Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Carmen,sigur se va rezlva;si la noi se mai certau si bateau anul trecut,acum se pare ca se inteleg super, ca niste fratiori (vorba lui Sebastian)

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Irinusha, stai linistita, ca nu ma supar eu din orice... Tin doar sa spun ca nu le luam copiilor sansa de la nimic. Amandoi baietii sunt expusi la limba romana in permanenta (in fiecare zi se vorbeste in casa romana), deci, daca vor sa invete, vor invata. Pentru moment, este mai important pentru ei sa vorbeasca limbile oficiale ale tarii in care s-au nascut, ai carei cetateni sunt si ale societatii in care trebuie sa traiasca, sa invete, etc. Tommy prezinta deja rezistenta la invatarea unei a doua limbi, daca il mai fortez sa o asimileze si pe a treia, s-ar putea sa dezvolte o aversiune permanenta fata de invatatura, scoala, etc. Ceea ce, iti imaginezi, nu vreau! Are toata viata inainte sa invete cate limbi va dori (eu nu stiam nici un cuvant in engleza cand am ajuns la Ottawa, in urma cu 7 ani, iar acum vorbesc aproape in exclusivitate in engleza, asta in conditiile in care nu am luat niciodata cursuri de engleza!). Thomas este un baiat foarte inteligent si nu-mi fac nici un fel de probleme legate de capacitatea lui de a invata limbi noi.

Carmen, multumesc mult pentru complimente. Esti tare ocupata la scoala, dar sper sa nu ne uiti de tot! Spor la treaba si pupici printisorilor tai.

Cami, si voua. O sa fie fericita Stefi acasa, cu bunica...

Noi am fost ieri la cules de mere. Asa, ca distractie... A fost placut.

Va doresc o zi frumoasa in continuare.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/ErGW2A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hop si eu, putin mai adormita.

Alus Sanatate Juliei si spor la invatat.

Carmen Succes la scoala. Pe Teo cu cine il lasati?

Irinusha Voi ce mai faceti? L-ai operat pe Cris? Cum se simte?

Noi am fost in we la tara sa culegem via. O recolta foarte slaba si calitativ si cantitativ. Daca ar fi dupa mine nici ca-mi pasa, caci nu consum produsele derivate.
Copii s-au chirait aproape non-stop de au reusit sa il scoata din sarite chiar si pe socramiu, care este un om calm si indura multe. Mai ales de la nepoti.

si sa aveti o saptamana frumoasa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata, mamici.
Dupa 3 zile de gradi, Rebeca a racit usor. Mucisori si putina tuse. A stat acasa pana astazi, azi am trimis-o la gradi. Auziti minune:"mami, haide ca mi-e dor de gradinita..." Nu credeam ca o sa aud asa ceva vreodata.

Iulia, Nicoleta
, super fain ca ati fost la cules de mere, respectiv struguri. Acum vreo 10 ani am fost la un cules de struguri si stiu ca a fost mare distractie. Mai ales la momentul zdrobitului strugurilor, pentru vin...

Laureta, foarte frumoase sunteti!

La mine s-a dat drumul al robinetul cu voma... :(
Va pup!

Ioana 7+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Bebebeca, si noi la fel cu gatul rosu si tuse usoara, nu l-am dus la gardi ieri si azi, de maine o luam iar de coada. Inutil sa mai spun ca deja se vaita "mami, nu-mi place la gradi, nu vreau sa ma mai duc"

Laureta, am vazut pozele, felicitari din noui pt cele doua comori scumpe. Tu arati f bine, parca nici n-ai fi trecut printr-o operatie. Inisa mai merge la gradi?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Bertha, voi sunteti in grupa cu fetita unor prieteni de-ai nostri, Teodora. In afara de gradi, cum s-a acomodat cu Bucurestiul? Si voi?

Ioana 8+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Berta, Ioana Sanatate puiutilor. Sa treaca repede peste raceala.

Si Bia cam tuseste. Nu mereu, dar... sper sa ii treaca repede. Noi mai avem o problema: nu doarme invelita. Zici ca pui caramizi pe ea. Si de aici i se trag multe, mai ales ca acum e cam rece peste noapte.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nicoleta, stai linistita, nici Darius nu doarme acoperit, orice pun peste el, arunca in 2 min cat colo. Si acum e cam rece in casa, pana or da drumul caldurii.

Bebebeca, aparent s-a acomodat, dar nu bag mana-n foc. Evit sa-l intreb daca ii place aici, ce parere are, incercam sa ne purtam astfel incat sa realizeze ca aici va fi viata noastra. Ne-a intrebat daca o sa mai stam vreodata in Craiova, i-am spus ca sigur ca ne vom mai duce in concedii, vacante. M-a intrebat daca va mai fi vreodata casa noastra acolo si i-am explicat ca nu. A parut ca intelege. Pe langa locurile atat de cunoscute lui, ii lipsesc mult bunicii, mai precis viata pe care o avea acolo, cand facea intotdeauna ce-l taia capul, nu avea interdictie decat la lucrurile periculoase (gen cutit, foarfece etc), comanda la pranz ce sa manance seara, era Hitler in persoana. Si bunicii sufera mult...imi pare si rau de ei.
O sa-l intreb pe Darius de Teodora, sa vad ce zice. Pana acum mi-a spus cateva nume de copii, dar pe unii ii identifica asa "fetita cu clama verde", "baiatul cu bluza portocalie" I-am spus ca ar fi mai simplu sa-i intrebe cum ii cheama, sa vedem ce iese
Tu cum te mai simti?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

nally!!!!!!!!!!!!!!!!! felicitari pentru voinicii tai! sa fiti sanatosi, toti ce famile frumoasa.......
(o sa te ajute cornelia?)

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"August 2008"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

laureta!
ce frumoase ti-s galuscutele!!

va pup

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"August 2008"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput