FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9
Raspunsuri - Pagina 16
bytzi spune:
da ,iaura cautam farmacia de pe colt
de care mi-a spus Ispasoiu ,ca mi-am cumparat gonalul....tie ce stimulare ti-a dat....eu cred ca voi face IAD ,ca sa fac Fiv v-a trebui sa mai astept pana la anul an vara sa strangem bani,ca mi-a dat listutza cu preturi si ICSI e 88 mil la stadiul de blastocist si 80 mil cu ET la 2-3 zile +10 mil biopsia si daca nu ,anca 10 mil donatorul +anal +trat +drumuri ,cazare mi-a iesit
180 mil...si nu avem banii astia acum,dar nu stiti cat mi-as dori sa stiu daca e ceva acolo....eu luna viitoare ancep stimularea daca an z 3 nu se vad chisturi la eco....poate dumnezeu vrea asa sau cine stie ce ami mai rezerva ...ati vazut ce antorsatura au luat lucrurile,luni treb sa fac IAD la Dracea si miercuri am ajuns la prof Sthromer....dar ce s-au mirat cand au vazut ca am facut 3 HSG ,au zis"de ce?"....
bytzi spune:
cip
pe unde esti?cum te mai simti?am uitat foliculii tai de cat au fost?sa vedem sant 2 ciripei......
evanescence spune:
IAURA Imi spui si mie te rog cati sperm are sotul tau
si sotul are oligoo dar toti medicii ne-au zis ca nu avem sanse la IA ....

IUCA noi facem trat cu GONAL -F are sotul FSH mic
am facut si trat naturist dar fara rezultat.
"Asteptand un ingeras''
iaura21 spune:
bytsi , eu fac tot cu gonal , mi-a dat 3 pt. inceput ,apoi ma duc la eco si mai vedem dak mai imi da
tie cate ti-a dat sa iei, nu ai intrebat cat e pregnylul la ei?
dar chiar , d c ai facut 3 HSG dak probl. e la sot.?
sa sti ca si mie mi-e frik de trpleti sau gemeni dar decat niciunul parca mai bine mai multi odata![]()
eva mersi pt. rasp. de la oligo.
,eu as vrea ceva pt.forme anormale( adik ce,
nostri sunt extraterestri?)si nu stiu care ar fi mai bun dintre multi maca si l carnitin...pe mine ma intriga d c a zis austriacul ca nu exista nimik pt inbunatatirea sperm.
a , scuze , am confundat multi maca cu branca ursului cand am zis ca poate avea efect invers
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
sunshine4ever spune:
Iaura sa dauneze multi maca inca nu am auzit, dar ca fete au ramas dupa trei luni de tratament dat sotilor de multi maca am citi. Si nu stiu ce sa iti spun despre acest dr care a zis ca nun este tratamnet, pt ca dr Loimer din Wels chiar da pt sot multi maca inainte de fiv. Ceea ce e cest ca cu tratam. natrusite e nevoie de timp indelungat sa vezi rezultatul si nu citeva zile ca la sintetice. Ceea ce dauneaza spermatogenezei este brinca ursului, si ti-o psun din experienta, dar mult i maca nici intr-un caz.
in asteptarea unui ingeras
iaura21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magduta10 Iaura sa dauneze multi maca inca nu am auzit, dar ca fete au ramas dupa trei luni de tratament dat sotilor de multi maca am citi. Si nu stiu ce sa iti spun despre acest dr care a zis ca nun este tratamnet, pt ca dr Loimer din Wels chiar da pt sot multi maca inainte de fiv. Ceea ce e cest ca cu tratam. natrusite e nevoie de timp indelungat sa vezi rezultatul si nu citeva zile ca la sintetice. Ceea ce dauneaza spermatogenezei este brinca ursului, si ti-o psun din experienta, dar mult i maca nici intr-un caz. ![]() ok m-ai convins, o sa caut multi maca ,sper sa gasesc,eu i-am dat sotului 2 luni naprasnic doar 1/zi si zn si s-au inmultit de la 10 la 19 mil, am mai luat si o sa-i dau cel putin 3/zi ![]() in asteptarea unui ingeras |
sunshine4ever spune:
Iaura da si naprznic e bun pt forme anormale mai in special dar uite paote pt sotul tau asta foloseste mult. Dar sa ii dai 1-1-1 tb/zi ca doar una nu e de ajuns.
in asteptarea unui ingeras
bytzi spune:
iaura mie mi-a dat 5 fiole de gonal si sa merg an z 8 la eco la ei si apoi vedem ce urmeaza,voi ramane acolo pana an z IA ca drumurile astea ne-au terminat...mai vizitam si noi amprejurimile...
@dodo@ spune:
bytzi, ma bucur pt tine ca ai reusit sa stai de vorba cu un medic profesionist si care v-au ajutat sa va hotarati ce sa faceti in continuare. Spune-mi si mie,te rog , cu ce analize te-ai dus la Sibiu si unde ai facut ultima HSG. Nu ti fie teama ca vei avea tripleti, decat nici unul mai bine asa. Si ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample. Multa bafta si sanatate.
Fetelor, eu am facut singura HSG in feb. 2006, oare mai e buna sa merg la Sibiu cu eu, sau trebuie sa fac alta?
cipcirip, mai e putin si desfac sampania. Nu ne tii prea mult timp in suspans, cum afli ceva ne dai de veste.Iti tin pumnii stransi.
iaura, sa dea Domnul sa reusesti din prima, impreuna cu bytzi.

iaura21 spune:
dodo
dak nu ai avut intre timp anexite sau alte raceli sau infectii la ovare, trompe , ar trebui sa fie valabila HSG cea veche, trompele se infunda doar dak ai avut asa ceva
cat despre reusita din prima nu mai e valabila ca eu sunt deja la a4a IA, dar te referi la prima din sibiu desigur