Aspirante cu vechime "medie" (10)
Raspunsuri - Pagina 10
noname spune:
Mai fetelor, voi chiar avetzi treaba?
Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
CrisaS spune:
Bai deci eu nu stiu ce se intimpla la mine in corp...insaaaa azi cred ca am ovulat!! Eu sant convinsa...am avut intepaturi...cum am mai avut si cand m-am monitorizat si ...oops dupa ce s-au terminat intepaturile...surpriza...mucus cit pentru 7 ia o pauzari!!!
Deci in seara asta am treaba!!! Tre sa stabilesc o intilnire cu ''gigel''.
Sa-mi tineti pumnii.
http://tt.lilypie.com/7L7vm4.png
CrisaS spune:
Tickerul zice z14...voi ce credeti?????? E posibil?
Eu zic ca da:)))))
Alte luni ..la fel aveam durerile alea si mucusul..dar prin ziua 17, 18...azi le-am simtit jur...
Oare , oare?
Va spun maine:))
Va pupez pe toateee
Crisa
http://tt.lilypie.com/7L7vm4.png
AnnaBaby spune:
Crisas sa dea DD sa fie cu ochisori luna asta!!! Tinem pumnii si pupam fata sa fie cu noroc!!!
Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CrisaS E....hai hai apareti usurel usurel...marynicule, unde diparusi, anca?? http://tt.lilypie.com/7L7vm4.png |
pai la ora asta eu sunt acasa in priza cu Mariuca
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
simona_1402 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Fizic sunt bine. Dar acum sunt plina de plasma si cortizon si antibiotice. Trebuie sa repet toate analizele peste o luna si atunci vedem cum stam. Dar eu chiar ma simt bine. Psihic, incerc sa nu ma intreb "de ce" si sa merg inainte. E foarte greu, plang, imi vreau burtica inapoi. Ma gandesc ca acum trebuia sa schimb scutece dar n-am ce face. Trebuie sa ma descarc, dar usor usor voi reusi. Nu pot inca sa ma duc in parc sau sa ma vad cu persoane care au copii. Cand vad mamici cu carucioare imi dau lacrimile dar ma gandesc ca va veni si vremea mea. Nu voi uita niciodata pentru ca e imposibil dar sper ca timpul va atenua macar putin durerea. DAr per ansamblu sunt ok si foarte optimista. |
Monica, noi nu ne-am mai intalnit, dar am citit tot ce am gasit despre problemele tale, cred ca au fost dezbatute pe toate topik-urile.
Doream sa te ajut cu ceva incurajari. Sunt si eu o mamica ce s-a aflat in situatia ta. Acum 4 ani am avut o sarcina terminata tragic. Din cauza proastei monitorizari am ajuns sa nasc prematur, la 32 de saptamani, iar BB nu a rezistat decat 2 zile. Chiar daca eu mai am un copil (e total gresita teoria cu lasa, ca mai ai unul acasa - poti sa ai si 10, e la fel de dureros), ma recunosc in tot ceea ce ai scris mai sus, am suferit si eu enorm, nu mai puteam sa dorm, aveam cosmaruri - nasteam si de fiecare data BB murea, am albit foarte tare imediat dupa nastere, ma durea orice vedeam legat de bebelusi - mamici insarcinate, copilasi, hainute, ca sa nu mai spun ca la o luna dupa a fost cazul acela supermediatizat cu femeia care a nascut la aproape 70 de ani. Nu intelegeam de ce ea a reusit si eu nu. Durerea din pacate sa stii ca nu dispare, dar ajungi sa inveti sa traiestu cu ea. Cosmarurile s-au transformat incet in cet si in vise placute, in care eram doar insarcinata sau chiar aveam un bb. Aveam in continuare probleme, mai ales cand vedeam mamici insarcinate sau cu copii mici eram invidioasa, chiar daca incercam din greu sa ma controlez.
Poate pentru ca si eu sunt la fel cum zici tu, extrem de optimista,
DD m-a ajutat si acum sunt din nou insarcinata. Am ignorat orice avertismente, cum ca e riscant dpdv medical - am un dosar "greu" in spate, sarcini pierdute, extrauterina, 2 cezariene, urmeaza a 3-a, varsta destul de inaintata, 36 - si am ales sa ii dau copilului meu o sansa la viata si mie la recuperare psihica. Sarcina mea e ffff grea, sunt ceclata (de 2 ori, ca primul a cedat la contractii), stau numai la pat dar.... nu mai am cosmaruri (am avut doar cateva vise placute), nu mai am insomnii, nu mai am dureri de cap, nu mai sunt irascibila, ma simt chiar fericita (in ciuda angoaselor care ma mai incearca, mi-e teama totusi sa nu nasc prea devreme si bb sa aiba probleme), ba chiar toata lumea zice ca arat mai bine de cand am ramas gravida.
Sfatul meu - imediat cum ai verde dpdv medical - incearca inca o data, este cel mai bun remediu, nimic altceva nu ajuta.
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
29+
Gabitza1977 spune:
buna dimineata fetelor!
simona, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva... insa ma bucur ca ai trecut cu bine peste, ma plec in fata ta pt. acest lucru! si tu si monica sunteti demne de toata admiratia!
te mai asteptam pe la noi cu drag!
http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
30+ cu Denis Stefan
AnnaBaby spune:
Maaaama, Simona, prin ce necazuri ai trecut si tu, incredibil!!! Din punctul meu de vedere esti extraordinar de curajoasa sa o iei de la capat in ciuda tuturor obstacolelor!!! Iti doresc multa sanatate, nastere usoara si un bb sanatos!!!
Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
anamy spune:
buna fetelor!!povestea mea :sterilitate secundara,de 5 ani contact sexual neprotejat,am luat problema in serios din decembrie anul trecut,am facut stimulare ovariana cu closty ,2 inseminari nereusite,ianuarie si februarie,spermograma 100 mil,analizele hormonale bune,HSG trompe permeabile, facuta in 20 august,ultimul ciclu in 5 august,astept CM,sant in ziua 39 a cm si nu mai apare.i-au utrogestan 2 zi pt ca m-am dereglat de la hsg,gravi nu sant pt ca dr care mi-a facut HSG ne-a interzis sa avem contact dupa.luna aceasta ma asteapta dr meu pt IA ,vreau sa incep o stimulare mai puternica cu injectabile ,se pare ca problema mea este ca nu am ovulatie ,am facut foliculometrie cateva luni ,avand un cm intre 28-31 zile,in z 15 aveam un folicul de 8 si endometru de 7.
voi ce parere aveti fetelor?voi incerca o IA la cluj si daca nu reusim ma voi indrepta spre unguri,debrecen.
a mai avut cineva dintre voi intarziere de cm dupa HSG?
monica_dicut spune:
simona, iti multumesc din suflet pentru mesaj. Imi pare rau ca ai trecut si tu printr-o astfel de experienta. Dar ma bucur sa vad ca esti optimista si ma bucur enorm ca ti-a dat DD din nou un bebelus. Esti foarte curajoasa, bravo tie.
Cat despre mine, stiu ca psihicul va trece greu. Vreau sa o iau de la capat imediat ce voi putea. DIn pacate nu pot prea repede pt ca am facut si 2 radiografii (din cate stiam eu 6 luni nu ai voie sa ramai dupa radiografii) plus infectia care trebuie sa ma asigur ca a trecut. Va trebui sa fac multe analize inclusiv unele de compatibilitate genetica dar sper ca in 6 luni sa-mi pot alina durerea cu doua liniute.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte