Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 13
asiza spune:
Cat de rau imi pare sa aud ca Marc de Dianarus are din nou probleme :((((...Doamne ajuta sa fie bine...Diana, ma gandesc la voi si nu incetez sa te admir...esti o mamica exemplara, extrem de puternica, ai trecut prin atatea, mai ales cu Marc!!!
. Sanatate multa, multa! 
Dia, va tinem si voua pumnii sa va faceti bine si s nu fie nimic serios. Poate a "cules" ceva de la gradi. Asta ar fi cea mai logica explicatie...acuma tre' sa vedeti ce e acel "ceva". 
Desiree, si voi??? Iar? Imi pare tare rau si sanatate multa multa? Dar ce fel de examene de laborator i-ati facut si au iesit proaste? ca n-am prea inteles...
Vazut si poze din Sibiu, de la Bucuresti, de prin Antalya...superbe toate...
A cui e ziua? A cui e ziua??? aaa, Danutzule!!!! Sa ne traiesti, sa infloresti si sa ai parte doar de bine si bucurii in viata!!!! 
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
adinazot spune:
ASIZA,ce scump e Denis,dragutul de el! ce ordonat!
Sanatate multa multa bolnaviorilor,sa treaca repede!
desiree spune:
pe scurt...ieri am primit rezultatele la coprocultura...cica salmonela..am sunat imediat dr care ne-a spus ca i se pare ciudat sa aiba asa ceva atata timp cat copilul este sanatos..infectia cu salmonela la copii da probleme urate..bun..dimineata reprize de vomat una dupa alta..apa, san, mancare orice dadea afara..normal ca am facut legatura cu analiza proasta si am decis sa venim la bucuresti de urgenta si il internam si sa nu imi scot copilul de acolo decat sanatos..venit pe drum mers direct la urgenta...l-a palpat peste tot, la ganglioni, semne de infectie...nimic..febra nu...dar are rosu in gat...cica daca e intr-adevar infectat cu salmonela atunci e doar un purtator caci semne de boala nu are...am tipat le ea: nu se poate doamna sa nu fie de la infectie, e a treia oara cand se strica la burta...a tacut si ne-a internat, urmand sa ne bage perfuzie si antibiotic intravenos si sa ne tina 5 zile acolo..am urcat sus si ce suferinta am vazut acolo m-am speriat..unii copii stateau cu lighenasul langa ei si pampersi sub funduletz si al meu cerea biscuiti de la copii si lapte de la o asistenta care a trecut pe acolo cu niste sticle de lapte fara lactoza..a mancat vreo 2 biscuiti, a baut juma de sticla de lapte si apoi a supt...nu mai vomase de la 5..nu a vomat nici dupa acest festin..am decis sa-l scot de acolo, si cand a venit sa-l intzepe i-am spus ca eu mi-l iau acasa...si asta a fost..acu doarme tun e fericit e in casa lui, nu mai vomita si eu ma felicit....maine repetam analiza si chiar daca e doar un purtator, il vom trata..banuiala mea e ca din concediu a contactat...oua, preparate din oua si pasare peste tot...normal ca mancat cu noi la masa...apoi piscina aia de copii, cu toti copiii aia in ea..nu stiu...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
sunt asa de fericita ca sunt acasa asa ca mai bag unu scurt:
un puuup mare denisului strangator...bravo lui..si bravo mamei...
si rugaminte: dati-ne cat mai repede vesti despre dianarus, nu am apucat sa o sun la ce zi am avut si eu!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Teutz spune:
Dianarus, imi pare foarte rau ca Marc e iar bolnavior! Sanatate multa, multa puiutului si tie multa putere si rabdare! Ma gandesc la voi si ma rog la DD sa fie bine. 
Ruxandra, "Vreau sa ma consulteze si pe mine!"
Unde sunt pozele de ieri? Le-am ratat si pe astea?
Dianav, noi facem doar vaccinurile obligatorii. 
Madaluta, sa va fie de bine minivacanta! Sunteti o familie foarte frumoasa. Darius e un scump si jumatate, iar Briana e o dulce si o delicata! 
Desiree, of, of si iar of! Mai bine ca n-ai ramas cu el in spital. Sanatate multa lui Octavian! 
Dbunny, de vreo 3 luni spun “Inger ingerasul meu” in fiecare seara tinand-o in brate. In prima luna tinea si manutele inpreunate si era cat de cat atenta, dar pe urma si-a pierdut interesul. Eu nu ma las insa, spun rugaciunea in fiecare seara, chiar daca ea ma bruiaza zicand “bla, bla, bla”.
Dia, multa sanatate Oanei! Sper sa fie totusi de la dinti. 
