Aspirante cu vechime "medie" (10)
Raspunsuri - Pagina 12
CrisaS spune:
Exact la asta ma gandeam si eu face mai mult sens..cred ca aseara la 10 am ovulat:)))))))))
Sa speram!!!!
Va pup si mersi de incurajari si raspunsuri.
http://tt.lilypie.com/7L7vm4.png
lalala13 spune:
imi fac si eu aparitia pe aici...dana inapoi la aspirante noi
io acum intreb..nu dati cu bate: de ce trebuie sa fim separate asa? ca pana la urma tot aspirante ne numim!!
io pup toate ovulele si toti gigeii care trebe sa se "joace" in seara asta!!
my somebody....
diaconmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 imi fac si eu aparitia pe aici...dana inapoi la aspirante noi io acum intreb..nu dati cu bate: de ce trebuie sa fim separate asa? ca pana la urma tot aspirante ne numim!! io pup toate ovulele si toti gigeii care trebe sa se "joace" in seara asta!! my somebody.... |
Lala iti rapund eu cu mare placere...
Pentru ca atunci cand unele aspirante mai vechi s-au hotarat sa revina pe acest topic si au incercat sa scrie la subiectul aspirante ooptimiste au fost putin marginalizate...si eu am fost una dintre ele....
Am incercat sa scriu dar nu am fost bagata in seama...Si Crissa e una din cele care au incercat(iubita sa nu te superi pe mine ca te-am mentionat)
Dar sunteti binevenite la noi oricand
...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je
Maria
Blanche25 spune:
Crisule pai sigur ai ovulat aseara, si eu am dureri clare cand ovulez, chiar doare bine vre-o ora. Inainte de ovulatie ma inteapa un pic. Sa fie cu noroc!
Weekend placut va doresc!
lalala13 spune:
haide mah!
pe tine cred ca te-am prins nitel pe acolo...da' mie sincer nu mi s-a parut...in fine...deci nu unim subiectele nu??
atunci cred ca o sa va stau si pe aici pe cap..caci cred ca o sa am muult de petrecut pe la aspirante..deja am vreo 3 luni...
da mie tot nu-mi vine sa cred ce ai zis
oricum scopul e comun!!!
my somebody....
diaconmaria spune:
citat din mesajul lui lalala13 haide mah! pe tine cred ca te-am prins nitel pe acolo...da' mie sincer nu mi s-a parut...in fine...deci nu unim subiectele nu?? atunci cred ca o sa va stau si pe aici pe cap..caci cred ca o sa am muult de petrecut pe la aspirante..deja am vreo 3 luni... da mie tot nu-mi vine sa cred ce ai zis oricum scopul e comun!!! my somebody.... |
Lala nu ma intelege gresit Ca nu e un repros si nici nu am spus ca eu nu sunt de acord sa unim subiectele
Oricum decizia asta nu o iau eu ci toate fetele eu ma supun majoritatii
Si poti sa stai pe capul nostru cat vrei tu...daca tu dupa 3 luni te plangi eu dupa 2 ani si jumatate nu mai zic nimik, sau blanche care incearca de mai mult sau pusichet de 7-8 ani...
Just me-poze cu je
Maria
lalala13 spune:
nu ma vait..dar stiu ca ma asteapta un drum lung inainte...caci probleme am cu caru'
pana una alta o sa stau pe capul vostru
my somebody....
diaconmaria spune:
citat din mesajul lui lalala13 nu ma vait..dar stiu ca ma asteapta un drum lung inainte...caci probleme am cu caru' pana una alta o sa stau pe capul vostru my somebody.... |
Imi place ca esti perseverenta
Da ce probleme ai?
E bine macar ca stii ce ai si cu ce te confrunti
Just me-poze cu je
Maria
maryb spune:
eu azi am bantuit aproape toata ziua, asa ca abia acum am ajuns si pe forum.
crisuta sa stii ca si pe mine cand ma intepa ovarul aparea si mucusul si din seara aia prestam din 2 in 2 zile...nu s-a prins din primele luni pentru ca prestam la 2 zile, dar cand am auzit ca se poate sa ramai gravi si facand zilnic am zis sa incercam si noi...si uite asa in prima luna in care am incercat zilnic cam 4-5 zile din ziua cu intepaturile in ovar s-a prins si bebe, doar ca n-a fost sa fie atunci. cand am avut verde, am facut la fel, zilnic din ziua cu intepaturile de ovar si iar s-a prins bebe, de data asta este totul in regula, multumesc lui Dumnezeu. Deci...incearca si tu zilnic vreo 4-5 zile si roaga-te mult la Bunul Dumnezeu si poate vei reusi sa ramai graviduta. spor la treaba
toate fetele, nu mai nominalizez sa nu uit pe cineva.
maryb 32+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 8 sapt
lalala13 spune:
pai nu mi-a venit de 2 luni....am probleme cred cu ovulatia...adica nu stiu daca o ameu numai cand am luat ac am avut ciclu regulat. iar din mai le-am intrerurpt si vine cum vrea..iar de data asta nu a mai aparut nicicum..si am numa teste negative..
acum am tratament cu orgametril sa imi vina si mie si sa fac dozarile sa vedem cum stau...
my somebody....