Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata!
Mey...de ieri cand am scris ultimul mesaj dimineata au fost aproape 160 de vizualizari si s-au scris doar 6 mesaje??Hai fetelor care cititi spuneti macar salut si gata....sau prezent.
Gaby eu nu l-am decalotat deloc si nu are nimic...adik socrela s-a ocupat de asta in prima luna de viata dar in nici un caz nu l-a decalotat de tot.La baita il mai tragea de pielea aia cate un pic in jos.Si asta datorita faptului ca din cei 3 baieti pe care ii are unu dintre ei a facut fimoza.Ar trebui sa fie ceva evident de care sa-mi dau seama ca trebuie decalotat??
Mihaela, eu am vreo 2 luni de cand ziua cand ii schimb scutecul nu-l mai dau cu nimic la fund.Il dau doar seara la culcare pt ca sta multe ore cu pampersul la fund.In ideea ca vreau sa-l dezvat candva de pampers si nu o sa-l mai dau la fund cu nik,nu?
Mady ma bucur ca sunteti mai bine.Sanatate multa
Eu sunt iarasi fara de copil...l-a luat socrela

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Neata!

Lumi nu erau semne de fimoza la Tudor. Jetul de urina era continuu si "inalt", doar ca pielicica nu se tragea de cat foarte foarte putin.

Vineri seara nu i-am facut baie, insa aseara cand i-am facut am observat ca atunci cand face pipi (el mai face pipi cand il bag in apa) jetul este mult mai puternic si mai "gros". Asa ca nu o fi fost aia nebuna sa mi-l decaloteze daca nu trebuia.
Eu am mers cu Tudor in aceste 18 luni de viata la vreo 6 medici si nici unul nu mi-a spus ca e fimoza, dsi pe toti i-am pus sa se uite. Mi se spunea sa merg dupa 2 ani la chirurg pentru ca acolo se vede daca e vreo problema si se si rezolva.
Vorbind cu mamici care au mers cu baietii la decalotat dupa 2 ani, la chirurg, am inteles ca e mult ma direros pentru ca atunci constientizeaza si mai bine durerea. Una dinte mamici ii spunea ca 2 zile a pus-o baietelul ei sa ii sufle spre putza cand facea pipi, chiar si noaptea!
Acum eu ca sa zic, asa cum am scris si in mesajul trecut, daca vreti sa ii decalotati mergeti cat mai repede pentru ca e greu si pentru ei si pentru voi.
Pe Tudor am observat ca deja nu il mai ustura asa tare, dar azi-noapte tot s-a trezit de 2 ori plangan, probabil cand facea pipi. Peste zi e mai bine.
Saptamana viitoare merg din nou cu el si o a il traga iar si de abia apoi umblam si noi la fiecare baita.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Eliana, imi pare rau pt surioara si prietena :(

MAdy, sanatate lu Razvi, n-ai ce-i face, e o perioada in care se imbolnavesc des. Stiu, esti satula sa tot auzi, dar asta e. Il ingrijesti cum poti tu de bine si trece. Eu parca astept sa raceasca rares pt ca mi se pare inevitabil sa nu raceasca. Acu ca vremea asta e acu cald, acu rece nici nu ma astept sa reziste prea bine.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

eliana, multa sanatate suurioarei si prietenei
felicitari lui alex cel cuminte si taticului descurcaret

noi raportam o noapte coool avem 2 canini pe vine vine vine, unul care a spart asa un mm si unul care a iesit de o luna si inca nu a iesit tot capul din gingie,

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Mady, imi pare rau pentru razvanel si iti inteleg disperarea dar nu avem ce face. Vlad inca are muci dar cica nu mai are rosu in gat si nici febra si de luni vreau sa il duc si la cresa. Urasc si eu sa il vad bolnav dar ce sa fac? Sanatate maxima!

Legat de datul cu crema la fund dupa schimbarea scutecului, eu nu il mai dau cu nimic de la 6 luni. Doar daca face rosu la fund brusc atunci dau cu baneocin pudra si ii trece foarte rapid.

Felicitari noilor posesori de canini si ne rugam la Zana Maseluta sa nu ii mai chinuie asa de rau.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!

Ce mai faceti? cam slaba activitatea pe aici chiar dc e mai urat afara.
Noi suntem bine, program de duminica. am fost la biserica dar nu am stat prea mult ca ne imbracasem noi mai gros dar se pare ca nu suficient si ne era frig(apropo de asta mi se pare prea brusca trecerea desi noi nu suntem prea sensibili), am fost in vizita la un baietel si maria s-a jucat cu el a mancat si gata la somnic ca eu am avut ceva de rezolvat pt lucru iar dupa-amiaza mergem la finuta sa o sarbatorim ca face un anisor.

MADY- imi pare rau ca razvanel e bolnav dar nu prea ai ce face. Il ingrijesti cat poti de bine si-i va trece. Stiu ca va este f greu si ma gandesc cu groaza la perioada cand va incepe maria sa culeaga toti virusii de la gradinita mai ales ca e cea mai mica de acolo.