Kikineata, pupam Garga mica! O sa se adapteze repede, vei vedea. Cred ca e mai greu pentru parinti decat pentru copii. 
Asiza, harnicutul lu’ mama! 

Laura, ma bucur ca Dani e mai bine!
Noapte buna, vise placute!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
dianocica spune:
la multi ani, danutz! super pozele, am vazut ca nu ne-ai uitat nici cu culturalizarea
. rares s-a facut mare mare si e un dulce si jumatate.
asiza, ruxandra tare mult mi-a placut sa citesc de pui, si sa va simt asa mandre de ei 
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
adinazot spune:
Neata fetele!
Poftiti la cafeaua super matinala!de data asta nu m-a trezit ale ci m-am trezit de bunavoie,am emotii iar,joi plecam iar in Antalia si sper sa fie bine si de data asta.
DESIREE,of,imi pare rau ca Ocatvian e bolnavior!sanatate maxima va doresc,si bine ca sunteti acasa,e horror in spital!
MADALUTA,f frumoase pozele,copiii sunt superbi!
DIANOCICA,felicitari pt dintii lui d,nu mai patimiti pe tema asta de acum incolo!fain!
va pup pe toate!
Dia1609 spune:
ruxandra, super tare matei! 
asiza, multi
denisului, ce ordonat si cuminte, cum s-a jucat el singurel ... copii astia ne uimesc continuu... si eu am crezut c-o mananc pe oana aseara.. ne uitam la baby einstein la filmuletul baby noah (animalele salbatice). si aratau cate un animal si-i ziceau in engleza, si toate sunau ca in romana: hipo, urangutan, elephant, etc... si oana le repeta... si ajungem la animalele din mare.. era calutul de mare :sea horse... la care oana profund nedumerita ca io zic calutul de mare si acolo se aude altceva: "ce-o jis?" 

desiree, wow, salmonela? ati repetat analiza? dc e chiar salmonela, atunci sigur e doar purtator, ca stiu ca se manifesta fff urat... tinem pumnii sa treaca rpd orice ar fi
Dia1609 spune:
aseara oana n-a mai facut febra, nici azi noapte si nici azi dimineata
... sper ca a trecut... azi dim am dus=o la gradi, ca se simtea bine si am zis sa nu stea acasa 4 zile la rand ca dupa aia luni va fi jale. a dus-o tati si a fost super ok, a marait cateva secunde, dar s-a intalnit cu ada la poarta si a plecat rpd inauntru... of, sper sa fie ok, si febra aia sa fi fost doar de la dinti. hmmm??? vedem noi zilele astea. chiar, putea sa fac febra de la vaccinul pt hepatita A care l-am facut acu vreo 2 sapt??? nu mai am prospectul, o sa sun dr sa vad
va pup pe toate, eu fug la cumparaturi ca ma asteapta in urmatoarele 2 luni 2 botezuri si 4 nunti
si n-am tol festiv (si pantofi)
ruxandra_sb spune:
Dia, 39 grC n-are nici o legatura cu dintii. Poate fi o viroza.. una mica speram. De ex, cand am fost la neagra noastra mare, G mi-a facut in a 2 a zi direct 39 grC; ardea cand s-a sculat dupa somnul de amiaza. A fost o perioada mai moale, apoi spre seara si-a revenit. Si atat. Peste noapte nimic, a doua zi nimic. In continuare nimic, doar continuarea tusei ramase de la o viroza anterioara.. dar rara. Alt ex: la turci Maya a facut intr-o dimineata in jur de 39 grC, la amiaza 40 grC. A doua zi doar dimineata a fost mai agitata si a avut burtica stricata.. dar nu cine stie ce; regim vreo 2-3 zile. Atat. Ideea e.. sunt viroze si viroze.. si unii copii trec mai usor prin ele.
la care oana profund nedumerita ca io zic calutul de mare si acolo se aude altceva: "ce-o jis?" 
Bay... sunt pe jos de ras.. parc-o si aud. Alooo, se aude rasul meu pan la Timisoara?
Teutz, sunt iar pe privat. Trimite-mi cand vrei sa le vezi si le schimb statusul. Numai pt tine ![]()
Desiree si eu cred ca n-avea nici un rost sa ramaneti in spital, mai ales daca Octavian e in stare o.k.
Madaluta.. ce-a mai crescut Briana! Frumoasa familie mai sunteti.
Adina, chiar ca matinala ai fost azi. 
Asiza, mami de flacau ordonat. Voi ati gatat cu burtica?
A_deju parca mata urlai dupe Ktrinela.. da pe unde umbla domnia ta? Ai?
Roxanico?
de M (6) si G (1)