Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)
Raspunsuri - Pagina 13
karligutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Karliga uite un mare pentru capusorul tau dureros. Sa stii ca m-am gandit si eu la experimentul cu protoni. Mai eu zic asa, daca disparem ne vedem in gaura neagra daca nu in Australia, vii? Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
mai, in Australia nu-s sigura, de Canada as fi mai sigura... insa treaba cu gaura neagra e aproape garantata! .... ne gasim la intersectie, vis-a-vis de panoul cu reclama rosie
karligutza
sunt mamica Adelutei
Luna1 spune:
Karli nuuuu, stai sa-ti spun eu cum i-am explicat lui Mamii unde eram in gara: "suntem la o intrare unde se invarte o chestie mare si verde in spatele nostru".
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Sa ma trimita si pe mine cineva acasa.
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Timi perfecta casa, pe plaja ce mai e chair perfecta. Stai ca iti trimit un cheque si pui tu diferenta, daaaa? Esti tare cu apucatul de baut, aici ploua la tine? Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Trimite iute ca vreau sa plec acasa
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
valen spune:
Karliguto, dupa cum spuneam, eu nu stiu mare lucru despre experimentul de maine, ca n-am auzit nici la radio nici la tv. Acum imi dau seama ca radio n-am decat in masina unde ascult doar muzica iar la tv nu m-am mai uitat de cateva saptamani; ideea este, dupa cum ziceam, ca e musai sa ma informez bine pana cel tarziu maine la ora 10 a Romaniei, ca sa nu mor proasta.Luna, o sa-ti scriu experienta mea in ale emigrarii, numa' sa-mi spui ce varianta preferi: pe cea cu planuri roz in care ne visam lenevind la soare pe terasa casei postata de Timi sau pe aia lacrimogena cu despartirea? Eee, glumesc si eu; iti raspund pe larg diseara.
Luna1 spune:
Valen pai e asa: maine in Elvetia se face un experiment in laboratoare, se creeaza o gaura neagra cu ajutorul protonilor. Faza e ca exista o sansa foarte mica dar exista ca planeta sa fie absorbita in aceasta gaura neagra si sa disparem...definitiv.
Astept povestea emigrarii. Cu bune si cu rele.
brazuca25 spune:
Valen si eu vreau povestea imigrarii ca si eu am acum in cap partea aia roz cu plaje si toate cele...nu mi-ar strica umpik de realitate. De mult timp mi se plimba prin cap gandurile astea...ba visez la Europa ba la Canada. Australia nu luasem in calcul, dar mi-ati facut pofta si m-am apucat sa caut. Deja o vad pe Deni maritata cu vreun surfer.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
xerxe2005 spune:
In seara asta l-am pacalit pe Razvan cu putina miere, cu ceva cantecele cu canita din care s-a chinuit sa bea singur ceai si a reusit sa inghita doza de medicamente pentru azi. Asa ca sunt si fericita tae, mai ales ca a si papat bine azi si n-a uimit iarasi cu energia lui
Ne topim cand sta cu noi si deodata asa, ne face mai-mai ca si cum ne-ar spune ca ne iubeste.
Si pe mine m-a intrebat azi seful cum de stau si imi ied vremea pe aici si nu plec la o firma mai buna sau poate chiar in strainatate. Zic si eu ca Paticut: ne construim casa, mai dureaza pana am putea sa o vindem si sa ne facem ceva planuri de plecare. Dar eu ma gandeam de mult si chiar m-am interesat si daca vreau sa plecam tot ca ingineri, e putin mai complicat, trebuiesc niste examene date, niste echivalari, asa am inteles.
Razvan Gabriel
surubika spune:
hello
va multumesc tuturor pt primire
din pacate nu am mai avut timp sa scriu nimik pt ca, de ceva timp, Denis se tot trezeste noaptea si nu mai adoarme cateva ore
ii ies patru maselute si cred ca din cauza asta nu doarme....zic eu
nici nu prea vrea sa pape, toata ziua ma chinui cu el cand e ora mesei........nici nu stiu ce sa ii mai dau pt ca legume nu prea papa, cartofi deloc, peste nu, carne de vita nu, ficatei de pui foarte rar, spanacul nici sa nu-l vada, conopida, dovlecel, brocoli nici atat........sunt disperata
sper totusi sa fie o faza trecatoare ca altfel nu stiu ce voi face
mai nou nici lapte nu mai vrea.....aseara, dupa baitza nu a vrut sa bea, azi dimi foarte putin a baut si acum, inainte de culcare de abia l-am pacalit sa bea 100 ml
in rest e un dulce.....vorbeste toata ziua chiar daca nu il intelege nimeni .....spune mama, tata, papa, apa, pite la papuci, pete la pietre, ha-ha in loc de ham-ham, brum-brum la masina, aida (haide), bate la bec si multe altele care nu imi vin acum in minte
dimineata cand se trezeste se duce isi ia papuceii si vine cu ei la mine sa il incalt sa mergem afara
merge destul de bine, cade foarte rar, ba chiar, a inceput sa alerge cat de cat
xerxe, imi pare rau pr strumfuletul tau
sper sa ii treaca cat mai repede si sa nu mai fie nevoie niciodata de medicamente
va las acum ca m-am cam intins
sper sa pot sa scriu mai des si sa citesc toate postarile
aaaa...era sa uit.....http://ro.fotoalbum.eu/surubika/a136893
poze cu denis
si datele pt lista.......3.560kg, 51cm, nascut la ora 10.00
pupici si strumfilor