PAXELA- sper sa nu o mai chinuie caninii pe Delia. maria ii are deja pe toti 4 dar la cum se mataie si baga iar toate prostiile in gura ma astept sa-i dea restul maselelor desi speram sa avem si noi o pauza.

DIANA- ma bucur ca tati s-a descurcat cu bebe si ca cel mic nu mai plange la gradi, poate se adapteaza si nu-i mai cauti alta daca tot e asa bine acolo.

Progresele Mariei: in primul rand ma impresioneaza cu memoria care o are. Ne-am intalnit cu Carmen si Teodora acum 1 sapt si de cate ori ne ducem la pesti Maria imi spune "todora acolo' si-mi arata unde era. Seara ii spune lui taica-su cu cine s-a intalnit (dudut, maa, dadid), ne spune ca o cheama Maiia tenat dar nu chiar tot timpul cand e intrebata si e din ce in ce mai interesata de cuvinte noi. pe unele le stalceste rau de tot dar banuiesc ca e normal. Si suntem topiti dupa ea. ne iubeste, ne aduce jucarii, ne da sa mancam cu lingurita, ne striga , ne cheama la joaca si ne spune si ce sa jucam: aduce jucariile potrivite sau spune: bau si trebuie sa ne ascundem. E o perioada asa frumoasa.... vor fi perioade si mai frumoase decat asta? Ca mai multa fericire de atat nu stiu daca voi mai gasi.
Chiar sunt foarte multumita cu ce am. Ar mai lipsi unele lucruri dar cele care sunt in viata mea acopera toate neajunsurile. Simt ca-mi pocneste inima de fericire cand ii vad pe Gabi si Maria jucanduse, sau cand taica-su se duce sa-i pregateasca baia si ea bate cu putere in usa si tipa cat poate "tati baie", "apa acolo" (acolo e cuvantul cel mai intalnit la ea), ne repeta cuvintele care le aude la jucariile ei (hello, bye-bye), sambata la pranz o aducem in patul nostru dupa ce se trezeste si se arunca peste noi, se aseaza pe pernele noastre, ne strange in brate... Cand plangea rau de tot si eram coplesiti de situatie nu ne gandeam ca va urma asa ceva. O inteleg pe Elyanne cand spune ca e mai bine cu 2. Cum sa nu fie? la ei trebuie sa fie de 2-3 ori mai multe momente de acestea.

Gata vremea e de vina. Va pup, duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am mai pus si noi poze , nimic special ci de prin parc... poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Hello
Am revenit din concediu....

Citesc din urma ca nu am mai reusit nimik....
Totul a fost super incepand cu sotzul meu si terminand tot cu el... a stat numai el cu
Winnicu deci chiar pot spune ca am avut concediu....(zice ca sa-l laud la voi ca altfel nu se mai repeta?)......pacat ca am revenit acasa dar asta e trebuia sa se intample si asta....
citesc si revin

Aici poze Turcia

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

August 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna fetelor. Hai sa vin si eu cu vesti rele, ca vad ca e la moda.

N-am mai scris ca am fost intr-o perioada incarcata (pregatiri de scoala, fugit de 2 ori in trei zile la bunica cu plozii dupa mine..) si ...rea. Giulia are iar diaree de 2 saptamani, iarasi inexplicabil, iarasi in ciuda regimului, al hidrasecului, al bioticsului - iar cand i-am dat smecta - fortand un pic mana pediatrei care nu vroia sa-i dau - i-au aparut pete pe ea. Pana ieri am mai suportat cumva situatia. Dar vineri nu a mai facut deloc (inainte a avut si 6 scaune pe zi si pofta de mancare deloc) pana seara cand a facut kk bun , apoi mai tarziu unul mai putin bun, iar ieri dimineata pana la 9,30 - 3 apoase. A fost prea mult pt mine - inca am amintirea cosmarului din primavara - si am inceput sa plang dupa ce i-a iesit eruptia de dupa smecta. Draga mea micuta a venit si m-a mangaiat si a batut NA-NA masa pe care imi sprijineam cotul - crezand ca plang ca m-am lovit.

Iarasi ma invart in jurul cozii, iar nu stie nimeni ce sa-mi spuna, e drept ca tocmai ii ies 2 canini, dar oare chiar asa sa faca de urat de la ei? A si slabit rau, cred ca e cea mai fotomodela dintre albinutze

Starea mea e accentuata de plecarea lui Calin in delegatie chiar in saptamana asta cand incepe scoala, iar eu cu Giulia asa cum e trebuie sa ma descurc si cu Raul dus-adus de la scoala. Apoi trebuie sa-mi iau inima in dinti sa spun sefului ca nu ma intorc la servici - ar fi un dezastru cu Giulia in halul in care e.

