Aspirante cu vechime "medie" (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Merci mult fetelor, stiu ca-mi sunteti alaturi, de asta m-am si intors aici si chiar si la odiseea unde am fost.

Referitor la impactul cu realitatea, este cat se poate de plauzibil in cazul meu pentru ca el in perioada asta a luptat mult ca sa supravietuiasca si si-a suprasolicitat toate organele. Placenta mea era si ea necrozata, ficatul lui foarte mare, cat tot abdomenul, insuficienta renala si nu mai stiu ce. Au facut autopsie, sincer nu prea am curajul inca sa ma uit pe acele hartii. Asteptam in 40 de zile si biopsia placentei.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Bombonico te imbratisez cu mare drag si daca vreodata simti nevoia sa te intalnesti cu cineva si sa ti descarci sufletul , eu voi fi alaturi de tine
Sper ca aici , la acest sub , sa scrii tot ce te framanta , tot ce gandesti , pt ca aici sunt numai fete minunate si vom incerca sa te ajutam cu tot ce putem , macar sa simti ca suntem alaturi te tine , macar atata lucru putem face...eu una sunt mereu cu sufletul alaturi de tine , chiar daca nu ti am scris , mereu m am gandit la tine
Te tog , stai aici si scrie ne tot ce vrei tu , absolut orice , vreau sa stii ca nu esti singura
Te pup de o mie de ori

O vesnica aspiranta

Mergi la inceput

Draga mea marynik, stiu ca te-ai gandit la mine STi cat de dragi imi sunteti toate si nu as putea pleca vreodata de aici. Sper doar sa ne implinim toate acest vis frumos pe care il reprezinta "BEBE". Eu am fost foarte aproape, milimetric, dar nu a fost sa fie.

Nu vreau sa transform subiectul in unul trist pt ca stiti ca eu sunt o optimista de felul meu. Si tocmai de aceea ma intorc la statutul de "aspiranta superoptimista" Bine, mai peste 6 luni in colo dar asta nu mai conteaza.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Monica te inteleg ca nu ai avut curaj sa te uiti
Sa stii ca noi suntem aici si incercam sa te ajutam cum putem sa treci peste asta.
Dar tu cum te simti fizic si psihic?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Fizic sunt bine. Dar acum sunt plina de plasma si cortizon si antibiotice. Trebuie sa repet toate analizele peste o luna si atunci vedem cum stam. Dar eu chiar ma simt bine.

Psihic, incerc sa nu ma intreb "de ce" si sa merg inainte. E foarte greu, plang, imi vreau burtica inapoi. Ma gandesc ca acum trebuia sa schimb scutece dar n-am ce face. Trebuie sa ma descarc, dar usor usor voi reusi. Nu pot inca sa ma duc in parc sau sa ma vad cu persoane care au copii. Cand vad mamici cu carucioare imi dau lacrimile dar ma gandesc ca va veni si vremea mea. Nu voi uita niciodata pentru ca e imposibil dar sper ca timpul va atenua macar putin durerea. DAr per ansamblu sunt ok si foarte optimista.

POZNICI CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

De uitat nu ai cum si este normal dar cu timpul durerea se mai estompeaza ...Doamne ce puternica esti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Monica, este incredibil cat optimism transpira din mesajele tale! Sa dea Dumnezeu sa iti tii in curand si tu bebelusul in brate!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200522+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

moni, vreau sa-ti spun si eu ca-ti sunt alaturi, ma lasa cu gura cascata postarile tale pline de optimism...esti incredibil de puternica si te admir enorm pentru asta

Doamne Ajuta ca peste 6 luni sa ai parte de o noua minune in burtica ta si sa fie sanatoasa ca asta este cel mai important.

te si te .

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Monica si de la mine ai toata sustinera!!! Si optimismul tau e super. Vei vedea ca in cateva luni vei avea iar burtica!

Maria ma bucur ca te inseminezi luna asta. Trebuie sa fie cu ochisori, chiar cu patru (2+2) asa cum iti doresti tu.

Crisa nu.i bai ca nu e pe 20-22 voi prestati cu spor si pe 19 si pe 22 mca sa acoperiti toata perioada.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Moniiiiii!!!!!!!! Ce faci Monule? Ce bine-mi pare ca scrii.

http://tt.lilypie.com/7L7vm4.png

Mergi la inceput