Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Musette e numai consultatie si puneti tara la cale? Tinem pumnii sa fie bine.

Nikolici moralul meu e oscilant. Hormoneii astia isi fac de cap cum vor. Acum s-a linistit si bebelina, am zis ca iau no spa dar am uitat si acum nu mai am nici o contractie. Si lichid numai vre-o 2-3 picaturi...
Nu as vrea sa merg in spital, eu ma imbolnavesc instantaneu cand ajung in spital.

Nikolici, eu zic sa te gandesti ca o sa fie totul bine si sa faci nani noaptea. Eu am visat ca am nascut o pisica, dar chiar pisica si toti erau incantati ca ce frumoasa e fica'mea...

Ratonelu cred ca de frica acum mi-e bine. Ma gandesc daca dau de vre-un idiot de doctor de garda si ma zgandare ala de ma apuca nascutu'...

38+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andy - nimic nici azi. Aseara s-a jucat muult si ma gandeam ca poate, poate.. dar apoi s-a culcat cumintel si uite asa a mai trecut o noapte.. acum e cumintel.

Musette - Edi era satabilit si ne-am hotarat si la Mihai (numele nasului - traditia familiei sotului de 50 de ani incoace :)))
Deci sunt mamica de bb Edi Mihai.

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Neata!Tot 2 in 1 desi la un moment dat am crezut ca ma apuca,se impingea bebelul fix in col de am zis gata,asta este....dar nu a fost!

Andy cum esti azi?ceva semne?

Iriss azi afli si tu pe cand cezariana nu?

Nusha felicitari pt bebe sanatos si mamica optimista din nou!

Denisa

Cristineescu nasti ????????

Felicic

Eu la ora 14 ma duc la dr sa vedem ce si cum,mi-e frica sa nu se fi razgandit si sa zica ca nu mai imi face cezariana dar nu trebuie sa gandesc optimist.sa-mi tineti pumnii va rog!!!!!!!!!!

Va pup si va pe toate!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 2 ZILE

da tot azi aflu stau cu sufletu' la gura sa sune doctora,,,
mi-a zis ca pana in pranz ma suna si imi spune
tu stai linistita ca nu se razgangeste,si in plus lor le e mult mai usor la ceza ca nu se mai stres cu trav sa stea dupa noi
hai sa te vad optimista

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

denisa.g

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Irinuca...super tare faza cu pisica...parca m-ai luat cu manutza mea din burtica.
Am zambit!!!!
Imi este somn dar nu ma culc ca imi e teama de cosmaruri si sunt singura prin casa ...am o grama de facut si iarasi este sarbatoare azi.

Apropo tuturor Anelor!!!
PUPAM FETELE

Karina Alessia am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 31
noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ramo ai venit de la dr?Ce a zis??

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Musette e numai consultatie si puneti tara la cale? Tinem pumnii sa fie bine.

Nikolici moralul meu e oscilant. Hormoneii astia isi fac de cap cum vor. Acum s-a linistit si bebelina, am zis ca iau no spa dar am uitat si acum nu mai am nici o contractie. Si lichid numai vre-o 2-3 picaturi...
Nu as vrea sa merg in spital, eu ma imbolnavesc instantaneu cand ajung in spital.

Nikolici, eu zic sa te gandesti ca o sa fie totul bine si sa faci nani noaptea. Eu am visat ca am nascut o pisica, dar chiar pisica si toti erau incantati ca ce frumoasa e fica'mea...

Ratonelu cred ca de frica acum mi-e bine. Ma gandesc daca dau de vre-un idiot de doctor de garda si ma zgandare ala de ma apuca nascutu'...

38+ - Andreea

irinuca
de ce nu te duci tu la un control azi la doctorul tau sa stai linistita si eu am aceasi probl cu doctorii de garda din spital ca am patit-o cu o tampita de rezidenta asa ca cel mai biine sa te vada numai doctorul tau
nikolici:nu te mai gandi la cosmar,bebica al tau e bine si asta e imp,,,cred ca e o chestie generala cu visele urate ca ne tot gandim ca totul sa fie bine
andreutac:ceiuc si lamaie la greu sa te faci bine

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata burtici si mamici !

nikolici si eu stau prost la capitolul vise urate si cosmaruri....m-am saturat sa tot visez tampenii, mi-e si frica seara sa ma mai culc......

tin sa va spun ca eu m-am cam umplut de alunite din alea de care vorbeati si voi la un moment dat (un soi de HPV parca) ....mi-au iesit mai mult pe sani, pe mameloane, pe brate si chiar si pe burtica mi-a iesit una....sunt disperata, nu mai vreau sa-mi apara mai ales ca nu stiu daca vor mai disparea dupa nastere.....

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maryb

nikolici si eu stau prost la capitolul vise urate si cosmaruri....m-am saturat sa tot visez tampenii, mi-e si frica seara sa ma mai culc......

tin sa va spun ca eu m-am cam umplut de alunite din alea de care vorbeati si voi la un moment dat (un soi de HPV parca) ....mi-au iesit mai mult pe sani, pe mameloane, pe brate si chiar si pe burtica mi-a iesit una....sunt disperata, nu mai vreau sa-mi apara mai ales ca nu stiu daca vor mai disparea dupa nastere.....

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 8 sapt

mama lor de alunite ca si eu am la greu,,,mai ales in zona decolteului,,chiar nu mai dispar fetelor?

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui maryb

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 8 sapt

La fel si mie si din pacate am inteles ca nu mai dispar

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput