LHC - numa' miine nu-i poimiine :)
Raspunsuri - Pagina 2
valentinag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada [. Iar daca le iese la astia miercuri ce incearca ei, o sa faca Xeno subiectul pe care il viseaza de la supa primordiala cu "V-am spus io!!!" A |
Ce-o sa ne mai scoata ochii!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Sabina spune:
Vale, iti explica rap-ul ala frumusel despre ce vorba, eu l-am vazut fara sonor, da cred ca-i simpatic si cu :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
denizel spune:
citat din mesajul lui Andrada Iar daca le iese la astia miercuri ce incearca ei, o sa faca Xeno subiectul pe care il viseaza de la supa primordiala cu "V-am spus io!!!" A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
tare, Andarada!!! :-))))))))))))))
Io mai stau oleaca sa vaz cum evolueaza subiectu' si, daca o sa consider oportun, o mai zic odata p-aia cu "nu-i mai putem arde pe rug, da' o lobotomie tare le-ar prinde bine" :-)).
valentinag spune:
Sabinutz,imi place lantu' la unu din nenii aia,ala o fi d'al nostru
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
capcaunul spune:
citat din mesajul lui xenocid Ah uite yüb˙ ca i'a dat si pe www.youtube.com/watch?v=j50ZssEojtM" target="_blank">MTV. |
Cel mai scurt curs introductiv in fizica moderna tinut vreodata: 5 minute!
P.S. Xeno, daca e sa fie, de-un singur lucru o sa-mi para rau: ca nu mai apucam inversarea polilor!
hannen spune:
Pina aici ,in afara de citeva mesaje,numa` bashcalie.
Domnilor,in loc sa ne luati la misto nu mai bine ati explica /expune parerile ,asa mai pe intelesul astora fara cunostinte aprofundate de fizica-chimie-astronomie...vai era sa scriu gastronomie,ce bine ,ca acum imi dadea capcaunul peste dejte...(rasufla usurat)
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
capcaunul spune:
hanen, parerea mea este ca se va descoperi o particula prezisa inca de acum 1400 de ani.
hannen spune:
citat din mesajul lui capcaunul hanen, parerea mea este ca se va descoperi o particula prezisa inca de acum 1400 de ani. |
Eu sunt sigura!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
sinzi_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Cel mai scurt curs introductiv in fizica moderna tinut vreodata: 5 minute! P.S. Xeno, daca e sa fie, de-un singur lucru o sa-mi para rau: ca nu mai apucam inversarea polilor! |
Sa stii ca si mie tot de aia imi e!!!! Imi luasem si bilete in fata si casa in Atlantis
Andrada, io zic Xeno sa lase un pre-mesaj de pe acu...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,