Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

multumesc inca o data de complimente, ma simt bine asa ca mama purtatoare
Andre_ea brr 5 ore???? a intarziat dr atat?
dpdv fiziologic prenatalele trebuie luate ca sa suplineasca eventualele carente ale mamei datorate alimentatiei neadecvate. pentru ca fatul oricum isi ia tot ceeace trebuie din rezervele materne.
RalucaAlexa, aceasta secretie mai abundenta este normala - se numeste leucoree de sarcina. ea devine din ce in ce mai abundenta pe masura ce se apropie termenul. este o protectie in plus a tractului genital inferior - eliminarea germenilor prin actiune mecanica ("spalare").
Raluca, tare urat din partea bonei celei vechi. ramai cu ea acum si daca iti place mai mult de cea noua... fa schimbul!! cum mai e Ioana la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

sarumana de raspunsuri!
deci si la voi e ca apa... incepusem sa ma impacientez! de cand tot citesc de coluri si membrane am inceput sa-mi imaginez tot felul de SF-uri!!!
cred ca Naty spunea acu mai multe capitole de suturi in vezica! Cred ca am experimentat si eu ce sunt! Ca sa nu mai discutam ca al meu cred ca locuieste pe vezica mea ca-i e foarte la indemana :))) iar presiunea pe ea e destul de mare!!

23+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

raluca sta si el unde e mai moale...

am leu a fost foarte calm ieri si azi - nu prea misca. sa ma ingrijorez?

22+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

raluca sta si el unde e mai moale...

am leu a fost foarte calm ieri si azi - nu prea misca. sa ma ingrijorez?

22+ cu T. Carol

ii e dor de tati al lui
eu zic ca isi revine in seara asta

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

cristi, la cate kile am luat pana acu', peste tot ar fi la fel de moale :)))
io zic ca daca misca, oricat ar misca, n-ai de ce sa-ti faci griji! poate si-a schimbat copilu pozitia!!

23+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

ralu eu l-am vazut ieri la eco pe unde era si dormea bine mersi pe vezica mea cu fundicu..nu stiam eu de ce merg la toaleta asa des:)),dar banuiam eu ceva..

cristi relax,important e ca a miscat.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata fetele,

Sunt frinta, m-am plimbat 3 ore cu Francesca, am fost la padure, la lac, am dat paine la rate, lebede, pescarusi, si apoi am si facut niste cumparaturi (fructe, legume)....

Miere, mersi de complimente, site-ul e facut de Paul in perioada in care aflasem ca eu sunt insarcinata si eu dormeam cum veneam de la servici...de plictiseala el a facut un site. Insa din septembrie anul trecut din tot felul de motive nu s-a mai ocupat de el.
Criss si Miere, eu ma pling ca am aici doar 16 saptamini concediu de maternitate platit 100%, insa vad ca la voi e si mai rau. Asta e, sa ma invat sa nu mai pling.
Daiopri, e calm si liniste la noi, da, insa asta nu datorita mie, ci lui Paul...e un om supercalm, nu il scoti din sarite usor pentru ca aproape nimic nu i se pare ca merita sa te certi/stresezi/necajesti. Invat de la el in fiecare zi sa relativez. (ei, am de invatat o gramada). Ia spune, ai fost la bazin sau nu? Sanatate baiatului!
Tuchi, ce mai faci?
DarkBendis, fain ca poti sa te opresti de Mos Niculas. Eu am voie sa ma opresc de pe 1 decembrie dar o sa o fac pe 14 decembrie cam, sa stau acasa pina pe 28 aprilie (inclusiv 3 saptamini din concediul personal)
Andreea, ce bine ca te-a linistit doctorul! Sunt mortali prichindeii, mai ales la voi Tudorelu` e mai marisor si incearca sa priceapa el cum e cu bebe in burtica.
Yashy, saracuta de tine, de ce e neaparat necesara cezariana? daca zice doctorul, asa o fi. La urma urmei, important e ca face alegerea cea mai buna pentru tine si bebe, nu? E asa de mare diferenta intre spitalul de stat si cel privat? Aici habar nu am daca au private, insa la stat ti-e mai mare dragul sa mergi, si personalul e foarte amabil si prietenos. De unde apare insa diferenta de opinii, de ce un doctor iti spune ca e ok sa nasti natural si altul recomanda cezariana? Nu stiu care e motivul la tine, eu am fost la sarcina trecuta si in Romania la control si au spus acolo ca e OBLIGATORIU sa am cezariana. (am miopie forte, -10). Aici au zis doctorii ca nu au auzit de asa ceva. Am avut o nastere normala (ma rog, a durat 18 ore si la sfarsit Francesca a iesit doar cu ajutorul unei pompe vacuum, dar totul a fost in regula). Ce ar fi sa intrebi si un al treilea doctor, daca tot sunt cu pareri asa de diferite?
Porumbita, mersi de complimente, e camera de bebe mic in curind. Mai am niste Micky Mouse si Minny Mouse si pestisori din Finding Nemo pe perete, un colt cu papusi dar ala se muta cu Francesca, in rest tot cam asa arata camera.
Cami, felicitari pentru printesica!
Catalina, ce fain concediu ai avut, si ce de bunataturi! Camera fetei o gasesti la verhoeff.web-log.nl trebuie sa mergi in jos la decembrie 2006 si camera ei o gasesti la 11 decembrie 2006.
Cristi, eu am aici o gramada de prietene si cunostinte care au avut nastere naturala dupa cezariana...de ce e riscant? Crezi ca le-ar lasa aici sa riste? Toate mamicile cu care am vorbit si care le-au experimentat pe amindoua au zis ca ar alege intr-o secunda nasterea naturala, daca ar avea de ales.
Lavinia, multumesc!
Roxana, ce figura esti cu sfaturi pentru barbati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu stiu ca e periculos pentru ca poate sa apara o ruptura de uter unde e cusatura de la cezariana - dar am auzit ca in strainatate multe sunt incurajate sa faca naturala dupa cezariana. la noi nici nu cred ca se prea discuta asa ceva - poate doar la cativa doctori.

22+ cu T. Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
Andre_ea brr 5 ore???? a intarziat dr atat?

Era sus in spital. Din urgenta in urgenta. Cam asa e la el.
Probabil ca io-s de vina ca ma zgarcesc si nu ma duc la particular. Da' uite ca aseara n-a mai ajuns la programarile de la particular. In spital, vrea nu vrea consulta pe toata lumea.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200522+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Roxana, ce mindrete de flacau! Si sportiv si autocoureur de prima mana! Si ochi albastri mortali! (eu sunt o fana de ochi albastri)
Veronica, mult succes la scoala...imi amintesti de mine acum 8 ani, cand am inceput scoala intr-o grupa la fel de pestrita. Cand ai examene, nu cumva prin ianuarie pe cand nasti? Stiu ca noi aveam examene in ianuarie si iunie. Si examenul de stat tot asa.

Mergi la inceput