FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9
Raspunsuri - Pagina 18
cosicel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuca cosicel eu am luat gigei de la Sabyc anul trecut cu 50 EURO si am luat doua probe (adica 100 EURO) ptr ca am facut inseminarea dubla. Poate totusi ii puneti pe picioare pe gigeii vostri si nu mai e cazul. |
Iti dai seama ca vom incerca, da's puturei rau....

Dar am o prietena care-a facut combinatia asta intre ai sotului si donatorului si mi se pare interesant! E drept ca nu la fel priveste problema al meu, dar oricum, bine ca a luat in calcul si optiunea asta!
Insa, pot sa te intreb ceva: cum de la Sabyc, desi ai facut o IAD dubla (deci practic, 2)n-a avut niciun rezultat si la Polisano au iesit gemeni? E vorba de calitatea
? Sau de seriozitatea cu care e privita problema? Adica ai avut parte de monitorizari corecte si atente la Sabyc? S-a facut IAD cand trebuia? Stii, ma bate gandu' sa incerc 3 IA la Tutunaru si daca nu iese nimic, mai bine mergem la Polisano.
iuca spune:
Eu anul trecut cand am facut IA am fost la dr Miciner care atunci activa la Sabyc, intre timp s-a mutat la Clinica Anais. Si cand a veniz ziua inseminarii ea nu mai era la Sabyc. In tot acest timp a lucrat si lucreaza si la CFR2. Inseminarile le-am facut o zi dupa alta, adica una la 12 ore de la pregnyl si una la 36 ore de la Pregnyl, la CFR 2 dar cu gigei adusi de la Sabyc si preparati de Matei.
Ea m-a monitorizat destul de bine, in sensul ca mi-a facut multe ecografii, partea mai proasta a fost ca stimularea a fost prea slaba ptr mine si acesta zic eu ca a fost motivul ptr care nu am reusit. Atunci am facut stimulare cu clostylbegit 2/zi timp de 5 zile, atat. Si in urma ei am avut un singur folicul care a crescut doar pana la 18mm.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
8+
cosicel spune:
Bun, deci tu crezi ca de fapt, stimularea a fost problema!
Si mie mi-a spus Tutunaru sa iau clomifen timp de 5 zile, cate 100mg/zi, insa am sa caut ova-mit, la recomandarea fetelor de aici.
Mi-e ingrozitor de frica sa-mi pun sperante in IA, pt ca am citit pe site cat de greu e sa vezi ca nu a reusit...
Insa, sa lasam temerile mele, spune-mi cum te simti!!!!!!
iaura21 spune:
cirip
, eu(sotul) am avut 19 mil.dar dintre ei si cativa extraterestri adik cu forme anormale
deci suntem la limita pt inseminare si acum incerc sa-i dau ceva sotului sa-i mai normalizam pana la a 5 a IA(asta pt bytsi)
tu d c nu faci si un test din PP, sau nu e relevant inca?
oricum pana deseara aduc si eu cateva majorete
si ceva acompaniament
moni
tu o sa faci FIV la viena, iei ceva pt spermograma , d c nu incerci la sibiu?
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
cipcirip spune:
Iaura
nu fac test din pp pt ca nu sunt concludente shi nu vreau sa trec printr-un stres aiurea. Asha o sa-mi tremure mainile doar at cand o sa primesc foaia cu BHCG-ul in mana. Nici telefonic nu vreau sa-l aflu. Dupa cum am spus sunt pregatita pt orice raspuns.
Fetelor, pt forme anormale shtiu ca Miki-miki
zicea de Napraznic 6 capsule /zi. Vedetzi pe prima pagina la sub azoospermie ca sunt trecute produsele care tb sa le ia sotzii vostri pt fiecare pb. Dc nu va descurcatzi contactatzi-o pe PM pe miki-miki pt ca e f dragutza shi sunt sigura ca va va ajuta cu un raspuns( nu prea mai intra pe DC). Shi pe mine m-a ajutat cu un tratam pt inainte de inseminare(chist) dar shi pt o stimulare naturala a ovarelor shi un endometru bun.
Cirip
Moniland spune:
iaura, as incerca la Sibiu daca as avea cu ce. Dar si la Sb ca si in toata tara alegerea gigeilor se face dupa cum dau acestia din codita. In Austria au un alt procedeu in plus (bineinteles contra cost)si alege spermatozozizii dupa nucleu. Capul pot sa le fie bun daca au pb cu codita. oricum capul conteaza.
Noi stam prost cu spermatozoizii si la ultimul FIV nu s-au gasit 10 buc. pt. ovocitele mele. Asa ca vreau ceva mai mult decat imi ofera cei din tara.
Dupa ultimul FIV ma gandeam la donator, dar mai fac o incercare in Austria. Sotul a luat multimaca si a a juns de la < 1 milion la 2,4 milioane cu 5% mobili in 2 luni.
georgia_c spune:
buna micutelor ...desi nu suntem inca in situatia de IAD , sau FIV cu donator ... m-am speriat citind un post ...cel al iaurei ... la cine ,adica la ce medic (clinica , nu neaparat medic ), limita pt IA , este de 19mil (sau mai multi ) spermatozoizi ... ????
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Moniland spune:
Georgia din cate am inteles de la fete pentru IA e nevoie de 5 mil gigei viabili. Adica daca sunt nr. lor este de 19 milioane/ml trebuie ca minim 27% sa fie mobili.
sunshine4ever spune:
Cipcirip Doamen ajuta sa vi cu vesti buen si un bhcg mareeeeeeeee 
in asteptarea unui ingeras