In plus Calin e suparat pe mine...am un talent nebun de a ma incarca cu problemele altora..si implicit si pe el, si s-a saturat!
Sa va dau un exemplu: vineri de la 17,30 trebuia sa-l ducem pe Raul la o intalnire cu echipa de baschet in strand. Am hotarat sa stam si noi pe acolo - unde sunt niste parcuri f frumoase - sa se joace Giulia pana e Raul la intalnirea respectiva. Intre timp prietena mea imi spune ca ei merg la un chef si sa o ducem pe Carina noi la baschet. OK, nici o problema. Apoi imi spune ca finul meu sta cu sora ei - si eu propun sa o ducem si pe ea la strand sa stea cu noi. Eu ma grabeam sa fac mancare pt Calin si Raul si separat pt Giulia. Pe cand ajunge Calin acasa - pe la 16,30, ma suna prietena mea ca sora ei intarzie la servici, eu ii spun imediat sa paseze copiii la mine. Si suna mama unui coleg de-a lui Raul, sa-l ducem si pe copilul ei, eu nu pot sa refuz, ma trezesc cu 5 copii care urlau care mai decare, cei mari sareau de pe canapea pe fotolii, cei mici se bateau, finu dadea cu pumnii in usa si urla dupa mama-sa,incerc sa hranesc pe toata lumea, Calin spune ca lui i s-a taiat apetitul, nu mai incapem in masina, face doua drumuri pana la strand...
Urma ca mama celuilalt baiat sa vina dupa el si atunci incapeam mai inghesuiti in masina. Atat de obisnuiti sunt toti ca noi sa-i ducem si sa-i aducem incat nici macar nu au sunat ca nu vin, pur si simplu nu au venit. Si Calin si-a amintit ca si cand au venit copiii din tabara, noi am scos din autocar 4 bagaje si 4 copii, ca nu ajunsesera parintii lor si toti erau in jurul nostru, dadeam telefoane si ne ocupam de toti.
Aici trebuie sa vin cu o lamurire: de Carina si de finul meu mi se pare normal sa ma ocup, prietena mea ma ajuta mult mai mult decat toate rudele cand e vorba de copii. Dar la noi tot timpul intervin mult mai multe si Calin s-a saturat.

Trimit mesajul sa nu-l pierd si revin.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Elyanne, imi pare tare rau de vestile rele! Si in jurul meu am auzit in ultima vreme de multe sarcini pierdute, chiar m-am gandit ca ceva nu e in regula. Tremur si eu pentru sora mea, care e gravi in 13 saptamani si care a slabit mult in ultima vreme si nu poate manca mai nimic, ii e mereu rau! Sa dea Domnul ca sora si prietena ta sa depaseasca repede situatia!

Magdalena, f frumos puiul tau! Iti doresc ca perioada rea cu sotul tau sa se fi terminat. La inceputul casniciei ne certam mult mai des si mai "ireparabil", era un fel de testare a limitelor.

Vazut poze din Turcia cu doua cadane frumusele si cu un tata ...bun de scos ochii celorlalti tatici!

Alexa, asa si noi cu caninii, m-am saturat pana peste cap....de o luna ne chinuie astia 2...si mai urmeaza 2

Mady, nu te supara ....o sa treaca, e o perioada mai grea pana mai cresc si-si mai formeaza imunitatea (ce bine ar fi daca as sti sa-mi zic si mie asa si sa ma si ascult...)

Carmen , pupam Vladutul sa reziste de data asta mai mult la cresa, e mai greu la inceput, dar sunt sigura ca o sa devina mai rezistent si o sa invete multe lucruri noi!!

Legat de decalotare nu stiu ce sa spun , la Raul i-a "fortat" putin pielicica o pediatra si apoi noi trageam cate un pic la fiecare baie. Am citit o gramada de subiecte pro si contra aici pe forum si nu numai. Se pare ca in alte tari nu se decaloteaza, aici majoritatea doctorilor spun da...Eu cred ca difera problema de la copil la copil, dar mi se pare greu sa-ti dai seama daca trebuie sau nu..

De vaccinuri...acum catva timp eram destul de convinsa sa le fac doar pe cele obligatorii - Raul asa le are. Acum sunt intr-un moment in care nu mai sunt asa sigura pe ideile mele - altadata vehemente. Acum ma gandesc ca ar fi simplu daca am urma niste reguli clare si totul ar fi bine....nu e asa, intervin atatea in ecuatie..

Tzuna, dupa parerea mea, din bucuriile astea marunte e formata fericirea. Si cred ca acum e perioada cea mai frumoasa, descopera lumea si e minunat sa o vedem prin ochii lor. E tot mai frumoasa Maria ta.

As mai vrea sa scriu, dar a venit sora mea, am momit-o cu tortuletul de mere caramelizate cu frisca pe care l-am facut cu ocazia ultimei zile de vacanta.
Trebuie sa-mi fac timp sa scriu progresele Giuliei.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput