Pat lemn masiv

Pat lemn masiv | Autor: matahut

Link direct la acest mesaj

Vreau sa ii iau fetitei mele de 5 ani un pat din lemn masiv. M-am saturat de mobila de pal si vreau acum ceva serios si trainic. Unde as putea gasi paturi (mobila) din lemn masiv gata facuta sau la comanda? Aveti idee cat ar costa un astfel de pat (sa zicem 80cm/190cm)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

La Malldesign din prelungirea Ghencea poti gasi paturi din lemn masiv. Acola exista un magazin (cum intri in partea satanga este magazinul ) care este mobila romaneasca din lemn masiv, dar cam scumpa (ex. pat dublu - cu saltea sub pat si etajat - deci pot dormi 3 copiii - aprox. 7000 lei fara saltele). Eu am comandat mobila pentru camera baiatului meu de la Neoset si o astep sa soseasca saptamana viitoare. Au standul tot acolo si lucreaza numai cu pal de 28. Calitativ este super. Noi deabia o asteptam.Aici un pat de 1,2/ 2 m si cu sertar dedesupt din care se poate face inca un pat de 0,9/1.94 m costa 2000 lei fara saltele.

Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui mgabi

Buna.

La Malldesign din prelungirea Ghencea poti gasi paturi din lemn masiv. Acola exista un magazin (cum intri in partea satanga este magazinul ) care este mobila romaneasca din lemn masiv, dar cam scumpa (ex. pat dublu - cu saltea sub pat si etajat - deci pot dormi 3 copiii - aprox. 7000 lei fara saltele). Eu am comandat mobila pentru camera baiatului meu de la Neoset si o astep sa soseasca saptamana viitoare. Au standul tot acolo si lucreaza numai cu pal de 28. Calitativ este super. Noi deabia o asteptam.Aici un pat de 1,2/ 2 m si cu sertar dedesupt din care se poate face inca un pat de 0,9/1.94 m costa 2000 lei fara saltele.

Mult succes.

Am fost la Malldesign si am vazut magazinul cu pricina dar am intepenit cand am auzit preturile...De la neoset am mobila pt sufragerie si cea din dormitorul nostru, e ok, se comporta bine si dupa 6, 7 ani, DAR...nu mai vreau de pal! Vreau ceva trainic, solid, dar ...asa...la 600, 700 lei

Mergi la inceput

Nu si-a facut nimeni pat din lemn masiv la comanda??? Astea de firma te ard rau la buzunar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

daca nu am insel eu prea tare, gasesti paturi din lemn, pt copii, la Ikea.

Uita-te in catalogul online de pe site-ul ikea.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

daca nu am insel eu prea tare, gasesti paturi din lemn, pt copii, la Ikea.

Uita-te in catalogul online de pe site-ul ikea.ro

Caro

Da, e o varianta draguta, extensibila, dar are cateva hibe. Salteaua e formata din 3 bucati, una mare (cat cea mai mica marime a patului) si doua pernute care se adauga atunci cand se mareste patul. Pare destul de incomoda toata povestea. Apoi marginile patului sunt cam ridicate - foarte buna pentru a nu cadea copilul din pat - dar cam periculoase. Copiii se joaca, se imping si prea multe muchii, bumbi nu vreau sa aiba. Oricum, asta e varianta de rezerva daca nu gasesc nimic altceva. Il stiu de anul trecut, acum doar ca s-a mai scumpit un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

Buna, eu mi-am luat un pat de lemn masiv de brad insa are dimensiuni normale nu e pt copii si sub saltea mai este un "sertar" care este de fapt un alt pat, am un fisier cu imaginea lui dar nu stiu cum sa o atasez.Pretul platit de mine a fost modic dar am profitat de expozitia de la romexpo si mi-a fost adus gratuit, fabrica e la Radauti.Daca vrei da-mi un PM cu o adresa de mail sa-ti trimit poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

poti sa mai incerci la Pifu (www.pifu.be)
au avut magazin in Sphera, nu-l mai au (doar depozit si magazin in Sibiu; am inteles ca le fabrica pe la Piatra Neamt)
eu am cumparat mobila copiilor (paturi suprapuse, dulap de haine,dulap de carti, birou - suntem f multumiti de ele)
pot sa ti le transporte in Bucuresti (si le montezi tu; nu e complicat)

edit: daca te intereseaza, anunta-ma ca sa-ti dau niste nr. de tel. de contact (sunt la serviciu, nu le stiu pe dinafara)

Mergi la inceput