Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(76)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor, sunt multe burticute lipsa de la apel de multa vreme...
Brie, Vrajitoarea, Ancaoradea, Creatza, Spiridusul...si lista e lunga...unele fete din lista nu au mai intrat deloc dupa ce s-au inscris. Toata lumea este bine?

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 32+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eli spor la treaba. Cumparaturile pt. bebe Dimitrie le faci tu cind te simti pregatita.
Ieri am facut runda prin bucatarie , azi avem zi de citit.

Va pup fetelor si va spun o duminica linistita ! Mai intru eu pe la voi.

Mirtha 33+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Amalia, ai dreptate. I-am scris Catalinei sa o intreb daca stie ceva de Brie. Vrajitoarea nu a mai intrat pe forum de pe 17 august. Ancaoradea a scris saptamana trecuta aici si se pare ca este bine. Si spiridusul a scris cat de cat recent aici. Creatza nu a mai scris pe forum din 13 august, aproape 1 luna.

Nu stiu ce sa zic, am putea sa le trimitem PM-uri fetelor care nu au mai intrat de mult timp.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Mi-a raspuns Catalina, ca de obicei o fata de nota zece, si multam mult.
"Buna. Brie este ok. S-a intors din Grecia, ne-am vazut saptamana trecuta. Creste :).
Nu mai intra pe forum pt. ca i s-a stricat calc.In rest toate bune .
Pup si bebe sanatos."

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Buna fetelor!Poate nu va mai aduceti aminte de mine am scris de vreo cateva ori acum cateva luni!!! Dar am vazut ca exista si un forum cu gemeni si am intrat acolo sa pot capata mai multe informatii despre sarcina gemelara.Dar nu am putut renunta la voi, am continuat sa va citesc ca pe un roman fascinant, cu toate ca nu am intervenit in niciun fel in discutiile voastre unele triste, altele foarte amuzante.Sunteti toate tare simpatice si ma bucur ca aproape in fiecare zi imi aduceti un zambet pe buze.Asa ca va urez la toate bebici sanatosi si frumosi, si la cat mai multe capitole...Alexandra

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Mergi la inceput

Am gasit, este vorba de ceai de frunze de zmeur.

Frunzele de zmeur

Zmeurul face parte din familia Rosacee. Frunzele lui sunt bogate in minerale, calciu, magneziu si fier

Frunzele de zmeur au fost private ca un panacea universal pentru sanatatea feminine. Ele erau introduce in alimentatia fetelor, odata cu prima menstruatie, pentru a le fi de ajutor pe parcursul schimbarilor prin care trec. Frunzele de zmeur usureaza crampele menstruale, reduce "poftele" si sangerarea excesiva.

Ceaiul din frunze de zmeur este folosit de mult timp pentru a mari fertilitatea. Femeilr insarcinate din China, Europa si America foloseau acest cei pentru a scapa de o serie intreaga de probleme associate cu sarcina. S-a observat ca pana si animalele gestante cauta aceste frunze.

In sarcina, frunzele de zmeur sunt folosite pentru a preveni greturile si sangerarile si pentru a imbunatati calitatea sangelui, reducandu-se, astfel, riscul de anemie. De asemenea acest ceai face ca colostrul sa fie mult mai hranitor.

De asemenea, ceaiul din frunze de zmeur este folosit in timpul travaliului, deoarece se pare ca substantele pe care le contine sunt un bun tonifiant pentru muschii pelvici si pentru uter.

Baut dupa nastere, ceaiul de zmeur, usureaza nasterea placentei, ajuta la refacerea uterului si previne sangerarile postpartum. Totusi, nu se recomanda pe perioada alaptarii, deoarece proprietatile lui astringente scad cantitatea de lapte produs.

La femeile ajunse la menopauza, ceaiul de zmeur pastreaza tonusul uterului si scade intensitatea bufeurilor de caldura.

Este interesant de citit subiectul de aici, Sfaturi pentru un travaliu usor!.
Cred ca-mi rog sotul sa-l caute pe la Plafar. Eu as bea din saptamana 37, mai ales ca eu nu am avut contractii eficiente in travaliu.

Andutza, sarcina usoara in continuare si gemenasi sanatosi si cuminti!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Pentru voi burtici o sa pun un link in caz ca sunteti interesate cum evolueaza sarcina pe saptamani.
http://www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/sarcina-29-saptamani.html

o zi frumoasa tuturor!

28s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Otilia multumim pentru articol. Intr-adevar extrem de explicit pe efecte. Si pe mine ma tenteaza ideea de a-l folosi de prin saptamana 37.

Andutza multumim la fel pentru urari. Poate , in timp , ni te alaturi.

Fluturasha multumim pentru link. Parca e ceva mai detaliat decit articolul de pe DC.

Mirtha 33+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia multumim pentru informatiile legate de ceaiul de frunze de zmeur. Sincer, pe mine m-a lovit optimismul de cand a nascut nasha lui David si ma gandesc ca fiind a doua nastere, travaliul va fi atat de scurt incat nici nu voi apuca sa fac cine stie ce in pregatirea lui...ceva gen 2-3 ore.
Ma bucur ca sunt bine fetele, si ca mai stim ceva legat de cateva din ele..si cred ca e buna ideea cu PM-ul. Ca de obicei, reactionezi foarte eficient la orice solicitare!
Andrutza ma bucur ca ne-ai scris si ca esti bine si tu si bebeii. Sa ti se intoarca urarile de bine si tie si sa ne mai scrii cum evolueaza sarcina si cum te simti!
Fluturasha multumim pentru link! Tu cum te mai simti? E bine bebicul?

Ce ziceam eu...ca nu dorm astazi la pranz ca sa reusesc sa dorm diseara?...aiurea...uite ce am dormit eu 2 ore..sa vedeti ce companie va tin la noapte pe aici. Nu reusesc sa fac ce vreau eu, tot bebe Luca comanda

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 32+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Fluturasha, mersi de link, este mult mai fain decat ce este pe DC. Adevarul etse ca din obisnuinta ma duc la ce scrie pe DC dar de acum le voi citi pe amandoua. Tu cum mai esti ca nu ne-ai zis nimic despre voi?
Mirtha, eu zic ca rau nu are ce sa faca, iar saptamana 37 este si bb la termen in caz ca efectul este chiar atat de puternic.
Amalia, cred ca si eu fac noapte alba! Join the club!

Pozele noastre

Mergi la inceput