LMA Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 -129

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui danina

Multumim.......

Am aici poze de la petrecere POZE ZIUA DIANEI.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Foarte frumoase pozele DANINA...sa va traiasca printesa...ce dulce era cu rochita aia,frumusica foc

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Cu scuze de intarziere urez si eu LA MULTI, MULTI ANI Elenei si Inei , sa fie sanatoase si fericite!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 27+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

LA MULTI ANI cu intarziere si cu rugamintea sa ne iertati ca nu am fost la apel in ziua respectiva scumpa ELENA SI INA, sa va traiasca fetele si sa se bucure de copilarie Eliana si Anielas.

Crismir multumim si voi sunteti voinici si cresteti de numa ca mai nu va mai recunoastem. Iti sta bine cu noul look si din cand in cand mai tb cate o schimbare. Eu inafara de culoare si un tuns la varfuri nu prea am facut ,dar ma bate un gand, sa vad ce zice coafeza mea..... Cand ma apuca mai ma uit la poze si din urma si parca nu imi vine sa cred ce au crescut mogaldetzele.....asa ma apuca o nostalgie si mie doar sa ii vad mici.

Sunt un picutz trista ca Dia e tare bolnavioara, am tot lungit-o noi cu o tuse si acum e lata de 2 zile ii e rau o doare burtica, nu are scaune proaste sau mai stiu eu ce, insa face febra si nu stim cauza, de nu mai imi trebuie nimic. Am chemat o prietena care e medic tocmai a terminat la Cluj si nu aude nimic doar ca ii pocneste pe acolo....e asa de sensibila ca mie si ciuda uneori. E si slaba , acum ca e asa, ce a pus in juma de an se duce in 3 zile si parca as vrea sa fie mai bine facuta putin, sa nu se vada cand slabeste.

Va las ca trec la inhalatii si astept sa trecem la 4-12 ani, sper sa va gasesc.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Cu scuzele de rigoare pt intarziere, le urez din suflet La multi ani Elenei si Inei.Sa creasca dre mari, frumoase, sanatoase si sa fie mereu fericite!

Noi azi avem petrecerea mare cu multi invitati acasa. Abia astept reactia Almei la vederea tortului cu Cenusareasa si printul pe ringul de dans. Marti am sarbatorit-o la gradi, a fost o petrecere fff emotionanta si educatoarele s-au despartit de Alma (era ultima ei zi acolo) cu lacrimi in ochi. Ne-au rugat sa mai trecem pe acolo la o cafea pt ca o sa-i duca dorul Almei. De altfell, la usa era abordat un panou pe care scria "Alma, o sa ne fie tare dor de tine".

Marti am mai avut si o mini petrecere restransa, iar restul saptamanii am fost super prinsa cu serviciul si cu inca un proiect de tradus. Azi m-am culcat la 6 dimineata si m-am trezit la 11 (am fost la o petrecere la sot la servici ieri seara, de aceea torturile Almei au devenit munca de noapte). Sper sa rezist pana diseara.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Multumesc de urari pt puiul mic!
Sunt tare ocupata..... UF!
Abia acum am reusit sa citesc randurile scrise aici!
Asa arata gaza acum!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna fetelor, ne mutam in curand de aici, de la scutece ? Hm, ce copii mari avem deja :))

Eu raportez azi o ecografie pt BB din burtica. Are 3,2 kg si e OK, ar trebui sa se nasca, dupa acum arata masuratorile, in jur de 17 noiembrie. Aseara am crezut ca o sa nasc, nu am dormit DELOC, dar DELOC, burta imi salta in toate partile si aveam senzatia ca daca ma ridic imi iese bebelusul ( daca nu pe jos, macar pe la ficat, prin nas, gura - nu mai pot, e peste tot , nu mai are loc, mititica, si da din picioruse si din manute cu mare hotarare). Totusi ar mai fi 2-3 sapatamani bune pana la due date, asa ca incerc sa stau cumintica si sa o mai tin un pic la copt.

ILinca e o scumpa, nici ea nu mai are rabdare, vrea sa isi vada surioara, i-am facut impreuna bagajul, in seara asta vreau sa montam patutul, e foarte incantata si sper sa o tina. Am inceput demult sa ii spunem ce bine o sa fie cu BB, dar ca o sa fie si momente grele, in care BB o sa planga, fie zi fie noapte, ma rog , tot tacamul, ca sa nu fie luata prin surprindere.

Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Nature, hai ca mai e un pic....
Daca Ilinca a reactionat bine de la inceput, ai toate sansele sa fie OK pana la sfarsit! La mine asa a fost! Insa sa nu zici niciodata ca nu e geloasa; eu am avut surpriza sa constat o oarece gelozie la Ana abia pe la cca 7 ani! Inca mai avem momente si in prezent; dar lucram de genu': tu esti mai mare si poti sa ma ajuti la multeeee, pe care Teo nu le poate face pt ca e mica.... Culmea e ca are efecte!

Si eu cred ca ar trebui sa ne mutam, doar suntem "un pic mai mari"!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Fetelor, ma cam suparati!!! Vreti sa incep acum sa strig catalogul? Pe unde mai umblati? Ce mai fac puiutii vostri? Pufy, Naty, Crismir, Lilia, Danina, Mada, Elyanne, Danyce, Lorena si restul gastii!!! In picioare, drepti!Pai ce, daca au crescut copiii, nu mai stim nimic de ei?

Mi-e dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

S-a incheiat un capitol: clubul scutecelor
Sa trecem la urmatorul: In floarea copilariei

Haideti sa continuam acolo:
Copilasi de aug-sept-oct 2004

Mergi la inceput