Bone in Constanta

Bone in Constanta | Autor: CristinaF

Link direct la acest mesaj

M-am mutat in Constanta acum 1 an si de atunci caut cu disperare O BONA.
Nu am crezut ca este atat de greu sa muncesti.....pentru unele.
Fetita mea are 3 ani si jumatate. Merge la gradi cu program lung si termina la 16.00 - 16.30. Caut pe cineva disponibil sa o ia de la gradi si sa stea cu ea pana la ora 19.00.
Foarte greu de gasit. Le-am oferit intre 2 si 3 milioane, pentru cateva ore pe zi. Putin.....pentru ele.
Am avut o bona care a stat pe perioada verii. In august am fost in concediu si nu a stat o saptamana cu copilul. I-am dat banii intregi si nici macar nu mi-a multumit. Acum ca a stat cateva ore peste program(maxim 2 ore) vrea mai mult cu un milion, cica nu mai are timp sa faca nimic acasa. Am renuntat la ea.

Voi cum gasiti? Sau cum ati gasit si cat oferiti?
Nu i-am cerut sa faca mancare sau curatenie, doar sa scoata copilul afara si sa incalzeasca mancarea.
Sunt eu absurda?

Cunoasteti pe cineva? Eu stau in 4-5 si copilul merge la gradi in poarta 6.

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Stai linistita, nici nu vei gasi. Eu m-am lecuit de bone pentru toata viata. Sau vei gasi o bona cu un avant muncitoresc laudabil, dar care ii va trece subit dupa ce-ti va fi gloit casa de diverse... nimicuri.
Stiu ca nu te-am ajutat cu nimic cu postarea mea, dar mai bine ai gasi o gradinita cu program prelungit si ai sta cu inima impacata ca nu sta copilul cu o straina al carei trecut nu ai cum sa-l cunosti, nici apucaturile ei etc.
eu le-am dat si concediu platit la mare (sunt din buc., nu din Constanta) si n-a fost bine, asa ca.... mai bine o lasi balta, vei avea numai surprize cu "bonele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi07 spune:

Mamici din Constanta caut si eu o bona . Va rog recomandati-mi si mie o bona .Am nevoie urgent . Fetita mea are 1 an si 8 luni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arri70 spune:

Mamici din Constanta caut si eu o bona . Va rog recomandati-mi si mie o bona .Am nevoie urgent . Fetita mea are 1 an si 8 luni .

Draga gabi,
Daca te mai intereseaza bona (Constanta)suna-ma la Tel 0723177897 si cu siguranta o sa fi multumita.
Adriana

Mergi la inceput