Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(77)
Raspunsuri - Pagina 8
Miky-ea spune:
[quote]citat din mesajul lui ginye55
Hera nici al meu nu s-a intors. Cam asta e eprioada oricum. Sunt bebeii nostrui mai puturosi.![]()
Asa am gasit si eu: In mod normal, cam pe la 32 de saptamani fatul adopta pozitia preferabila nasterii, adica se intoarce cu capul in jos, ceea ce in termeni medicali este denumita prezentatie craniana.
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
oceanborn spune:
Acum am ajuns acasa de la policlinica...am pus-o...maine clar mor de foame..cica la 8 sa fiu acolo, imi vor da glucoza respectiva si dupa o ora analiza, asa cum au zis fetele..pai eu care ma trezesc la 6..cum o sa rezist 3 ore fara mancare???de cand sunt gravi primul lucru dimineata e un corn, dupa care pe la 7 jum ..8 cereale sau altceva... deja mi-e mila de mine...
Bebecriscu intarziere La multi ani impreuna cu sotul tau multa fericire si armonie in 3 va doresc!!!! Nu fi supi ca nu ati sarbatorit , aveti o viata de acum inainte sa va bucurati unul de altul si in special de bebele care vine!
Monicus mie ginecu' asa mi-a zis ca se face la 28 sapt..la fel au facut si alte cunostinte de ale mele de pe aici.. azi dimi am cautat pe net si am vazut ca unii medici recomanda testul asta intre saptamanile 24-26...
28+
Thomas
ginye55 spune:
Leeloo tu ce mai zici? Ai scapat de durerile de masele? 
ginye
33+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Z_IULIA spune:
Bebecris LA MULTI ANI! si nu fi suparata, ai o vita sa tot sarbatoresti( deacum incolo in trei) 

Mi-am cumparat crema pentru vergeturi SANOSAN. A mai folosit cineva? O fi buna sau nu ,orcum am cumparat-o deja![]()
Iulia 24+
andutza_02 spune:
Buna fetelor!
Sa va povestesc ce am facut aseara!A venit sotul de la munca pe la 18 si am dat o fuga pana la municipal ca era ginecoloaga mea de garda sa vada si ea eco si sa-mi spuna ce sa fac cu colul asta scurtat.Mi-a dat cate 2 nospa de 3 ori pe zi adik 6 mie mi se pare cam mult dar ma rog si de asemenea mi-a dat si scobutil cate 3 pe zi ca a zis ca in nici un caz colul nu se mai lungeste nici chiar cu repaos si nici nu vrea sa se gandeasca ca o sa se mai scurteze, asta avand in vedere ca am contractiile acelea nedureroase si am inteles ca alea scurteaza colul si mi-a interzis sa ma mai mangai pe burtica , am voie decat atunci cand ma creia o pauzasc, offff ce trist mie imi cam placea sa-mi mangai fetele
.Si o sa nasc cel mai probabil prin cezariana, la 28 o sa trebuiasca repet analizele de sange, cultura si secretii...iar pe la 32 de sapt am inteles ca imi face si injectiile acelea cu dexametazona...Dap cam asta e ...Va pupacesc dulce pe toate si va urez o zi minunata ca voi...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"
http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png
Z_IULIA spune:
Doamne cu ce greseli am scris!
imi cer scuze, Bebecris ara vorba de VIATA. 

si multa fericire !
Iulia 24+
oceanborn spune:
Micky-ea si eu sunt la fel, aiurita ,uituca , cu capu'-n nori (ard mancarea, imi chem prietenele la cafea si nu le servesc cu nimic
, las hainele in masina de spalat ude toata ziua , ies la cumparaturi si uit ce trebuia sa iau si multe altele..)si sa nu mai zic, sensibila...cum vad ceva ce-mi ajunge la suflet cum imi dau lacrimile..![]()
Toata admiratia mea pentru fetele care inca lucreaza, eu cred ca as fi falimentat firma daca as mai fi lucrat...ori stand acasa de cand cu sarcina m-am culcat pe-o ureche...
Madutza
frumos...sa mananci cornul fetitei
.Cred ca o sa facem o gramada de "roackari" , Eli il pregateste cu Vama Veche, Carmendu cu trupe punk(daca imi amintesc bine) si rock, tu Metallica,eu recunosc ...Manowar,Aerosmith ,Queen si altele si ca sa-l mai calmez putin un Pasarea Colibri din cand in cand. apropo, am facut rost si de Vara si Primavara de Vivaldi...la fel ...nici o reactie din partea lui Thomas...In concluzie Anotimpurile il lasa rece..![]()
28+
Thomas
Miky-ea spune:
oceanborn...deci nu sunt singura...deja eram ingrijorata...![]()

![]()
![]()
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
mav spune:
Neatza!
Andy
, oceanborn
sunteti dragute ca intrebati de mine.
Nu scriu pt ca iar am avut probleme, nu pot sta in sezut si sunt deprimata.... Ieri am ajuns din nou la chirurgie, pt ca iar mi s-au trombozat nenorocitii de hemoroizi si in plus, am avut si un canal infundat la un san (arata ca un punct alb, de grasime, pe sfarc)... pe care mi l-au curatat (au scos branzica de acolo
).....
Efectiv nu mai suport hemoroizii astia nenorociti.... si sunt foarte frustrata ca nu pot sa-mi termin la timp ultimul proiect la care lucram la serviciu, desi capul mi-e limpede, insa nu pot sa stau... in cur.
Uite cum curu' bate capu'......

.... Poate va mai scriu vineri, ca o sa merg iar la echo....
Pana atunci... nici nu stiu ce sa mai zic.... nici eu nu dorm bine (si nici macar suficient), ma dor toate cele.....
Am apucat de-am facut vaccinul antitetanos si abia dupa aceea am citit discutia voastra (oricum il facusem la Sebi, acum aproape 5 ani)....
Ma plictisesc rau in casa, in pat, singura (bine ca Sebi e cuminte, se joaca mai mult singur, in camera lui, cand nu-l duc la buni)......... Nu am nici macar o pozitie in care sa stau confortabil... pe spate sau burta- exclus, pe stanga ma doare ultima incizie de la fund, pe dreapta ma doare sanul cu problema si mana cu vaccinul, in picioare ma ia imediat ameteala, in sezut nu pot sta de H (care acum mai si sangereaza).......
.........Nu sunt deloc vesela.... si cu siguranta nu sunt o companie placuta....... d-aia nu mai scriu.... dar de citit va citesc!
Sorvint
Nastere usoara si bb sanatos!
La multi ani cu sanatate si bucurii pentru Mariutze si Anutze!
33+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)