Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(76)
Raspunsuri - Pagina 21
manumanu spune:
Andutza, felicitaaari!!!! Imi aduc aminte ce bucurie am simtit si noi cand am aflat ca avem fetita si baiat... abia astept sa-i cunosc
.
Si eu am avut colul scurtat, nu stiu daca a mai crescut, dar dr meu a zis ca nu conteaza, fiind sarcina gemelara oricum trebuie sa stau cat mai mult in pat... slava Domnului ca pana acum nu am avut contractii, oricum am intrat in concedii pana la nastere deci nu imi mai fac probleme, nu ma mai agit, bebeii sa fie bine ... si mie mi-a zis dr ca pana pe la 36 saptamani ar fi bine sa pot tine... nici nu mai e asa mult
manu
25+
+ 
simona_1402 spune:
Otilia, sa iti traiasca printesa

Felicitari pentru rezultate bune, Alexutza, Andutza! Doamne, ce de fete!!!! Vor avea si baietii mei de unde alege!!!!!
Andutzta 02, colul e putin scurt, dar era de asteptat in situatia ta. Burtica dubla preseaza pe col si il scurteaza. Trebuie sa stai cat mai mult la pat, cu medicatie corespunzatoare (Utrogestan macar). Din cate stiu eu periculos devine sub 2 cm-2,5. Dar e mai important sa fie inchis.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
28+ 
Otiliav spune:
sarbatoritilor de astazi Ioachim si Ana!
Madutza,
si pentru fetita ta care inteleg ca este Ana Maria desi in semnatura apare Mariuca
. Si
si pentru viitoarea Ana Maria din burtica lui Monicabo.
Va multumesc pentru urari, sunteti tare dragute, noi acum ne-am trezit si am gasit atatea urari si ganduri bune.
Andutza, felicitari pentru printesele sanatoase. Ce bine ca se vor avea una pe alta. Sunt gemene identice sau sunt in placente diferite?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
27+
Pozele noastre
monicus spune:
Si pe bebelusa noastra o sa o cheme Ana..... ... Bebbitza noastra... o sa fie incantata de nume....
Deja....Ana naostra... alintata Anusca... este activa.. ca da.. din toate partile![]()

![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
25+
AMR 15 saptamani
Mirela_1 spune:
Mirtha, multumim pentru extrasele din legi, sa inteleg ca de fapt fara curs de puericultura tatii au dreptul la 5 zile iar daca absolva cursul au dreptul la 15 zile (5 + 10)?
Mirela
24+
Z_IULIA spune:
La multi ani ! la toate gravidutele cu nume de ANA .

OTILIA sa-ti traiasca nazdravana si tot binele din lume !

Simona, baiatul meu e mai mic si tot pune tot felul de intrbari de nu stiu ce sa ii mai raspund. Cu cat e mai mare probabil devine mai curios ! 
Alexuta felicitari pentru Theodora!
Si ma bucur pentru toate mamicile care aduc vesti bune de la eco sau doc !
Ginye multumesc pentru urari.
Imi pare rau ca treci prin asa o perioda grea , acum cand ai nevoie de liniste si relaxare. Nelinistea iti provoaca si starile de greata. Stiu ca si eu patesc, si poate la mine nu ar fi caul sa ma agit prea tare, dar asa imi e firea ! 

Sunt sigura ca veti fi bine.
Mami de Claudiu
si de o papusica 
Iulia 24+
Otiliav spune:
Da Mirela este acest avantaj, eu stiu ca cine face cursul are 10 zile libere, de aceea multi tati merg la cursuri, chiar este de mare ajutor pentru mama sa fie cineva acasa 10 zile lucratoare.
Ma bag sa fac capitol nou.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
27+
Pozele noastre
Otiliav spune:
Da Mirela este acest avantaj, eu stiu ca cine face cursul are 10 zile libere, de aceea multi tati merg la cursuri, chiar este de mare ajutor pentru mama sa fie cineva acasa 10 zile lucratoare.
Ma bag sa fac capitol nou.
27+
Pozele noastre
oceanborn spune:
Andutza felicitari pt printese!
.mie colul mi s-a lungit...3,6 cm la inceput la un mom dat era de 3,8 iar la ultimul eco la 27 sapt era de 4,12...si in ultima luna doar la orizontala nu am prea stat, nu am facut efort f mare dar tinand cont ca sunt in casa noua toata intoarsa pe dos iti dai seama ca odihna nu a mai fost aceeasi ca si inainte.dar la tine fiind vb de gemeni..trb sa ai grija mai mare.
28+
Thomas
bebecris spune:
felicitari pt fetite...eu ma simt fff rau...nu am dormit deloc azi noapte pt ca m-a impins necuratu' sa pap ieri alune...si fierea mea nu a suportat....gaze...senzatie de voma, acum vad ca ma ia si durerea de cap...greata...nici nu stiu ce sa iau...am luat no spa...dar atat...astept sa vina cineva si plec acasa sa bag in pat...
30+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!