Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andy - Am citit povestea nasterii baietelului vostru – multumim pt ca ai impartasit cu noi experienta nasterii, mai ales ca este naturala, fara epidurala. Sa fiti sanatosi cu totii si numai bucurii va doresc in viata.

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Musette, mamico, mai e atat de putin!!! Ma bucur din suflet ca bebe vine exact atunci cand v-ati dorit!! Crema de care intrebi e pentru iritatiile de scutec (cu oxid de zinc si extract de ulei de masline).

Claudinna, e un dulce bobocelul!! M-am topit!

36+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

felicic...nu ti-am raspuns....pt ca am uitat....inca nu stiu ce sa zic..samb m-a chemat la filantropia....deci o sa vorb atunci.
io credeam ca daca e sa dau mai multi bani...macar o sa aiba mai multa grija de bebelu meu
si nu-l ascult orbeste...dar am tot repetat...ca am avut tentative sa ma duc la altii....si am dat din lac in put.
de exemplu....luna trecuta am fost la marele hamid....si m-a trimis la neurolog...desi putea sa sa-si dea seama ca sutn hipertensiva si poate bebelu meu era si el normal acum....offff...stiii ...de fapt ii invinuiesc pe toti...pt a incerca sa gasesc o explicatie.

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

pentru spital ca hainutze va trebuie body-uri de preferat cu maneca lunga si salopete cu sau fara manecute, pijamalute(optional)...si eventual manusi ca sa nu se zgarie pe fata...paturica va trebuie de bumbac una pentru invelit si una de pus la spate ca spatar sa nu se intoarca bebe de pe o parte pe spate si eu am mai avut 2 bucati de finet: una am pus-o in patutul acela de la spital ca sa nu stea direct pe invelitoarea lor si una o puneam pe pat atunci cand alaptam

Andreeade Andrei
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

felicic...nu ti-am raspuns....pt ca am uitat....inca nu stiu ce sa zic..samb m-a chemat la filantropia....deci o sa vorb atunci.
io credeam ca daca e sa dau mai multi bani...macar o sa aiba mai multa grija de bebelu meu
si nu-l ascult orbeste...dar am tot repetat...ca am avut tentative sa ma duc la altii....si am dat din lac in put.
de exemplu....luna trecuta am fost la marele hamid....si m-a trimis la neurolog...desi putea sa sa-si dea seama ca sutn hipertensiva si poate bebelu meu era si el normal acum....offff...stiii ...de fapt ii invinuiesc pe toti...pt a incerca sa gasesc o explicatie.

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Buna fetele...

In primul rand muuulte felicitari tuturor noilor mamici.

Va multumesc mult pentru mesaje si incurajari!

Astazi abia am reusit sa ne reparam internetul si foarte curand voi posta povestea nasterii.

Noi suntem bine, suntem acasa de 9 zile, ne-am obisnuit unii cu altii adica noi cu bebe si bebe cu noi...
Sper sa am mai mult timp cat de curand sa pot citi ce ati scris in tot timpul cat am lipsit.

Muuulta sanatate voua sipuiutilor vostri.

38+
Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99

m-a lasat fara cuvinte ce s-a intimplat la Giulesti!! cred ca le darimam spitalul, iar raspunsul: nu putem tot timpul sa ne uitam pe etichete a fost.. naste cineva acolo?

33+

illia eu nasc la Giulesti...sincer m-au cam speriat cele intamplate acolo dar daca stau si ma gandesc, oriunde poti da de cate o asistenta sau un medic incompetent...fie ca este vorba de Giulesti fie ca este vorba despre Polizu, Municipal, Elias etc. nicaieri nu mergi la sigur 100% pentru ca asta este Romania, sunt prea putini cei care isi dau interesul cu adevarat pentru ceea ce fac...dureros este ca la anumite persoane dezinteresul asta se manifeste pana si fata de copilasi atat de mici, suflete nevinovate...

33+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput