu sala de nastere, saloanele si camera bebeilor, mai vedem.
azi imi fac salata de ardei (muram de pofta) si niste taitei pt Stef. ziua/seara buna!

O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica

vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Delia, intrebi de vitamine. Eu nu iau deloc, ma gandesc ca daca ai o alimentatie variata (fructe, legume, produse lactate, paine/paste/orez integrale, grasimi bune-ulei de masline, peste- si ceva carne de pui/vitel/peste) nu ai nevoie de vitamine. Mie mi-au luat ieri singe si era ok, asa ca nu am de gand sa iau nici de acum vitamine.
In sarcina trecuta am pus si eu enorm in perioada asta, 20-28, cred ca mai mult de un kilogram pe saptamina. Acum sunt mai atenta, dar am surplus, asa ca daca ajung la acelasi gabarit sunt fericita(ca nu-l depasesc).
Cristi, la fel, sfatul meu e sa nu te stresezi, kilogramele ne vom ambitiona sa le dam jos.
Mei sunteti mortale cu visele erotice...adica voi doar acum le aveti? Eu le am din cind in cind, nu mereu, sa ma numiti nimfomana, hahaha...dar aveam citeodata ca ma trezeam in miez de noapte dupa asa un vis cu alt Fat-Frumos(din fericire necunoscuti sau prea cunoscuti si intangibili,gen Matthew McConaughey) si il trezeam pe al meu pentru o portie de romantism...a doua zi ma intreba: cum de azi-noapte, stii tu... si eu inocenta: ei, asa imi veni mie! iar el: nu ma pling, sa stii!
Naty, succes la morfo si cu bona... tot raul spre bine, macar sa ramana acum!
Veronica, ce mamica frumoasa cu burticuta de fotomodel!!!!!! Super arati! Si eu care eram invidioasa doar pe 2-3 olandeze superbe pe care le vad la bazin, cu 2 prunci in brate si o burtica d-asta de manechin.... te-am pus pe lista neagra!
Claudia, mortal doctorul tau, pai esti prima gravida pe care o supravegheaza? Sau au avut toate la el sub 9 kilograme pina la sfarsitul sarcinii? Aici ni se spune ca fiecare gravida creste altfel, si la fel fiecare da altfel jos dupa nastere...unele pun 30 kilograme si le dau jos in 9 luni, altele pun 20 si le dau jos dupa 3 ani...if ever!
Porumbita, iti da doctorul fier si daca esti ok cu fierul? Mie mi-au luat ieri singe si eram ok cu fierul asa ca nu iau, si eu sunt acum intre saptamina 23 si 24.
Raluca, ai o atitudine sanatoasa fata de kilograme, si eu am problema ta si la fel dupa sarcina o sa ma straduiesc. Cu sauna si miscare se poate slabi, si eu am reusit si sunt la fel ca tine, material prost, predispus spre ingrasare.
Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Roxana merci de intrebare, tot cu plansul la gradi ne laudam ...

raluca da, eu ziceam de suturile in vezica, pe care le-am experimentat din plin la Ioana si acum o iau de la capat ... chiar aseara mi-a tras vreo 4 de am crezut ca facpe mine pe loc.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 21+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Nu mai stiu in a cata saptamina is...cred ca am zis ca intre 23 si 24 dar nu e bine, e intre 22 si 23??? Nu mai stiu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am revenit si azi cu niste amanunte.....multumesc intai la toate care m-ati felicitat....si eu ma bucur enorm....pentru bebita mea care ieri a fost tare cuminte....de a trebuit sa o trezeasca putin doctorita ca sa incercam sa vedem putulica.....

as vrea sa va spun ca sunt in sapt 18...maine trec in 19 ....am luat 6kg de la inceput si doctorita a zis ca m-am cam ingrasat si sa am grija cu ce mananc.....ca ma voi face obeza daca mai continui asa....deci va trebui sa mananc des.....destul de mult....dar doar legume crude....carne si lactate....atat ca sa ma mentin....deci fara fainoase...paine...patiserie...etc....voi incerca saptamana asta....sa vad cum e....noroc ca nu am pofte...

cat despre masuuratorile de la morfo de ieri toate sunt in grafic.....sarcina are exact cat trebuie....17 saptamani si cateva zile.....am auzit pt prima data putin si inimioara....151 batai pe minut.....si lungime 114mm.....restul nu le mai scriu ca sunt multe...

roxana ai un baietel superb....sa- ti traiasca si sa fie sanatos.....

17+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

brrrr ce liniste

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

jasmi....asa este....se pare ca numai noi doua mai bantuim pe aici....cred ca restul e la somn sau munca.....

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiii ati disparut?

17+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

si eu "muncesc" cu un ochi la ce am de facut si 5 la DC

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Fetelor, am fost la eco si o sa am tripleti!

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

.....apoi daca nici la "stirea" asta de senzatie nu reactioneaza nimeni ...

bine, bine, I lied

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput